EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Cornelia ingrijeste mai multi caini si pisici. Nu ii lasa sa se inmulteasca! Ar dori chiar sa ii dea spre adoptie pe cei tineri. Dar cine sa-i ia? Si cine sa o ajute? Ajutor i-am promis si noi dar din pacate vremea rea nu ne-a lasat sa ajungem la Breaza- Prahova.Deocamdata! Va las acum in compania gandurilor ei si daca va vor convinge contactati-o! Sunt sigura ca veti cunoaste o persoana minunatata!:"In aceasta iarna m-am restrictionat la jumatate la caldura,hrana(familia} si altele;am o virsta ,sunt slaba gratie interferonului si eu traiesc in frig ca sa ma descurc si sa nu sufere animalele.Acum o saptamina am dus la sterilizare 4 pisici am dat 200 lei asa cu pret mai redus la adapostul de la Campina;cumpar hrana cu sacii.O vecina de bloc mai ingrijea si ea 1 catel si 4 pisici a plecat de o luna in Spania la fiica ei si acum tot eu le hranesc si pe acestea.Sa mai fac odata un calcul:15 pisici si 5 caini la locatia de pe deal;4 pisici la apartament unde locuiesc;9 pisici la scara blocului si 3 caini." Eu am incredere in sufletele voastre! Ajutati-o pe Cornelia!

img img

Atasamente

1. img Picture_202.jpg (2862.7 KB, 25 descarcari) acum 5 luni
    2. img SDC10492.JPG (2876.2 KB, 24 descarcari) acum 5 luni
    Adăugat 5 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. Eu locuiesc intr-o garsoniera. Am trei pisici si un catel, toate comunitare. Hranesc si 15 caini comunitari. Le fac zilnic o fiertura din arpacas cu oase de pui, spate si gaturi de pui. Iau mancare completa de caini 10 Kg 23 Ron de la supermarketul Cora din Bucuresrti. Am dus 6 caini la sterilizat si alte ingrijiri medicale. Cred ca cheltui cam 500Ron pe luna pentru toti. imi doresc sa fac mult mai mult dar puterile si banii sunt limitate. Va trimit poze cu catelul din casa si doua dintre cele 3 pisici si alta poza cu mine si o catelusa de pe strada care o hranesc. Si astea toate singura.

img img

Atasamente

1. img SNV32701.JPG (1822.1 KB, 26 descarcari) acum 5 luni
    2. img SNV32687.JPG (1851.6 KB, 19 descarcari) acum 5 luni
    3. img SNV32680.JPG (1821.7 KB, 19 descarcari) acum 5 luni
    4. img SNV32656.JPG (1828.7 KB, 20 descarcari) acum 5 luni
    5. img SNV32642.JPG (1808.5 KB, 28 descarcari) acum 5 luni
    6. img SNV32807.JPG (1813.5 KB, 27 descarcari) acum 5 luni
    Adăugat 5 luni în urmă #
  4. Se apropie 1 Martie, cand primavara ar trebui sa va dezghete sufletele...Aveti aici doua doamne minunate pe care nimeni nu le plateste pentru salvarea acestor animale nevinovate. Dimpotriva, isi sacrifica concediile, placerile cele mai nevinovate ale varstei pe care o au ,uneori chiar sanatatea...Veti cumpara martisoare, cadouri scumpe si buchete de flori...pentru doamnele din viata voastra ! Ce si-ar dori insa aceste doua femei generoase? Poate un minim de ajutor pentru animalutele lor. Dovediti ca sunteti OAMENI !

img img

Atasamente

1. img SNV32687.JPG (1851.6 KB, 21 descarcari) acum 5 luni
    2. img SNV32701.JPG (1822.1 KB, 17 descarcari) acum 5 luni
    Adăugat 5 luni în urmă #
  5. Buna Violeta!
    Multumesc pentru aprecieri.
    Ca sa ne cunoastem mai bine iti spun ca am 54 de ani. Am o fiica de 28 care si ea ingrijeste animale comunitare. Are in casa 6 pisici, ingrijeste pisicile din jurul blocului unde locuieste in Onesti si are si caini, vreo 15, intr-un loc deschis. A dus cateva animale in adapostul de la Comanesti, a sterilizat mai multe pisici. Ea, fiica mea, as putea spune ca a salvat animale comunitare si le-a dat o sansa de o viata mai buna decat cea de pe strada. Cu durere mare in suflet iti spun ca toate animalele de pe strada pe care le ingrijesc nu pot spune ca le-am salvat. Ele sunt vesnic sub pericolul de a fi otravite, maltratate de oameni care nu le suporta. O catelusa insa batrana si care a fost muscata rau de cap pot sa spun ca am salvat-o. Era intr-o stare jalnica. Am dus-o la clinica si cei de acolo au tratat-o si chiar i-au gasit adoptatori in Olanda. Zilele acestea va pleca spre noul ei camin. Ar mai fi si un catel ciobanesc mioritic pur care a avut o rana la picior care daca nu il duceam la veterinar murea. De doi ani este pe strada ceea ce nu inseamna ca este salvat.Si mama mea care are 76 de ani si ea duce mancare la cainii comunitari. Daca ar fi sa spun ce imi doresc in viata este un loc pentru animalele care le am sub protectie. Daca esti credincioasa roaga-te pentru mine in acest sens. As mai avea nevoie de cineva care sa fie dispus atunci cand am nevoie sa ma ajute cu transportul cu masina pentru animalele care le duc la veterinar. Adresa mea de mail este: carmen_costea33@yahoo.com. Nu pot spune ca sacrific placeri si concedii ca sa ingrijesc animale. Le iubesc si fac asta ca pentru un membru de familie. Dar am multe lucruri personale (reparatii in casa, s.a) care nu le pot face pentru ca am acest hobi. Ar mai fi nevoie de cineva care sa ma ajute cu plata pentru infiintarea unei asociatii nonprofit pentru animale. Iti trimit o poza cu o pisicuta pe care o am de trei luni in casa pe care am sterilizat-o si care sta numai in baie pentru ca ii este teama de celelalte animalute din casa. Pentru ea as avea nevoie de adoptator.

img img

Atasamente

1. img SNV32826.JPG (1774.3 KB, 18 descarcari) acum 5 luni
    2. img SNV32829.JPG (1762 KB, 22 descarcari) acum 5 luni
    Adăugat 5 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar Alia
    Neinregistrat

vreau si eu sa adopt un pui de pisica

Adăugat 5 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar jeny
    Neinregistrat

Doamna de mai sus are o pisica de adoptat..e adorabila.

Adăugat 5 luni în urmă #

8. Vesti bune, de primavara....Am fost contactata de catre o asociatie pentru protectia animalelor din Italia. Pentru inceput doamnelor Cornelia si Carmen as dori sa imi trimiteti pe adresa de e-mail frincu_violeta@yahoo.com anunturi si detalii despre cainii pe care ii ingrijiti. Vor fi traduse de mine in italiana si preluate de catre aceasta organizatie, in vedera adoptiilor si ajutorarea animalutelor."...è lodevole tutto ciò che fate. continuate così, grazie!buon lavoro e buona fortuna..." sunt cuvinte incurajatoare trimise pentru voi, din Italia.

Adăugat 4 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar cornelia
    Neinregistrat

Draga Violeta esti suficient de informata in privinta acestor adoptii la italieni? eU AM AVUT OCAZIA SA VAD NISTE SITUATII NU TOCMAI PLACUTE in Italia locuind acolo vreo 4 luni si sincer nu-mi inspira incredere acesti italieni.Am vazut caini mai slabi decit la noi,am vazut destui indivizi,sau familii care nu dau 2 bani pe cainii si pisicile lor;era la o statie de apa 2 caini de rasa inchisi intr-un tarc cu o lada rasturnata intr-o parte drept adapost la ploaie,frig sau arsita soarelui iar stapinul lor"padrone" cum i se spunea le aducea o singura data pe saptamina martea intr-o punga acolo un castron de nu stiu ce ;o data pe saptamina -mincare.In Germania,Austria si celelalta tari nordice ar fi altceva.

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. Intre timp si eu am aflat ca la italieni adaposturile pentru animale sunt lagare de exterminare. Si eu stiu ca in Germania , Olanda animalele au o sansa la o viata decenta. Eu sa fiu sincera animalele mele sunt unele chiar prea grasute, chiar daca sunt pe strada. Aici in Romania sunt oameni care le mai dau de mancare cate ceva, sigurul lucru neplacut este ca indura mizeria, frigul, caldurile exesive vara, pericolul de a fi maltratate de oameni sau calcate de masini, lipsa unui adapost si a unui stapan care sale iubeasca si protejeze.
    Mutumesc pentru informatie Cornelia!

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. Eu am locuit si muncit 3 ani in Italia . Sincer nu am vazut ceea ce descrieti mai sus, niciodata, desi am vizitat peninsula de la Bolzano pana la Bari. Poate am fost eu mai norocoasa...Voi raspunde atunci italienilor ca nu sunteti de acord cu adoptiile la ei dar voi incerca , de asemenea , sa va prezint cateva din cazurile rezolvate de acea asociatie. Avem in vedere si colaborarea cu organizatii din alte tari.

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar cornlia
    Neinregistrat

Oriunde merg atentia imi este captata de caini si pisici fara sa vreau si observ toate amanuntele;nu am colindat toata Italia recunosc,dar nu sunt prea departe italienii de romani desi nivelul lor de trai nu se compara cu al nostru si m-as astepta la mai multa civilizatie si compasiune,dar nu exista asa ceva;mi-a fost suficient cele 4 luni ca sa-mi fac o idee;si nu este cea buna,ii consider chiar mai cruzi decit romanii.Aici in Romania intr-adevar sunt extrem de multe animale abandonate si suntem depasiti de situatie,dar vezi mereu pe cite cineva intinzind mina cu o bucata de paine unui caine sau unui cersetor,dar in ITALIA nu vezi asa ceva;am vazut cativa catei la4-5 lunimorti de slabi pe linga containerele de gunoi care sunt inchise si nu au nici o sansa sa manince ceva,dar nimeni din acea comunitate nu concepea sa le arunce o bucata de paine.Am mai auzit si de la altii aceasi parere despre italieni.

Adăugat 4 luni în urmă #
  13. totusi tbuie. analizat bine daca asociatia cu care a luat leg. violeta e serioasa (antecedente,istoric, realizari), poate multi italieni sunt totusi umani si "milostivi"....si despre noi romanii se vorbeste in termeni negativi, insa sunt multi romani care nu se includ in categoria "primitivi"! (in china ar fi periculos sa se "exporte" pisicutze!" :)))

Adăugat 4 luni în urmă #
  14. carmen, ma uitam la pisica portocalie..pare sa aiba o tumora sau ce este particica aceea de piele fara blanita??

Adăugat 4 luni în urmă #
  15. "Grazie ai nostri interventi legali, salviamo sempre più spesso animali da situazioni di maltrattamento. Decine di cani, cavalli, mucche, galline e altri - salvati da condizioni di estremo disagio, di coercizione assoluta, di sfruttamento e di prigionia.
    Dopo la confisca, ci vengono spesso affidati dalle Forze dell'ordine.
    Provvediamo al loro mantenimento, alle cure mediche e, laddove necessario, al loro recupero psico-comportamentale, in un percorso che varia in base al passato di ognuno, ai traumi subiti e alle condizioni al momento del sequestro.
    Lavoriamo con impegno per perseguire il nostro obbiettivo di assicurare a tutti un futuro d'affetto e di cure.

Abbiamo sistemato tanti animali in famiglie desiderose di aiutarli a vivere una vita degna di questo nome.
    Siamo grati alle persone che hanno aperto la casa ai nostri amici.
    E speriamo di trovarne altre che la apriranno presto. Molto presto.
    Sì, perché gli animali che stanno ancora attendendo sono tanti. E noi vogliamo avere il posto per quelli che verranno, in seguito ad altri sequestri, ad altre denunce, ad altre azioni LAV." Este vorba despre activitatea acestei asociatii de protectie a animalelor din Italia. Ca pretutindeni in lume ,PADURE FARA USCATURI - NU EXISTA ! Si in Romania sunt oameni care muncesc in cadrul acestor organizatii pentru un salariu dar sunt si OAMENI care fac tot ce pot pentru animale fara a cere nimic in schimb.Important este nu UNDE ci CUM traim....Si sa iubim animalele : dragostea si recunostinta lor nu cunosc granite!

Adăugat 4 luni în urmă #
  16. Pentru n.nomame21
    Pisicuta Piti este in poza imediat dupa operatia de sterilizare. Acolo unde vezi tu ca ar fi Doamne fereste ceva de fapt blana lipseste pentru ca a fost rasa in vederea operatiei de sterilizare. Asta era acum vreo trei luni. Pentru ca a stat la caldura, a fost hranita si iubita i-a crescut extrem de repede blanita. Acum nu am un aparat de fotografit. De fapt eu nu am deloc camera foto. Pozele le-am facut cu un aparat imprumutat. Am pus pe primul plan achizitionarea unui astfel de aparat. PROMiT solemn sa iti trimit pozele cu ea imediat ce am aparat.

Adăugat 4 luni în urmă #
  17. In sfarsit o putem ajuta si pe Cornelia.Cutia Milei s-a ingrasat in aceasta saptamana si astfel putem face ceea ce ne-am propus de mult timp: sa trimitem un pic de mancarica pentru pisicii si cateii ajutati cu multa dragoste de Cornelia. "Sa mai fac odata un calcul:15 pisici si 5 caini la locatia de pe deal;4 pisici la apartament unde locuiesc;9 pisici la scara blocului si 3 caini." Si aproape toti sunt vaccinati si sterilizati...Duminica, Piciu' va face un drum cu masina personala , va duce hrana si un strop de bucurie de la Brasov, cu drag, la Breaza.

img img

Atasamente

1. img Picture_590.jpg (250.3 KB, 13 descarcari) acum 4 luni
    2. img Picture_586.jpg (250.5 KB, 9 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  18. Plecarea catre Breaza este duminica dimineata,Piciu ne-a spus ca mai are loc in masina daca mai sunt si alti OAMENI care vor sa ajute,din suflet,niste suflete.
    Tot respectul si jos palaria pt cei care s-au implicat in aceasta actiune.

Adăugat 4 luni în urmă #
  19. Vreti sa vedeti ultima poza a Cutiei Milei? Asezati-va comod pe fotoliu...( Atata solidaritate cu un OM ce iubeste animalele mi se parea o idee abstracta cu putin timp in urma! Doamna Cornelia, noi am tras doar un "semnal de alarma" ...Speram ca trenul OMENIEI sa opreasca mai des in gara BREAZA - PH , sa va aduca sprijin si certitudinea ca nu mai sunteti singura in aceasta dura - dar plina de iubire - lupta pentru viata animalutelor strazii.) Priviti acum ! E incredibil dar totul a fost posibil datorita unor OAMENI care inca nu se cunosc intre ei: IOANA S., ALINA P., PICIU', LIVIA, ANA-MARIA...

img img

Atasamente

1. img Picture_598.jpg (225.7 KB, 8 descarcari) acum 4 luni
    2. img Picture_600.jpg (253.9 KB, 9 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  20. Un OM lipseste din lista,Violeta,fara care nu am mai fi resusit sa strangem papa pt Breaza,pt ca nu am fi stiut ca cineva are nevoie de ajutorul nostru.Multumim Violeta.Daca toti ar fi ca tine,nu cred ca ar mai exista caini fara stapna sau care sa nu aiba ce manca...
    Tu esti cea care ne-a adunat,pe noi niste oameni care nu ne cunostem intre noi(inca),pt aceeasi cauza,esti un exemplu de urmat pt multi

Adăugat 4 luni în urmă #
  21. User has not uploaded an avatar cornelia
    Neinregistrat

Multumesc din suflet acestor oameni minunati de la Brasov si in mod special VIOLETA, CARE ESTE DEOSEBITA;scuze mii ca nu am deschis calculatorul decit astazi dar am avut o saptamina grea de ture de noapte;am primit toate bunatatile ieri ptr. pisicute si catei;am impartit celor de la scara blocului(8+4 in apartament+3 catei )iar azi chiar plec cu grosul la cele 18 pisici si 4 caini care le am la o locatie pe un deal;voi trimite imediat poze cu festinul lor d-nei Violeta.Multumesc nu in ultimul rind baiatului care a adus acest transport cu masina la BREAZA. cornelia

Adăugat 4 luni în urmă #
  22. Se pare ca cineva banuieste ceva....dar hmmm oare unde sa se uite,unde sa caute? Una din pisicutele de la Breaza,care pare sa se fi prins ce cauta Piciu acolo...

Adăugat 4 luni în urmă #
  23. Se pare ca cineva banuieste ceva....dar hmmm oare unde sa se uite,unde sa caute? Una din pisicutele de la Breaza,care pare sa se fi prins ce cauta Piciu acolo...

img img

Atasamente

1. img DSCF1709.JPG (1588.6 KB, 8 descarcari) acum 4 luni
    2. img DSCF1710.JPG (1467.6 KB, 8 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  24. Se pare ca si ei stiu...stiu sa multumeasca,dupa cum vedeti in poze.Nu cred ca poti avea o bucurie mai mare,si nu cred ca poti sa fii mai multumit,pupicul cateluisului din Breaza spune totul...
    Cu putin castigi dragostea lor,se pare ca sunt mult mai respectuosi decat unii oamenii...Daca le arati putina afectiune,tu vrei doar "un deget",dar ei iti ofera "toata mana",cu alte cuvinte tu le oferi putina atentie si o bucatica de mancare si ai un prieten pt toata viata.Tot respectul pt doamna Cornelia si baiatul dansei care au prieteni pt toata viata

img img

Atasamente

1. img DSCF1715.JPG (1488.7 KB, 6 descarcari) acum 4 luni
    2. img DSCF1714.JPG (1514.6 KB, 7 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  25. Doamna Cornelia este foarte emotionata si fericita datorita brasovenilor cu suflet. Veti vedea din fotografiile facute de Piciu' ca aceasta familie din Breaza are intr-adevar nevoie de tot sprijinul.Speram sa reusim si in aprilie sa le oferim un pic de mancarica si multa dragoste ...Si tu ii poti ajuta! Te asteptam in echipa noastra! 0729608116 sau frincu_violeta@yahoo.com

img img

Atasamente

1. img DSCF1697.JPG (1555.6 KB, 7 descarcari) acum 4 luni
    2. img DSCF1693.JPG (1539 KB, 8 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  26. Sa nu-l uitam pe nici pe catelusul care asteapta cuminte,pe care tot d-na Cornelia il ingrijeste,si care se intelege de minune cu pisicutele de acolo de la Breaza.

img img

Atasamente

1. img DSCF1702.JPG (1569 KB, 7 descarcari) acum 4 luni
    2. img DSCF1701.JPG (1614.9 KB, 8 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  27. Doamna Cornelia are si un ajutor de nadejde, pe Sergiu - fiul care i-a mostenit dragostea pentru animale si care spera ca intr-o buna zi sa devina (asistent) veterinar. Daca aveti drum prin Breaza, treceti sa le vedeti animalutele si daca puteti, luati cu voi si o conserva sau o punga de hrana pentru catei sau pisici. Cine stie? Poate veti pleca de acolo cu un prieten nou in suflet si un altul (cu labute) in brate.

img img

Atasamente

1. img DSCF1712.JPG (1478.4 KB, 9 descarcari) acum 4 luni
    2. img DSCF1713.JPG (1557.9 KB, 9 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  28. Doamna Cornelia,va astept pe site www.pet112.ro cu poze ale catelusilor si pisicutelor dvs.Poate vom gasi un stapan macar la unii dintre ei,cu toate ca stiu ca va vaine f greu sa va despartiti de ei....sau macar trimiteti-mi pe mail(jeremythehook@yahoo.com),o scurta descriere a catelusilor dvs,sa pot posta eu anunturile de adoptie.Sper din suflet sa isi gaseasca fiecare din prietenii dvs un stapan iubitor ca dvs,din Brasov sau imprejurimi.

Adăugat 4 luni în urmă #
  29. "Draga Violeta,am primit mincarica ptr. copiii mei dragi care de multe ori ii consider mai mult decit proprii mei copii;iti si va multumesc din toata inima cuvintele sunt de prisos;acum iti trimit poze cu turmele mele;sunt in 3 locatii diferite,cele multe care asteapta mincarea sunt cele de pe deal,cele 4 sunt de la apartament,iar gramajoara cu cele 5-6 sunt cele de la scara blocului;bineinteles ca nu sunt toate in obiectiv deoarece ele mai pleaca." Sunt cuvintele doamnei Cornelia careia i-ati facut aceasta imensa bucurie de a nu se mai stii singura in fata atator griji...Noi am deschis un drum: Brasov - Breaza . Daca si alti OAMENI , din orice colt al tarii ,vor sa-l urmeze,dorind sa ajute sau sa adopte un animalut din aceasta mare si frumoasa familie ii rog sa apeleze, la orice ora 0729608116 sau sa scrie aici cateva randuri....

img

Adăugat 4 luni în urmă #
  30. "Draga Violeta,am primit mincarica ptr. copiii mei dragi care de multe ori ii consider mai mult decit proprii mei copii;iti si va multumesc din toata inima cuvintele sunt de prisos;acum iti trimit poze cu turmele mele;sunt in 3 locatii diferite,cele multe care asteapta mincarea sunt cele de pe deal,cele 4 sunt de la apartament,iar gramajoara cu cele 5-6 sunt cele de la scara blocului;bineinteles ca nu sunt toate in obiectiv deoarece ele mai pleaca." Sunt cuvintele doamnei Cornelia careia i-ati facut aceasta imensa bucurie de a nu se mai stii singura in fata atator griji...Noi am deschis un drum: Brasov - Breaza . Daca si alti OAMENI , din orice colt al tarii ,vor sa-l urmeze,dorind sa ajute sau sa adopte un animalut din aceasta mare si frumoasa familie ii rog sa apeleze, la orice ora 0729608116 sau sa scrie aici cateva randuri....

Adăugat 4 luni în urmă #
  31. Mesajul a fost trimis de doua ori dintr-o eroare ,desi , din punctul meu de vedere ar trebui rescris de mii de ori...Imediat dupa Sarbatorile de Pasti vom incepe o noua campanie de colectare a hranei pentru animalutele strazii. De data aceasta Brasov-Breaza-Bucuresti...Incerc din nou sa pun pozele unor catelusi fericiti si a pisicutei care a supravegheat operatiunea DIN SUFLET PENTRU SUFLETE.

img img

Atasamente

1. img DSCF1708.JPG (1325.6 KB, 4 descarcari) acum 4 luni
    2. img SDC10587.JPG (2939.1 KB, 5 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  32. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

Violeta pisoiul din imagine e superb:)ma bucur ca am reusit sa facem fericite niste animalute!Si abia astept sa redeschizi cutia milei:)ca sa pot sa contribui si eu cu ceva,cat de putin!

Adăugat 4 luni în urmă #
  33. Cutia Milei va fi redeschisa imediat dupa Sarbatorile de Pasti! Pana atunci, fiecare dintre noi, mergand la cumparaturi poate pune in cos, langa alimentele si bunatatile "lumesti" si o conserva sau o punguta de mancarica pentru acesti nefericiti ai strazii. Va reamintesc ca de aceasta data vom parcurge un drum mai lung: Brasov - Breaza - Bucuresti ! Pentru ca acolo ne asteapta, iubiti, hraniti si ocrotiti de o doamna cu suflet mare ONCIU, CODITA, PITI si multi altii...

img img

Atasamente

1. img SNV32812.JPG (1829.9 KB, 5 descarcari) acum 4 luni
    2. img SNV32680.JPG (1821.7 KB, 6 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  34. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

de azi chiar ma duc la cumparaturi si voi lua si niste pungute cu mancarica:)ce animale are mai multe aceasta doamna?Pisici sau catei?Ca sa stiu pe ce sa ma axez:)

Adăugat 4 luni în urmă #
  35. Catei si pisici! La Breaza sunt mai multi pisoi iar la Bucuresti mai multi catei...Sper sa reusim sa strangem cat mai multa mancarica pentru ei. Inca nu am rezolvat cu transportul dar ma gandesc intens (nu va miroase a creier incins?) si trebuie sa gasesc o solutie sau un sponsor pana la sfarsitul lunii aprilie.Daca are cineva vreo propunere...Ei sunt Pufy si Codita din Bucuresti !

img img

Atasamente

1. img SNV32659.JPG (1806.6 KB, 6 descarcari) acum 4 luni
    2. img 4.JPG (3459.8 KB, 5 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  36. Deci sa nu uitam cand mergem la cumparaturi sa punem in cos si ceva pt animalutele care nu au.Cu cat mai repede incepem sa punem in cos cu atat mai mult se strange pt ei.Breaza ,Bucuresti dupa sarbatorile de Paste .Cred ca ne va trebui o cutie cu papa mai mare...:)

Adăugat 4 luni în urmă #
  37. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

eu deja am fost la cumparaturi:)am facut o cutie a milei chiar la mine in casa...de fapt o plasa a milei:)))deja am pus ceva in ea si ptr pisici si ptr catei:D o sa fac poze si o sa le postez si eu ca sa vedeti cum se umple pana cand vom trimite pachetul:D sper sa fie un PACHETOI:)))

Adăugat 4 luni în urmă #
  38. fetelor am facut niste poze la ce am cumparat:)Ca sa vad evolutia:D azi am cumparat cu fratele meu si nu am cheltuit exagerat de mult!o sa vorbesc si cu prietenii si sper sa adun cat mai multa mancare!!

img img

Atasamente

1. img IMG_0045.jpg (753.7 KB, 5 descarcari) acum 4 luni
    2. img IMG_0046.jpg (766.5 KB, 5 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  39. Pisoiul meu si-a revenit din boala si credea ca mancarica e pentru el:))

Adăugat 4 luni în urmă #
  40. Bravissima Livia ! Intr-adevar, daca motanelul tau are atata pofta de mancare, s-a vindecat... Pentru ca tu locuiesti in cartierul Racadau ar fi bine sa poti deschide o CUTIE A MILEI la tine acasa pentru a veni in intampinarea celor ce locuiesc in zona si doresc sa contribuie la campania DIN SUFLET PENTRU SUFLETE. Daca se poate realiza acest lucru atunci lasa un numar de telefon la care sa fi contactata si/sau adresa de mail !

Adăugat 4 luni în urmă #
  41. Bine inteles ca se poate realiza...daca este cineva care locuieste in zona si doreste sa contribuie cu ceva la cutia milei ma gasesc la adresa de mail: Liviaanap@yahoo.com. sau pe messenger la adresa liviaanap!Ganditi-va ca ve-ti bucura un sufletel care nu are nici o vina ca s-a nascut pe strazi!ei nu au puterea sa vorbeasca si sa spuna ce ii doare si ce si-ar dori!Sa incercam sa le facem noi viata mai usoara!

Adăugat 4 luni în urmă #
  42. Felicitari Livia ai dat startul pt cutia cu papa.Bravo
    S-ar parea ca vom avea nevoie cu siguranta de o cutie mai mare.
    Felicitari inca o data!!!!

Adăugat 4 luni în urmă #
  43. Sa vedem cum facem cu transportul,poate vom face un drum intr-un weekend cu traseul Breaza-Bucuresti,mai e timp pana atunci asa ca nu pot spunne cv concret,e cam 50% deocamdata...

Adăugat 4 luni în urmă #
  44. Si in Steagu' , datorita Alinei P.(linuta21) , a demarat Campania DIN SUFLET PENTRU SUFLETE etapa a 2-a. In paralel cu Livia(cartierul Racadau) a fost depusa prima punguta cu mancare pentru animalutele strazii la CUTIA MILEI din zona Saturn 41. Reamintim iubitorilor de animale ca aceasta hrana, colectata pana la sfarsitul lunii aprilie, va parcurge un traseu mai lung de aceasta data: BRASOV-BREAZA-BUCURESTI...La Breaza ne asteapta pisicutele doamnei Cornelia iar la Bucuresti maidanezii capitalei ingrijiti si hraniti de doamna Carmen: "Am trei pisici si un catel, toate comunitare. Hranesc si 15 caini comunitari. Le fac zilnic o fiertura din arpacas cu oase de pui, spate si gaturi de pui. Iau mancare completa de caini 10 Kg 23 Ron de la supermarketul Cora din Bucuresrti. Am dus 6 caini la sterilizat si alte ingrijiri medicale. Cred ca cheltui cam 500Ron pe luna pentru toti. imi doresc sa fac mult mai mult dar puterile si banii sunt limitate."

img img

Atasamente

1. img SNV32656.JPG (1828.7 KB, 3 descarcari) acum 4 luni
    2. img Picture_612.jpg (219.9 KB, 3 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  45. fetelor sunt foarte multumita de mine,zilele astea am reusit sa umplu o plasa a milei:)cu ajutorul fratelui meu..am cumparat zilnic cate ceva!Tin sa multumesc Claudiei din Bacau,care din micul ei venit de studenta a donat 30 de ron ptr mancarica animalutelor!Va pun aici niste poze in speranta ca vom incuraja si alti oameni sa ajute cu cate o punguta de mancarica...!

img img

Atasamente

1. img IMG_0079.jpg (775.8 KB, 2 descarcari) acum 4 luni
    2. img IMG_0075.jpg (825.5 KB, 2 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  46. Esti minunata,ai un sufel mare!!!!!!BRAVO!!!!!!!!!
    Si eu sper ca altii sa iti(va)urmeze exemplul.Felicitari!!!

Adăugat 4 luni în urmă #
  47. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

Apropo eu sunt din Bacau de loc si saptamana viitoare voi veni acasa de Paste...voi sta o saptamana!Daca e cineva din Bacau doritor sa doneze ceva ptr aceste animalute este binevenit...imi poate da mie..ptr ca la randul meu ma voi intalni cu Violeta ptr a-i preda stafeta!Cine e doritor sa ma contacteze!Ganditi-va ca Dumnezeu va va rasplati pentru aceste fapte bune!

Adăugat 4 luni în urmă #
  48. Am promis ca mai fac poze cu Piti.
    Multumesc lui Livia22pentru sustinere. Am crezut ca acum putem sa ne spumen parerile. Eu sustin in continuare ca ffff. REPEDE trebuie un MEGA ADAPOST pentru animale. Le hranim, sterilizam s.a.m.d.dar ele traiesc pe strada unde sunt in mizerie fara un adapost, alungate de colo-colo. suportand frigul, caldurile exesive s.am.d. Adevarat ca daca ar fi macar 1% din oameni ca Violeta, ca mine si altii asemenea aceasta situatie a animalelor fara stapan nu ar exista.
    Si acum pozele:

img img

Atasamente

1. img mini-SNV33812.JPG (70.8 KB, 2 descarcari) acum 4 luni
    2. img mini-SNV33789.JPG (87.1 KB, 2 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  49. Am omis sa spun ca Piti acum sta cel mai mult timp pe masina de spalat sus de teama celorlalti. Chiar si acolo motanelul Tomita se suie la ea sa o agreseze. Dar ea este fericita acolo. I-am pus in baie o biluta pufoasa atarnata si un suport de joaca si ascutit unghiile pe care se joaca. Mai adaug poze:

img img

Atasamente

1. img mini-SNV33767.JPG (75.2 KB, 2 descarcari) acum 4 luni
    2. img mini-SNV33790.JPG (92.8 KB, 2 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  50. Acum cand toti sunt preocupati de cuparaturile de Paste si toti colinda magazinele si supermarket-urile sa nu uitam de micii si marii necuvantatori.Sa punem in cos si o conserva,un pumn de boabe sau oricealtceva mai credeti ca puteti dona pt pisicutele(doamnei de la Breaza)si pt catelusii(doamnei din Bucuresti).Nu uitati ca in aprilie se pleaca pe ruta Breaza-Bucuresti cu papa.Dupa cum ati vazut cutia cu papa e deschisa si Violeta si Liva va asteapta cu drag pt orice donatie pe care doriti sa o faceti.Faceti un cadou de Paste pt cei care au nevoie...

Adăugat 4 luni în urmă #
  51. Miti(cea neagra)si jonny(cel gri)s-au hotart ca vor dona si ei din papa lor, de Paste pt pisicutele din Breaza.Dar stiu ele ce stiu,vor primi alte bunatati in shimbul celor care le doneaza asa ca...
    Deci nu uitati de cei care nu au, DONATI...

img

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Subiect Închis

Acest subiect a fost închis pentru mesaje noi.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri