detin la coada lacului Techirghiol, spre com. Tuzla, in stanga turnului de televiziune, 2.50 ha, ideal pentru montarea turbinelor eoliene, pentru mai multe detalii contactati-ma la nr. 0722553706.Multumesc.
EcoSapiens »Forum » Energie eoliana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Vand teren pentru eoliene
(14 posts)-
Adăugat 10 luni în urmă #
-
-
vand 8ha teren agricol,pretabil eoliene(s-au facut studii),in Cernavoda,jud.Constanta! PRET: 2800 eur/ha!!!
Adăugat 8 luni în urmă # -
vand 8ha teren agricol,pretabil eoliene(s-au facut studii),in Cernavoda,jud.Constanta! PRET: 2800 eur/ha!!!
tel:0769287470Adăugat 8 luni în urmă # -
-
Am 7ha de teren in sat.Biruinta com.Topraisar jud.Constanta si vreau sa fac un contract de cesiune pentru cei interesati cu eolienele,sau sa vand 1ha sau 4ha depinde de pretul oferit.Acolo unde am terenul e bun pentru eoliene zic eu,doar expertii vor avea ultimul cuvant. Contactati-ma la email ion.tutunea@yahoo.com
-
Vand sau ofer spre inchiriere teren pentru eoliene la iesire din comuna Crobu de Sus 50.000 mp cu 3E/Mp
Adăugat 6 luni în urmă # -
va rog sa ma lamuriti
ce fel de contract trebuie sa semnez in calitate de proprietar de teren (exclus vanzarea) cu firma care vrea sa dezvolte un parc eolian pentru ca aceasta sa obtina avizele de racordare, etc.
daca exista cineva care are modelul unui astfel de contract il rog sa ma contacteze la telefon nr. 0744507083.
mii de multumiri anticipate.Adăugat 5 luni în urmă # -
@silvestru
preturile de inchiriere teren pentru eolian este de 30-40 euro/ha, pentru primii 2-3 ani (partea de dezvoltare, avizare).
pentru implementare 2000-3000 euro/locatie turbina/an x 25 ani, aceasta este varianta reala.
150000 euro/an foarte greu realizabil
pentru lamuriri va stau la dispozitie.cu stima,
cosmin scortea
0755 208060
scosmin30@yahoo.com
scosmin30 : Skype IDAdăugat 5 luni în urmă # -
@george
contractul de inchiriere "cu uz de superficie".
aceasta este formularea.
incheierea contractului de inchiriere fara uzul de superficie face imposibila avizarea proiectului cand se aduce la faza de obtinere a Avizului Tehnic de Racordare (ATR).cu stima,
cosmin scorteaAdăugat 5 luni în urmă # -
Am 50 ha doresc sa inchiriez unei firme ce dezvolta un parc eolian.va multumesc 0729811101
Adăugat 4 luni în urmă # -
10 ha langa comuna Cogealac, doresc sa inchiriez unei firme ce dezvolta un parc eolian.va multumesc 0727873076
Adăugat 4 luni în urmă # -
3 ha langa comuna Cogealac, doresc sa inchiriez undei firme ce dezvolta un parc eolian. 0732025275
Adăugat 3 luni în urmă # -
Am o intrebare pentru cei mai in tema . La momentul actual ( 1-aug-2010 ) care este pretul de vanzare pentru un metru patrat de teren cu destinatie constructii parc eoliene in zona Tg.Bujor Jud.Galati ?
Zona este in camp deschis cu viteza vantului 6 - 7 m/s tot timpol anului. Suprafata totala 10 ha.
Mi s-a oferit 8000 Ron pentru tot!.Va multumesc anticipat.
Adăugat 1 lună în urmă # -
Vand 33 ha de teren extravilan, in Comuna Crucea, cu potential eolian. 0724044003
Adăugat 1 lună în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde