EcoSapiens »Forum » Protectia apelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

vreau sa cumpar o fosa septica

(11 posts)

1. User has not uploaded an avatar lenu
    Neinregistrat

buna
    voi termina cat de curand o locuinta si vreau sa achizitionez partea de epurare a apei menajere(cred ca asa se numeste :))
    va rog sa imi recomandati cea mai buna solutie raport calitate-pret.
    voi ce ati cumparat??
    de unde si cu ce pret??? ati montat voi fosa? sau vine echipa de la furnizor?
    astept cat mai repede raspunsul vostru!!
    mii de multumiri!

Adăugat 4 luni în urmă #

2. eu iti pot oferi ceva informati si chiar ajuta cu instalarea si punerea in functiune a instalatiei...dar este vb de ceva mai mult decat o fosa septica este o mini instalatie de casa pentru epurarea apei cu posibilirtate de reutilizare a apei epurate in diverse scopuri... pt mai multe informati ma poti contacta la tel 0735149780 sau pe email ctudose@dmt-et.nl

Adăugat 4 luni în urmă #
  3. Cauta "statie de epurare" (ca asta e de fapt ce ceri aici) si-o sa gasesti mai multe rezultate, ai de unde alege. Sunt si preturi rezonabile.

Adăugat 3 luni în urmă #
  4. Exista o firma "Eco systeme" se numeste , care comercializeaza aceste fose septice , importate din Italia.
    Sunt de mai multe feluri si marimi , in functie de numarul de persoane care utilizeaza fosa si daca este locuinta permanenta sau doar de vacanta . Si eu am montat una pentru 4 persoane , iar pe langa tot sistemul pe care il primesti de la ei , iti mai dau un saculet cu niste bacterii care se arunca in fosa si acestea descompun partea grosiera, iar apa eu am folosit-o la udat peluza din fata casei . Am avut toata vara o iarba fantastic de mare.

Adăugat 3 luni în urmă #
  5. Apropo, sunt autorizate de Ministerul Mediului din Romania si au certificat ecologic de la Comunitatea Europeana , asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru mediu.

Adăugat 3 luni în urmă #
  6. Daca folosesti nucile de sapun (sunt un produs biologic 100%)chiar nu trebuie sa iti faci probleme pentru mediu. Am gasit la bionatura.ro, la sectiunea detergenti biologici . Sunt ceva fenomenale , habar nu aveam ca exista si plante care produc sapun . Am cumparat un saculet mic pentru proba , este super.Merita si se refoloseste cam de trei ori pana se dizolva complect. Merge si in masina de spalat automata , doar ca trebuie introduse in cuva nu in sertar.Dupa calculele mele , 1 kg ajunge pentru 8 - 9 luni de spalat haine la 4 persoane.

Adăugat 3 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Alex
    Neinregistrat

salut...cauta pe net firma tecnotre,sunt cele mai mici preturi pe care le-am gasit si calitativ..sunt foarte bune fosele.
    livrare la domiciliu in 2 zile.

Adăugat 3 luni în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar Ani
    Neinregistrat

Eu am cumparat acum 2 ani o statie de epurare - Epurbloc cred ca se numeste. Se vidanjeaza o data la 4 ani. Nu functioneaza electric. Volum 3000 l, recomandata pt familii de 4-6 persoane. Noi suntem 2 permanenti, dar am luat-o ca sa fie. Am dat 4000 de lei pe ea si mi-am transportat-o singura. Am urcat-o impreuna cu cumnatul meu in duba lui Iveco de 3,5 tone (are vreo 100 kilo greutate). Pana in prezent sunt multumita. Firma este undeva in Frumusani, jud.Calarasi.

Adăugat 3 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar lenu
    Neinregistrat

buna,
    am ajuns la o firma din Moldova, se numesc Cribernet.
    acestia mi-au oferit so fosa septica de 593 euro cu transport inclus, sau o ministatie de epurare cu 990 euro.
    voi ce parere aveti? care ar fi mai ..ok ? ati mai auzit de ei?

Adăugat 1 săptămână în urmă #
  10. salutari preturile par ok eu iti recomand ministatia dar ai grija la componente cu cat sunt mai multe si cu atat consuma mai multa energie si o sa ai costuri mai mari de intretinere... Eu unu le stiu produsele dar nu vreau sa discut despre asta nu ar fii corect... uitate si la asta mai inainte sper sa gasesti ceva lafel de efficient la pretul lor atunci ar fii cu adevarat super

http://ecosapiens.ro/forum/topic/sistem-standard-pentru-tratare-individuala-ape-uzate

succes

11. am vazut la dedeman cu 25milioane vechi;nu stiu amanunte

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri