EcoSapiens »Forum » Combustibil Alternativ » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Urgent caut firma

(10 posts)
  1. User has not uploaded an avatar Tudose Constantin
    Neinregistrat

Urgent firma Olanda cauta firma din Romania care sa stie sa proiecteze si sa construiasca o coloana( turn) desulfurizare biogaz materialul este GRP ( glas reinforced plastic) mai pe romaneste PAFS sau plastic/poliester ranforsat cu fibra de sticla...

Frate tara asta e Nebuna de tot chiar nu e instare nimeni sa faca doua desene un calcul de rezistenta mecanica la incarcare si la vant si sa faca un bazin + gurile necesare dupa un desen??? unde dracu sunt ingineri Romani ???

Adăugat 1 an în urmă #

2. Care ingineri? Astia cu diplomele cumparate pe la facultele particulare? Adevaratii ingineri au iesit la pensie iar cei mai tineri dintre ei au plecat demult din tara..

Adăugat 1 an în urmă #
  3. corect gheorhe

Adăugat 8 luni în urmă #

4. User has not uploaded an avatar george c
    Neinregistrat

Pai si de ce cauta in Romania daca toti sunt plecati la ei?

Adăugat 3 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar gogu
    Neinregistrat

Ce cauta ei aici .

Pai raspunsul e simplu .... daca proiectul trebuie executat in Romania sau intr-o tara vecina e mai ieftin sa produci acea coloana in Ro decat sa o aduci din Franta sau din Uk .... gandestete cat costa sa transporti 2-3 mii de km pe drum o asemenea piesa...

Adăugat 3 luni în urmă #

6. User has not uploaded an avatar george c
    Neinregistrat

Intamplator ma ocup cu exportul de deseuri din plastic catre tarile din Vest si cunosc destul de bine tarifele la transport. Nici nu cred ca nu exista in Romania o firma care sa poata executa lucrarea cred ca nu au cautat unde trebuie sau vor lucrare mai moca

Adăugat 3 luni în urmă #
  7. georgica !MOCA e firma de cafea nu de muncit.nu se mai poate frate cu mocangeala cum zice un om destept!

Adăugat 3 luni în urmă #
  8. Serios vorbind. Eu firma din Olanda vreau sa produc cuie in Romania pentru ca romanul se vinde ieftin. Bun. Ma trezesc ca in Romania,, nu se gasesc" ingineri care sa stie sa faca un proiect pentru cuie. Deci romanii sunt prosti si lenesi dupa cum se afirma mai sus. Pai si ce daca vreau sa produc cuie in Romania nu pot venii cu proiectul din Olanda? Trebuie facut de un roman neaparat? Hai sa mai lasam vrajala asta ieftina ca romanii sunt nu stiu cum. S-ai vezi pe aia de afara cat sunt de prosti, nu stiu sa tina un ciocan in mana cand vor sa bata un cui.

Adăugat 3 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar Tudose Constantin
    Neinregistrat

@ george c

Domnule George in primu rand nu a zis nimeni ca romani sunt lenesi sau prosti, Cand am facut postul initial eram nervos pentru ca desi aveam cateva optiuni pentru executia lucrarii nuimeni nu putea sa livreze si un calcul de rezistenta care sa garanteze calitatea produsului.

Numaru 2 sa sti ca am reusit sa gasim aici acea firma care sa rezolve problema in final... numai ca a durat o perioada ne sperat de mare pana am dat de ei... Nu problema pretului sa pus ci faptul ca lucrarea fiind executata in Romania era necesar ca furnizorul sa fie din romania pentru a putea asigura un serviciu de garantie in timp util cea ce alti furnizori nu puteau sa ofere... Pot sa va spun ca am renuntat la oferte mai bune ca pret din Turcia; Spania si Italia ( preturi cu pana la 25% mai mici ca cel cerut de compania Romana) si am lucrat cu cei din Romania pentru ca avem nevoie de ei de cei de aici.

Adăugat 3 luni în urmă #
  10. Buna ziua domnule Tudose.

Sincer nu am vrut sa va supar dar va rog sa ma credeti ca am intalnit multi prea multi oameni in Romania care folosesc aceasta expresie. Dupa cum ati vazut si domnul Gogu are oarece pereri despre inginerii din tara.

Adăugat 3 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri