incerc din vara sa fac ceva in sensul asta in orasul buzau,dar degeaba.am cerut audieta la primar,nu mi s a acceptat cererea...am luat legatura cu o doamna care conduce o asociatie pt animale,a spus ca nu sunt fonduri.daca m as fi implicat sa strang fonduri pentru sterilizari trebuie sa am chitantier...si uite asa am stat pe loc in vacanta de vara.ca studenta nu am cum sa mi aloc timp pentru actiuni de genul asta decat in vacante...rog insistent,daca cineva are nevoie de persoane care sa contribuie la actiuni
de intr ajutorare a animalelor sa nu ezite sa apeleze la mine. mail petreana@ymail.com
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
voluntariat pt animalele de pe strada in buzau
(2 posts)-
Adăugat 3 luni în urmă #
-
-
Buna..Incerc sa organizez o actiune de sterilizare a femelelor(pisici,catele) in vara sau in vacanta de Paste(sper). dar nu am absolut deloc fonduri..Eu locuiesc in Bucuresti,dar am o casa "la tara" pe langa Mizil(in judetul Buzau) si am in grija 2catei de 3luni si altii mai mari pe langa si de aceea am resurse limitate..dar,cum se spune,speranta moare ultima:D
Poate ne vedem in vacante :)http://ecosapiens.ro/forum/topic/sterilizare-catele-si-pisici-in-buzau?replies=2#post-31135
Adăugat 1 lună în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde