stau la bloc si vreau foarte mult, ca in partea mea sa plantez pomi de preferinta salcami, sa pun flori astfel incat sa particip putin la imbunatatirea aerului. Nu gasesc puieti de salcam (cam la 70 cm)sa-i cumpar eu din pensie si sa fac un gard viu langa bloc, daca as avea gard viu restul e floare la ureche, flori, pietre puse in piramida, apa curgatoare vara, nu gasesc puieti de salcam la un pret convenabil pentru un pensionar. Nu vreau decat 100 de puieti, de care or fi, dar sa nu fie mici ca sa-i calce in picioare lumea necivilizata. Cu respect va doesc numai bine, am incredere ca generatiile viitoare o sa stie cum sa traiasca si sa faca totul mai bine pentru copii lor
Stefan
EcoSapiens »Forum » Protectia atmosferei » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
viata de la bloc
(2 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
mai bine cautati un salcam, luati cate seminte doriti, le fierbeti pana dau in clocot ,le lasati pana se raceste apa, le eliminati din start pe cele care plutesc si apoi le plantati luna asta sub 2-3 cm de pamant.(ori pe locul dorit ori in paharele de plastic pe balcon si apoi transplantati)
mult succesAdăugat 1 an în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde