EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Un pit bull mi-a omorat cainele

(14 posts)

Tag-uri:

1. Cum de nu respecta legea si persoanele care au caini de lupta!! Tot fara botnita fara lesa, il si antreneaza pe maidanezi si nimeni nu face nici o plangere nimic, mie mi-a omorat cainele si a trebuit sa ma cert cu toata sectia 9 de politie ca sa pot depune o plangere!!!! Se pare ca acum ma confrunt cu aceasi problema, am un al catel un fox terrier si pe asta mi-l ataca!!!!! ce sa fac politia nu isi face datoria!!! Imi e frica sa ies afara, datorita acestui caine! Cum pot sa verific daca e inregistrat? Din cate am inteles a muscat si copii. ce tre sa fac??? chiar asa asta e tara nimanui!!!!

Adăugat 2 ani în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. 1."caine de lupta" e o prostie. Si eu am un pit bull care nici nu musca, nici nu lupta. Daca ti-a omorat cainele mai mult ca sigur ca era dresat pt. lupte, ceea ce inseamna ca nu e inregistrat.
    2. daca ii antreneaza pe maidanezi inseamna ca proprietarii sunt "smecherasi de cartier" (adica copii de taranii crescuti la bloc), "profesionistii" nu-i antreneaza pe maidanezi caci "strica" tehnica cainelui. Si cainii antrenati deja pt. lupta pot fi educati de persoane cu experienta. Contacteaza-ma pe klxxxiv@yahoo.com , poate te pot ajuta.

Adăugat 2 ani în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar ilarya
    Neinregistrat

Am ciine de rasa sharpei si e micut inca, la fel mi la atacat si mi la ranit foarte tare cinele de lupta pit bull, a avut nevoie de 2 interventii chirurgicale era intr-o stare chiar foarte grava,daca iese afara acest ciine ataca si oamenii si copii si a mincat inca un ciinisor de rasa, chiar mie frica sa iesim afara, trebuie sa verific daca nu este ciinele afara si apoi sa iesim la plimbare, si sigur e fara acte , foarte multe plingeri au ajuns la sectorul de politie, dar doar iau amendat pe stapini.
    In alte tari nici nu se permite acesti ciine sa existe, iar la noi totul se permite.

Adăugat 8 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar alecs90
    Neinregistrat

pitbulii nu sunt caine de lupta.orice caine poate fi caine de lupta,daca asa este educat.e adevarat ca nu orice caine faca fata unei lupte,dar toti pot fi in egala masura caini de lupta.cat despre acei smecherasi,ce pot sa zic...tara lu' papura voda,ca politia nu o sa vezi sa-si faca datoria..eu am facut plangeri in legatura cu frauda pe motiv ca doneaza caine si cerea bani inainte,le-am dat si nume si conturi si iban-uri si conversatii dar degeaba,mura'n gura si nimic,nici macar sa-mi zica ca o sa faca ceva,"da,va contactam noi si va spunem"...le-am propus un flagrant pt un asemenea antrenor de caini de lupta si cum isi "educa" cainele sa omoare maidanezi...nu au timp frate,asta mi-au zis,ca nu au timp...ca se ocupa sa prinda altii,nu au timp de nimicuri.la fel era si frauda aceea,un nimic,o persoana care castiga increderea la telefon,da nuj ce acte false,o munca de 2 zile pe care dupa aia tot o foloseste(munca la calculator,ca oricine poate falsifica niste acte) si asa castiga de la minim 40 euro pana cine stie unde pe "pacalit"...tot ce avem de facut este sa ne ferim si sa ne protejam...se spunea ca "cu tacerea frigi si pielea"...eu cred ca cu tacerea o sa murim iar ceilalti o sa se bata in piept cat de tari sunt

Adăugat 8 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar cristian
    Neinregistrat

Daca vei arunca aceasta chemare a Domnului Isus catre viata sa
    stii ca intr-o zi vei regreta pentru ca nu ai ales sa accepti
    realitatea Biblica. http://www.crestinul.ro/iadul.htm
    Dumnezeu ne iubeste si L-a dat pe Singurul Sau Fiu pentru noi
    pacatosii , cereti iertare pentru pacatele tale si vei fi salvat !

Adăugat 7 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar adi
    Neinregistrat

daca te mai deranjeaza pitbull-ul dai cu paru"n cap si gata

Adăugat 6 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar daniel
    Neinregistrat

am un pitbul de 3 luni si vreau sal pun la bataie si nu stiu daca are sange de rautate ce trebuie sai fac ???

Adăugat 4 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar daniela
    Neinregistrat

leaga-ti un lat de gat si testeaza-i lungimea

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar mona
    Neinregistrat

nu cainele trebuie condamnat stapanul trebuie pedepsit...poate acel pitbull nu a fost socializat cu alti caini de cand era mic sau a fost antrenat ca sa fie agresiv...oricum ar trebui sa umble cu lesa si botnita...din cate stiu poti sa verifici la asociatia chinologica sau ceva de genu daca e inregistrat...eu am un pitbull si e cel mai cuminte caine dintre toti pe care i-am avut...si nu este singuru asa ca nu mai judecati acesti caini ca pe niste monstrii...ei nu se nasc pt lupte ei sunt antrenati pt lupte deci nu au nici o vina...

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar ion
    Neinregistrat

Un piit bull nu ar face rau nimanui daca ar avea un stapin bun, si lar tine inchis sau legat.

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar ioana
    Neinregistrat

nu va mai luati de pitbulli..nu sunt cainii de lupta...au fost creati pt lupta intradevar dar erau antrenati pt asta...in caz ca nu stiti au fost folositi in primul si al doilea razboi mondial sa transmita mesaje pe front apoi au fost lasati in competiti unde au castiagat nenumarate premii la proba de ASCULTARE mai ales si la multe alte probe inca!...cititi despre ei si apoi vb..ESTE UN CAINE IUBITOOOOR SI UNUL DINTRE CEI MAI LOIALI STAPANULUI......ABEA ASTEPT SA IMI IAU UNUL MAI E O LUUUUUNAAA..HIHI....app..tu ala de vrei sa il pui la lupta ..ce ar fii sa te puna si pitbullul p tine la lupta huh?????

Adăugat 3 luni în urmă #
  13. User has not uploaded an avatar Cristian Botz
    Neinregistrat

Daniel, inainte sa-l dresezi mai lasa-l sa creasca pana la vre-un an, un an jumate. apoi poti sa te lupti cu el tu cu mainile goale. speram ca iei un 3-0 la pauza :)

Adăugat 3 luni în urmă #
  14. Daniel, sincer iti spun, esti un idiot. Sper sa te muste si pe tine dupa ce-l inveti la lupte.

Adăugat 3 luni în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar GoGu
    Neinregistrat

si io ma un pit bull dar nu se bate nu omoara doar daca intra careva in curte seara necunoscutii.

Adăugat 3 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri