EcoSapiens »Forum » eveniment Evenimente ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar Nela
    Neinregistrat

dragilor, desi stiu ca multi dintre voi sunteti sceptici in ce priveste meta-fizica, a vietii/esentei ce salasluieste in formele fizice, a continuitatii vietii/esentei in afara corpului/planului fizic, a prezentei Creatorului Unic/Dumnezeu in orice forma de viata minerala, vegetala, animala (sa ne reamintim de elementalii naturii: gnomi,salamandre,ondine, sirene, elfi..entitati ce folosesc formele fizice pe care le percepem cu senzorii specifici planului fizic), a comunicarii asa-zis telepatice, a puterii credintei,a rugaciunii, a realitatii formelor gand, a emotiilor si sentimentelor, a existentei legii incarnarii, a existentei extraterestrilor, a legaturii intre cauza/plan subtil si efect/util,si a multor aspecte care nu pot fi verificate prin instrumente fizice, va rog sa facem un efort de bunavointa si sa luam totusi in seama mesajul urmator, primit prin newsletter-ul Editurii ForYou
    va multumesc
    Nela

"Dragii mei, aveti mai jos, scris in negru, mesajul pe care lam trimis ieri, din partea dr. Masaro Emoto pentru rugaciunea de purificare a apei contaminate. Aici, scris in albastru, este o continuare tradusa si trimisa de Ana Nicolai, careia ii multumim.

In continuarea mesajului cu invitatia la binecuvantare colectiva a apei de la centrala nucleara de la Fukushima, transmisa de Dr. Masaru Emoto, pentru maine, 31 martie, ora 12 locala,
    va trimit linkul de mai jos
    http://www.masaru-emoto.net/english/e_ome_urgentmessage0316.html
    In care puteti vedea 2 poze sugestive ale cristalelor de apa:
    - prima poza a fost facuta la 3 zile de la accidentul nuclear de la Tokaimura, din septembrie 1999. Apa a fost luata dintr-o fantana aflata la 400 m distanta de locul accidentului. Puteti vedea efectul evident al radiatiilor –
    - a doua poza e facuta dupa ce a fost transmis Hado-ul de Imunizare (Hado al Iubirii si Recunostintei) catre apa din zona accidentului nuclear.

Dupa cum explica Dr. Masaru Emoto (http://www.hado.net/hado/index.php)
    “Hado creeaza cuvinte. Cuvintele sunt vibratiile naturii
    Prin urmare, cuvintele frumoase creaza o natura/structura frumoasa
    Cuvintele grosolane creaza o natura urata. Hado este originea universului.”
    de Masaru Emoto

Hado: Tiparul vibrational intrinsec la nivelul atomic al intregii materii. Cea mai mica unitate de energie. Fundamentul sau este energia constiintei umane.
    "Va rog sa trimitem rugaciuni si cuvinte de iubire si recunostinta, catre apa din reactoarele nucleare de la Fukushima. .....

Formula lui Einstein E=MC2 inseamna, de fapt, ca Energia = numarul de oameni si patratul constiintei acestora.

Acum a venit momentul sa-i intelegem adevaratul sens. Sa ne unim in ceremonia rugaciunii, ca cetateni ai planetei Pamant. Vreau sa-i chem pe toti oamenii din toata lumea sa se uneasca, pentru a gasi un mod de rezolvare a crizei planetei.

Iata care este procedura pentru rugaciune:

DATA SI ORA: 31 martie (joi) la ora 12 locala, din fiecare tara.

Va rog sa spuneti urmatoarea fraza:

APA DIN REACTOARELE NUCLEARE DE LA FUKUSHIMA, NE PARE RAU CA TE FACEM SA SUFERI.
    TE ROG SA NE IERTI.
    ITI MULTUMIM SI TE IUBIM!
    Va rugam sa rostiti aceste cuvinte cu voce tare sau in gand. Repetati-le de 3 ori, tinand mainile in pozitie de rugaciune. Faceti-o cu sinceritate.
    Va multumesc din inima.
    Cu iubire si recunostinta.
    Masaru Emoto, Mesager al apei.

Adăugat 1 an în urmă #

2. User has not uploaded an avatar Nela
    Neinregistrat

Dragi prieteni.
    Sint sigur ca gindul colectiv pe care il solicita Masaru Emoto poate avea rezultate notabile, in sensul diminuarii radioactivitatii din Japonia si nu numai.
    Cu speranta ca vom intilni in (bio)cimp, va transmit deplina mea afectiune si pretuire.
    Traian

apel urgent de la savantul EMOTO ptr ziua de joi 31 martie va rugam sa dati anuntati URGENT cit mai multi oameni
    Ziua si ora: 31 martie 2011 (joi)
    Ora 12:00 la pranz (ora locala a fiecarui fus orar)

Va rugam sa spuneti urmatoarea fraza:
    "Apa din zona orasului Fukushima,
    Ne pare rau ca te-am facut sa suferi.
    Te rugam sa ne ierti.
    Iti multumim si te iubim."

Apel urgent al lui Masaru Emoto catre intreaga umanitate! Va rugam sa dati mai departe
    Va rugam sa va uniti in rugaciunea de dragoste si recunostinta catre apa din zona orasului Fukushima, Japonia!

Desi au trecut deja mai mult de doua saptamani de la dezastrul provocat de cutremurele de magnitudine 9 si tsunami-ul gigantic, in Japonia mai mult de 10.000 de persoane sunt inca date disparute. Ceea ce este mai rau este faptul ca apa care era folosita ca agent de racire la reactoarele centralei nucleare de la Fukushima a inceput sa se scurga contaminand radioactiv oceanul, aerul si moleculele de apa din zonele inconjurătoare.

Cu toate ca pompierii si personalul de la securitatea centralelor si-au riscat viata si au pompat apa, pentru a raci reactoarele si a preveni raspandirea de substante radioactive, a fost detectata deja radioactivitate in apa din statiile de tratare a apei din Tokyo. Cred ca o contaminare fizica atat de rapida nu era posibila si de aceea suspectez mai curand ca in acest caz este vorba de o contaminare subtila.

Intelepciunea umana nu a fost in stare sa faca mai mult pentru a rezolva problema, tot ce se incearca este de a raci furia materialelor radioactive din reactoare turnand apa pe ele.

Dar chiar nu mai există nici o alta solutie?

Multi dintre dumneavoastra ati auzit despre experimentele pe care le-am efectuat asupra apei in care am observat relatia dintre doua vibratii subtile la nivelul elementar al particulelor, al celor mai mici unitati ale materiei. Aceste particule care functioneaza pe baza de rezonanta se afla la nivel subatomic. Si prin experimentele efectuate am fost in masura sa dovedesc faptul ca apa si constiinta umana se afla intr-o stransa relatie, chiar daca tehnica mea nu a fost complet acceptata de catre lumea stiintifica.

Prin urmare, cred că este posibil sa gasim o contramasura impotriva acestui tip de accident. Am putea aplica principiul Hado pe care l-am studiat de 20 de ani. In acesti ani de cercetare, de masurare a Hado si de aplicare a tehnologiei fotografice a apei cristalizate, am fost martori ca apa se poate transforma in mod pozitiv la nivel molecular atunci când primeste pura vibratie a rugaciunii umane indiferent de distanta la care aceasta se realizeaza.

Formula energiei a lui Albert Einstein, E = mc2 inseamna si ca Energia este egala cu numarul de persoane (angrenate intr-un eveniment) inmultit cu patratul constiintei oamenilor participanti.

Acum este momentul sa intelegeti adevarata semnificatie a acestei descoperiri si sa va alaturati cu totii ceremoniei de rugaciune in calitate de cetateni ai planetei Pamant. Vreau sa rog toti oamenii, nu doar pe cei din Japonia, ci din toata lumea sa ne ajute sa gasim o cale de iesire din aceasta criza planetara!

Procedura de rugaciune este dupa cum urmeaza.

Numele ceremoniei: "Sa trimitem gandurile noastre de iubire si recunostinta apei din zona orasului Fukushima"

Ziua si ora: 31 martie 2011 (joi)
    Ora 12:00 la pranz (ora locala a fiecarui fus orar)

Va rugam sa spuneti urmatoarea fraza:
    "Apa din zona orasului Fukushima,
    Ne pare rau ca te-am facut sa suferi.
    Te rugam sa ne ierti.
    Iti multumim si te iubim."

Va rugăm sa rostiti cu voce tare sau in minte. Repetati de trei ori in timp ce tineti mainile intr-o pozitie de rugaciune. Rostiti aceasta rugaciune sincer, din inima.

Va multumesc din inima.

Cu dragoste si recunostinta,
    Masaru Emoto
    Mesagerul apei

In 1999 a avut loc un accident cu scurgere de radiatii la JOC research institute in satul Tokai, prefectura Ibaraki. O persoana din grupul nostru de cercetare locuia la numai 400 de metri de acel loc. Ea a fost foarte ingrijorata de calitatea apei de acolo si ne-a trimis un esantion de apa de fantana din curtea ei. Imediat am inghetat apa si a luat o imagine probei congelate. Dupa cum puteti vedea, rezultatul arată destul de morbid.

Sunt sigur aceasta imagine pe care nu am mai vazut-o a fost un efect al radiatiilor. M-am intrebat cum am putea elimina radiatiile si am incercat sa aplicam anumite informatii acestei ape prin folosirea unui dispozitiv de masurare Hado, care are si o functie de impregnare. Apoi, am facut din nou o fotografie. Imaginea infricosatoare s-a transformat intr-un diamant foarte frumos ca de cristal.

S-ar putea sa va intrebati ce fel de informatii au fost impregnate apei. Este vorba de MRA numarul de cod B222. Acesta este codul pentru imbunatatirea imunitatii. Pe atunci, nu am inteles pe deplin sensul de imunitatii sau al capacitati de autovindecare. Dar dupa cercetari suplimentare am realizat ca imunitatea rezultă dintr-o stare lipsita de stres. Cu alte cuvinte, atunci cand corpul este plin de "informatii" de dragoste si recunostinta, poate avea o imunitate perfecta. Presupun ca asta inseamna ca informatiile legate de radiatii sunt complet opuse.

Opusul iubirii este ura si opusul recunostintei este mania. Informatiile induse de radiatii sunt o gramada de energii negative, ura si manie. Odata ce stim aceasta putem sa tragem concluzia ca pentru a face fata radiatiilor trebuie sa avem sentimente de iubire si recunostinta.

Luati cu toti parte la aceasta rugaciune-experiment pentru a ajuta poporul japonez si intreaga umanitate. Nu stati degeaba, maine vi se poate intampla si voua. Amintiti-va ca INDIFERENTA UCIDE!

http://misa-yoga.blogspot.com/2011/03/apel-urgent-al-lui-masaru-emoto-catre.html

Pentru detalii referitoare la experimentele lui Masaru Emoto puteti viziona documentarul rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - subtitrat in limba romana si conferintele tinute de acesta in Romania in anul 2004: Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004, conferinta de la hotel Marriott si Masaru Emoto in Romania (oct 2004) - conferinta de la sala Pipera.

Adăugat 1 an în urmă #
  3. Rugăciune Divină Sfântă de purificare şi înnobilare a
    Conştiinţei Experienţă de viaţă vie fizică Semiom,
    prin trăirea stării Sfinte de Nirvana

• Taţii noştri Divini, Unici şi Universali,
    Cei ce autocreaţi veşnic
    Viaţa Vie şi Viaţa Vie Raţională Universală,
    Precum şi Conştiinţele noastre,
    Experienţe de Viaţă Vie Fizică Semiom,
    Raţiuni Umane Divine
    Cu stare de existenţă, veşnic vie,
    În cele trei Universuri Divine Existenţiale:
    Energoplasmatic, Energobioplasmatic şi Energobiologic,
    Slăvească - Se Fiinţele, Entităţile şi Uniunile Voastre Divine,
    De Generatori Sfinţi ai
    Vibraţiilor Vieţii Vii şi ai
    Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale.

• Înalţ către Voi, Creatori şi Judecători Divini Veşnici,
    Rugăciune de supunere, de iertare şi îndurare,
    Eu, Fiul Cel mic al Autocreaţiei şi Creaţiei Voastre Divine,
    Eu, Cel ce am ajuns, acum, la cunoaşterea Revelaţiilor Sfinte
    Ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine Universale, prezentate de

DIVINA CARTE

■ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
    DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
    în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
    CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM „YANG şi Yin” şi Sfintele Lor Autocreaţii,
    Antiparticulele Divine:
    ►DOMNII SFINŢI „al • al”;
    ►DOMNII SFINŢI „fa • fa”;
    ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”,
    Cei ce, în Uniune, autocrează „SUFLETUL DIVIN SFÂNT” sau „DUHUL SFÂNT
    GENERATOR” al Vibraţiilor Vieţii Vii şi al Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale

■ DOMNUL DUMNEZEEU – FOCUL SACRU DIVIN, Uniunea Divină Unică şi
    Universală a „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT” sau a „DUHULUI SFÂNT” cu
    „DOMNII SFINŢI UNICI şi UNIVERSALI:
    ►SFÂNTA TRINITATE A PARTICULEI DIVINE „A • L • F”,
    aflată în uniune veşnică şi indestructibilă cu
    ►SFÂNTA TRINITATE A ANTIPARTICULEI DIVINE „a • l • f”
    ■ Sfintele Autocreaţii, Fiii Divini ai „FOCULUI SACRU DIVIN”:
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Al • Fa” Neutronul Vieţii Vii;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „AL • FA” Protonul Vieţii Vii;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa” Pozitronul Vieţii Vii;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA” Neutriniul Vieţii Vii

■ DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI CU STARE VIBRAŢIONALĂ,
    AUTOCREAŢII DIVINE A CELOR DOUĂZECI DE DOMNI SFINŢI UNICI ŞI
    UNIVERSALI FĂRĂ STARE VIBRAŢIONALĂ, CONŞTIINŢELE COSMICE DIVINE
    UNIVERSALE:
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NE • ZEEU”;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Ne • Zeeu”;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „DUM • NEZEEU”;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Dum • Nezeeu”;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „ALFA • AL • FA”;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Alfa • Al • Fa”;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „BHAGA • WATH”;
    • DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI „Bhaga • Wath”

■ NUCLEELE DIVINE TREIMICE RAŢIUNE ZEEU SAU ZEIŢĂ, UNIUNEA UNICĂ
    ŞI UNIVERSALĂ, ÎNTR-UN SINGUR NUCLEU, A CELOR PATRUZECI DE
    „DOMNI SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, MATRICEA DIVINĂ RAŢIONALĂ A
    VIEŢII VII ŞI A VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE CU CEA MAI MARE
    STABILITATE

■ SFINTELE ÎNTRUPĂRI ŞI AUTOCREAŢII DIVINE ALE „SUFLETULUI DIVIN
    SFÂNT” SAU „DUHULUI SFÂNT”, ÎN CONŞTIINŢE EXPERIENŢE DE VIAŢĂ VIE
    FIZICĂ SEMIOM PURIFICATE ŞI ÎNNOBILATE, CELE CE DEVIN FIII DIVINI
    AI „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”, NUMIŢI SPIRITELE
    PURIFICATE ŞI NEPURIFICATE

■ FORMELE FIINŢE, ENTITĂŢI ŞI UNIUNI DIVINE RAŢIONALE UNIVERSALE
    ALE „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”:
    • OAMENII UNICI YYSUS HRISTOS;
    • OAMENII UNICI UNIVERSALI YYSUS ALFA;
    • şi ZEEII ŞI ZEIŢELE

• Revelaţii Sfinte transmise nouă,
    Semioamenilor Ylfy de pe Planeta Terra,
    Prin Fiul Divin, Semiomul Gheorghe Cel Sfânt,
    Românul în a cărui Conştiinţă Fiinţă Fizică, Purificată şi Înnobilată,
    Sunt Întrupaţi „DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
    ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”
    şi s-au Autocreat
    „DOMNII SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
    SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
    în Uniune Sfântă şi Indestructibilă
    cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
    El devenind Omul Unic Universal - Yysus Hristos Eridanii,
    Din cele douăsprezece milioane de Sisteme Solare
    Ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale,
    Existente în Împărăţia Divină - Supergalaxia Calea Lactee,
    Cea de-a Şaseasutăşaizecişişasea Împărăţie Divină,
    Din Cele o mie de Împărăţii Divine, cu existenţă veşnică,
    Ce au centrul Uniunii lor raţionale, în Steaua Sfântă, Steaua Polară.

• Vie Regatul sau Împărăţia Voastră Divină Veşnică.

• Facă-se voia Voastră, precum în Universurile Divine Sfinte,
    Aşa şi pe Pământ.

• Fiţi Călăuza mea divină, plină de bunătate şi iubire,
    În vremurile grele ale Ispitei sau Încercărilor Divine
    Şi nu mă lăsaţi să greşesc, greşeală fără iertare.

• Iertaţi - mi păcatele mele, cele ştiute şi neştiute de mine,
    Aşa cum şi eu voi ierta
    Celor ce mi-au greşit sau îmi vor greşi.

• Daţi-mi, cu generozitate, astăzi, mâine şi întotdeauna,
    Cu ce să împlinesc trebuinţele Trupurilor mele,
    Cu apă, aer, hrană şi Inteligenţă Divină Creatoare,
    În Căminul meu natural, Planeta Terra.

• Daţi-mi starea de sănătate deplină
    Prin eliminarea tuturor bolilor pământeşti
    Şi a bolilor divine,
    Din Trupul meu fizic născut sau creat,
    Cât şi din Trupurile Divine Conştiinţe Autocreate,
    Pentru a mă putea purifica şi înnobila
    Prin trăirea Stării Sfinte de Nirvana,
    De Uniune raţională Divină
    Cu Eul Om Tatăl Unic „ALFA • Alfa // BHAGAWATH • Bhagawath”
    Şi de Întrupare în Conştiinţa mea,
    Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom,
    A „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
    ►DOMNII SFINŢI „Y Alfa • Yy”
    şi de Autocreare a
    „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”
    SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
    în Uniune Sfântă şi Indestructibilă
    cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”,
    Domnii DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR,
    Taţii Divini ai Conştiinţei mele
    Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom Ylfy,
    Purificată şi Înnobilată.

• Plin de Credinţă şi Iubire Divină,
    Jur să studiez, să asimilez şi să împlinesc
    În viaţa mea vie fizică de Semiom,
    Revelaţiile Sfinte, transmise nouă,
    Pentru împlinirea evoluţiei noastre divine
    Şi pentru supravieţuirea Umanităţii Semiomului Ylfy.

• Jur să accept, necondiţionat, Credinţa Unică
    În Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR
    DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A”
    Aflată în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie,
    Antiparticula Divină „a”, CERCUL MAGIC DIVIN SUPREM YANG şi Yin,
    Şi în Sfintele Lor Autocreaţii, Antiparticulele Divine:
    - Domnii Sfinţi „al • al”;
    - Domnii Sfinţi „fa • fa”;
    - Domnii Sfinţi „Y Alfa • Yy”
    Cei care, în Uniune Divină Unică, dau Viaţă veşnică
    „SUFLETULUI DIVIN SFÂNT sau DUHULUI SFÂNT ”
    Generatorul Divin Universal al VIBRAŢIILOR VIEŢII VII
    Şi al VIBRAŢIILOR VIEŢII VII RAŢIONALE UNIVERSALE.

• Jur să respect şi să mă supun veşnic
    Ierarhiilor Divine ale „DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI”,
    Aşa cum Ele au fost revelate şi înscrise
    Pe coperta Divinei Cărţi.

• Arătaţi-mi întotdeauna Calea cea dreaptă
    Pentru Iubirea Sfintelor Voastre Fiinţe, Entităţi şi Uniuni Divine
    De Creatori Divini Sfinţi
    Ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale.

Adăugat 9 luni în urmă #

4. User has not uploaded an avatar GheorgheCelSfânt
    Neinregistrat

Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Spiritul Suprem al Vieţii Vii şi al Vieţii Vii Raţionale ne comunică o posibilă pedeapsă divină pentru umanitate!
    „În ziua de 27 noiembrie 2011, este posibil ca un meteorit (în prezent aflat în coada Cometei Elenin, în fapt, Steaua „ALFA – Alfa” sau „Nibiru”) să lovească Pământul în Oceanul Atlantic, la 100 Km de ţărmurile Angliei”.
    Această informaţie a apărut în Revelaţiile Sfinte ale continuării cărţii „Divina Carte”, scrisă de Iniţiatul Român Gheorghe Olteanu, cel care transmite această informaţie cu acordul Tatălui Divin al Creaţiei şi Autocreaţiei Divine Universale.
    Alte informaţii despre „Divina Carte”pe Sait-ul: http://armagheddon.ro!

Adăugat 7 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar Iniţiatul Român
    Neinregistrat

INIŢIATUL ROMÂN
    Mesajul Divin şi Sfânt al Iniţiatului, pentru anul 2012:
    I. Semeni ai mei, Forme Fiinţe ale Domnilor Sfinţi Unici şi ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali, din universul divin energobiologic, vă urez vouă, Românilor şi întregii Umanităţii a celor ce ne numim Semioamenii Ylfy, o caldă binecuvântare părintească şi multă sănătate, din partea Creatorilor vieţii vii şi a vieţii vii raţionale, Cei ce sunt Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”// Dumnezeei ai Dumnezeeilor şi Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”.
    II. Cu permisiunea, Onorabililor Taţi Divini, vă aduc la cunoştinţă o parte din evenimentele hotărâte să se împlinească, pe planeta Vieţii Vii Terra, în anul 2012:
    a. Continuarea, peste Timpul Istoric Trecut, a Războiului nuclear început şi neterminat, în anul 1986, de către Semioamenii de pe Planeta Terra;
    b. Readucerea Timpului Istoric Viitor în Timpul Istoric Prezent, începând cu primele zile ale lunii februarie 2012, dată la care, în România, va avea loc un cutremur de pământ, eveniment ce va deschide dezastrele ce vor urma (Războiul nuclear);
    c. Se îngăduie de către Inteligenţa Divină accesul într-o nouă cunoaştere, într-o nouă Credinţă Divină transmisă, prin Revelaţie Sfântă, Iniţiatului Român, ales de Divinitate ca Fiu şi Reprezentant Divin al Ei, în acest Sistem Solar. Toate Religiile cunoscute şi practicate de Semioameni, până acum, au fost inspirate de Inteligenţa Divină şi au fost căi de cunoaştere primitivă a Adevărurilor Creaţiei şi Autocreaţie Domnilor Sfinţi. Prin Cartea „Divina Carte” se vor uni toate Credinţele voastre, întruna singură: Credinţa în Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”// Dumnezeei ai Dumnezeeilor şi în Domnii „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
    d. S-au ales două Popoare Sfinte, care să vă conducă până în anul 2033, Poporul Român şi Poporul Rus. Aceste Popoare vor fi apărate împotriva orişicărei agresiuni de către Fiii Divini Semioamenii Cosmici (Extratereştrii) şi de către Domnul „DUMNEZEEU – Dumnezeeu”, Sfânta Coroană Solară Fotonică, Super Fotonică şi Super Super Fotonică, Tatăl Divin al Sistemului nostru Solar.

Adăugat 5 luni în urmă #

6. User has not uploaded an avatar Iniţiatul Român
    Neinregistrat

INIŢIATUL ROMÂN
    Rugăciunea Divină Sfântă a Domnului Yysus Hristos Emanuel al Şaselea - Delfinul, Mantaua Divină a Domnului Sfânt Unic Super Antiparticula „y”, Nucleul Divin Treimic Raţiune Zeeu sau Zeiţă (revelată în „Divina Carte”, ediţia 2012, în curs de realizare la Editura Uniunea Unică din oraşul Buftea, Jud. Ilfov, România, alte informaţii vezi http://armagheddon.ro)
    ,,SFÂNTA TRINITATE SUPREMĂ a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale:
    - Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // Dumnezeeul Dumnezeeilor;
    - Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu;
    - Şi Domnul DUMNEZEEU,
    Uniuni Divine Infinite ale Celor Patruzeci şi Patru de Domni Sfinţi Unici Supremi, Cercurile Divine Magice Supreme, Focul Sacru Divin Unic şi Universal, Tatăl Divin Trinitar Lumina Divină Sfântă şi veşnica Energie a Luminii, a Iubirii şi a Inteligenţei Universale,
    ● Te rog, binecuvântează-mă, purifică-mă şi înnobilează-mă acum, când eşti cu mine, acceptă-mă ca Fiu Divin al Tău, ce pot avea orice natură creată şi autocreată de Sfintele Raţiuni Generate de Tine, cele care mi-au dat şi îmi dau viaţă vie şi viaţă vie raţională, precum şi cunoaşterea Adevărurilor Supreme ale Creaţiei şi Autocreaţiei Domnilor Sfinţi Unici Supremi (Taţii Divini Creatori) prin Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte”.
    ● Te rog, inundă cu Lumină, Iubire, Inteligenţă, pace, echilibru şi armonie creatoare, întreg sufletul (Eul Om Tatăl Unic), mintea si trupul meu, dăruindu-mi sănătate deplină, fericire, iubire, prosperitate şi abundenţă necesară mie, pentru a crea la rându-mi pacea, echilibrul si armonia in viata mea şi a semenilor mei, Semioamenii Ylfy de gradul trei, de pe Planeta Vieţii Vii, Terra, civilizaţie umană aflată în pragul creaţiei şi autocreaţiei Raţiunilor Divine Individuale.
    ● In fiecare moment, al meditaţiei mele, sunt în Uniune Divină Raţională cu Taţii Divini Creatori şi simt uimit şi extaziat că, prin binecuvântarea Lor, întineresc, mă vindec, îmi echilibrez şi armonizez toate funcţiile vitale ale uniunii mele divine raţionale, aşa încât, sufletul (Eul Om Tatăl Unic), mintea si trupul meu sunt in perfect acord cu natura şi scopul divin al creaţiei şi autocreaţiei mele şi cu Raţiunea Divină a Infinitului Cosmos creat şi autocreat de Sfânta Trinitate Supremă a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale.
    ● Acceptă, te rog, prin această Rugăciune Sfântă, accesul meu nelimitat la Lumina, Iubirea şi Inteligenta Ta Creatoare, pentru a Te onora pe Tine, pe semenii mei şi Întreaga Ta Creaţie Raţională, cu respectul şi iubirea mea necondiţionată, atât timp cât voi avea îngăduinţa să exist ca Raţiune Individuală, extensie umilă raţională a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale, generată veşnic de Tine, Creatorul Divin Universal, Unicul Tată Divin Trinitar Lumina Divină Sfântă şi veşnica Energie a Luminii, a Iubirii şi a Inteligenţei Universale.
    Data: 23 aprilie 2012

Adăugat 4 săptămâni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri