Am vazut ca au aparut multe firme care comercializeaza tigari electronice. Aspectul cel mai important cred ca tine de calitatea fabricatiei si performantele obtinute de produs. Am incercat mai multe marti si am mai vazut si pe la prieteni... Cea mai buna pe care am achizitionat-o pana acum a fost de la www.intellicig.ro
EcoSapiens »Forum » Produse ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Tigari electronice
(22 posts)-
Adăugat 10 luni în urmă #
-
-
Eu mi-am cumparat de pe www.tigarielectronice.ro a doua tigara pentru ca prima am luat-o de pe un alt site si sa defectat si nici nu au vrut sa mi-o schimbe...ca eu as fi defectato desi nu i-am facut nimic.Recomand sunt oameni de treaba si sprijina cu orice sfat.
Adăugat 9 luni în urmă # -
Sau mai bine alegeti originalul!
http://cigstar.cabanova.roAdăugat 9 luni în urmă # -
Un alt magazin virtual de tigari electronice este www.e-tigari.ro . Gasiti mai multe modele la preturi foarte bune! In curand veti putea cumpara seturi de mini tigari electronice de 84mm care pot fi fumate in timp ce se incarca la USB! Pretul va fi de maxim 130 lei!
Alte produse: trabuc electronic, pipa electronica, tigara electronica DSE103, si modelele DSE801 si DSE901, cartuse de rezerva, e-liquid, accesorii de schimb.
GARANTIE 6 LUNI!SPOR LA CUMPARATURI SI LA RENUNTAREA LA FUMAT!
www.e-tigari.roAdăugat 9 luni în urmă # -
mi-am cumparat o tigara electronica, de care sunt foarte multumita. e foarte simplu de utilizat, mai ales ca am un pachetel in care tin si filtrele si tigara iar ca sa o incarc nu trebuie decat sa pun pachetul la incarcat cu totul. nu m-am ingrasat absolut deloc pentru ca mi-am luat rezerve cu nicotina, iar nicotina e cea care intrevine in echilibrul glicemiei din organism, iar daca redeuci unsor cate un pic din nicotina, nu exista nici un risc sa te ingrasi, pt ca organismul se adapteaza foarte rapid. asa ca tigara electronica este cea mai buna metoda ca sa te lasi de fumat. pot sa va dau si nr de tel de unde am cumparat-o 0728 767 498 www.renuntalafumat.ro te sfatuiesc sa oo incerci si tu, cred ca e cea mai simpla metoda.
Adăugat 6 luni în urmă # -
Vreu sa ma sfatuiti de unde sa cumpar aceste tigari electronice si daca chiar sunt eficiente?
Adăugat 6 luni în urmă # -
Dupa mai multe nopti petrecute pe forumuri am aflat ca cele mai bune modele sunt DSE901 si 801. Si din acestea doar modelele facute de inventator (Sailebao Tehnology) sunt cele mai fiabile. Eu am cumparat DSE-901 de pe http://www.vapori.ro/ – si am reusit sa ma las instantaneu de fumat dupa 14 ani. Recomand tuturor!
Adăugat 5 luni în urmă # -
Eu am descoperit o firma noua pe eurotig.ro.Au tigari electronice de ultima generatie si e-lichid 35 armome.Preturile sunt super mici pentru calitatea pe care o ofera.Au multe modele,si in pachet portabil cu acumulator reancarcabil integrat si cu incarcare la priza sau auto.Am 5 luni de cand nu mai fumez datorita tigariilor electronice.
Adăugat 5 luni în urmă # -
Va recomanadam noua tigara electronica 5082,
printre cele mai bune tigari electronice de pe piata. Este recunoscuta pentru "fumul" foarte dens care il produce. Printre cele mai bune tigari electronice. Tigara electronica va ajuta sa fumati sanatos, eliminand astfel cele 4000 de substante nocive pe care le inhalati dintr-o tigara normala. Fumul pe care acesta tigara il elimina reprezinta de fapt microvapori care sunt produsi de atomizer atunci cand d-stra inhalati din cartusul tigarii.Cartusul are lichid inauntru, se inlocuieste dupa ce tigara nu mai scoate fum, sau se reumple cu lichid. Lichidul contine nicotina, in diverse concentratii si o substanta numita propileneglicol.
In pachet veti primi:
2 buc Tigari Electronice (2 buc baterii + 2 buc atomizer )
1 atomizer CADOU
1 buc incarcator USB
1 buc incarcator 220V
5 buc cartuse( un cartus tine 12-15 tigari normale)
1 buc manual in lb romanaPropylene glycol este o substanþã rãspânditã, utilizatã în industria farmaceuticã modernã, în industria alimentarã ºi nu în ultimul rând în industria cosmeticã, în afarã de acestea, ea este utilizatã în multe alte domenii, în special ca substanþã purtãtoare a diferitelor arome, mirosuri, coloranþi. Câteva exemple: în industria farmaceuticã, în soluþiile antibacteriene, în soluþii de sare, diuretice, paste de dinþi, apã de gurã; ca soluþie purtãtoare în industria alimentarã, în produse de panificaþie – în pâine, în suplimente alimentare, în industria alimentarã în coloranþi; pentru prepararea de cosmetice, în creme hidratante ca substanþã purtãtoare de parfumuri; în industria de tutun pentru reglarea, pãstrarea gradului de umiditate a þigãrilor, a tutunului; în tehnica de imagini, în aparate de fumizare, pentru producerea fumului artificial, pe scene, în discoteci..
Adăugat 4 luni în urmă # -
Eu am primit cadou de ziua mea o etigareta CigStar. Nu este prima tigara electronica pe care o folosesc dar este mult peste ce am mai testat. Eu va doresc "happy e-smoking" tuturor :)
Adăugat 4 luni în urmă # -
Mi-am luat si eu una de pe <p>Tigara Electronica</p>
Adăugat 1 lună în urmă # -
Am incercat toate modelele posibile si nu am fost multumit. Cam de 2 luni fumez un model DSE 801 ... ce e drept putin mai mare decat celelalte dar va marturisesc ca nu am avut nicio problema cu ea (nici cu atomizorul care este considerat consumabil)... sper sa nu ma insel dar cred ca de la www.tigarielectrice.ro am cumparat o. Multa bafta
Ce trebuie sa despre www.tigarielectronice.eu/">Tigara Electronica:
- Daca o alegi cu chibzuinta, te va ajuta sa renunti la vechiul obicei
- Daca iei o tzeapa, am luat toti… nu te lasa, exista SIGUR produse mai bune decat ai cumparat. Intreaba!
- Este important ce tigari fumai inainte si cat de multe! In functie de acest lucru iti vom recomanda ce sa-ti cumperi.
- Sunt multe tigari electronice de proasta calitate in piata, intreaba, iti vom raspunde.
- Sunt multe e-lichide de proasta calitate. Un lichid prost te poate face sa renunti din diferite motive.S-a vorbit mult pe forumuri despre urmatoarele modele de tigari: DSE901 si JoyE510.
Trebuie sa stii ca DSE901 produce aburi suficienti daca nu erai un fumator inrait, insa bateria te tine mai mult.
JoyE 510, in schimb produce o cantitate mai mare de aburi, te faci remarcat, insa bateria te tine mai putin.
Nu ti-am dat timpi, pentru ca depinde cat stai cu tigara electronica in gura.Cauta tigara electronica originala!
Noua mea achizitie pe langa tigara electronica DSE901 este un 510. Probabil ca multi se intreaba care este diferenta intre ele. Acum va pot spune pentru ca le am pe ambele.
DSE901 este foarte buna pentru inceput sau pentru cei care nu fumau foarte tare (tigari tari) sau foarte des. Spun asta pentru ca este ceva mai simplu neavand buton de control pe baterie. Tragi din ea si-ti da ce trebuie. Bateria tine mai mult iar cantitatea de aburi este arhi suficienta.Pentru fosti fumatori inraiti, cred ca este mai bun DSE510 (i se spune si Joye 510). Poti apasa butonul care declanseaza bateria cu o fractiune de secunda inainte de a trage si aburul generat este ceva mai intens. De asemenea opresti bateria dupa doua, trei secunde si nu trebuie sa te opresti instant din inhalat.
Iti trebuie cca 10-15 minute sa te obisnuiesti cu butonul, insa descoperi cu adevarat cum sa te joci cu ea dupa o zi…Bateria tine ceva mai putin ca la DSE901 pentru ca atomizorul este mai mare si consuma mai mult curent… aburi mai multi, consum mai mare…
Oricum ambele modele sunt foarte tari… acum depinde de gusturi. Daca-ti permiti e bine sa le ai pe ambele.
Asa cum multi se asteptau, laboratorul a decis in urma testelor efectuate ca Tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara traditionala cu tutun. Au fost mai multe rapoarte in acest sens emise de laboratoare acreditate din Africa de Sud, Noua Zeenlanda si altele, laboratoare care prin activitatea lor lupta impotriva fumatului si impotriva reducerii efectelor nocive ale acestuia. Toate laboratoarele au dat acelasi verdict: Tigara electronica este mult mai sanatoasa decat tigara clasica.
Se pare ca la orizont pluteste un aer al schimbarii in ceea ce priveste Tigara electronica, odata cu publicarea acestor rapoarte care sustin ca tigara electronica este o alegere mai inteleapta in detrimentul Tigara electronicaclasice.
eu mi-am cumparat tigara electronica DSE901 de pe magazinul online www.tigarielectronice.eu si sunt foarte multumita. 0721331155 e nr lor
Tigara electronica arata ca o Tigara electronicatraditionala, se simte ca o tigara traditionala, are gust de Tigara electronicatraditionala, dar este nu este o tigara traditionala. Este doar un mod prin care te poti bucura de fumat!
Aceast produs este un dispozitiv Tigara electronicade fumat, numit tigara electronica sau tigara electrica. Este un produs neinflamabil, care utilizează tehnologia de varf a micro-tehnologiei electronice, fara foc, flacara, tutun, gudron, monoxid de carbon si alte mii de substante daunatoare sau mirosul neplacut produs de tigarile reale.
Fumatul de Tigara electronica ofera fumatorilor bucuria de a fuma precum si libertatea de a fuma mai peste tot. Fumatorii vor primi nicotina insa nu si celelalte mii de substante daunatoare existente in fumul de Tigara electronica.
Daca va mai spun ca pretul lunar pentru consumabile va fi de cel putin 3 ori mai mic decat in mod obisnuit, cred ca v-am convins sa incercati.
Tigara electronica este compusa dintr-o baterie, ce are in varf un led (imita jarul din varf), un atomizor (transforma lichidul cu nicotina in vapori) si un cartus, ce contine e-lichid.
In functie de modelul ales, acesta produce mai multi vapori (pentru fosti fumatori inraiti) sau mai putini vapori dar cu o durata mai lunga a bateriei.
In oricare dintre cazuri, Tigara electronica comercializate de noi sunt ultimele modele aparute pe piata si toate produc o cantitate superioara de vapori fata de cele pe care poate unii dintre Dumneavoatra le-ati vazut sau testat.
Va recomand tigara electronica de pe site-ul www.esmoke.ro. Exista multi distribuitori pe piata din Romania iar diferenta se face in functie de seriozitate si credibilitate.
Tigara electronica DSE901
Pret: 155 Ron
Pretul include TVA.Cea mai fiabila tigara electronica din lume. Produsul nostru este cel original, de la inventatorul modelului. Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei, il plaseaza ca cel mai recomandat produs pentru cei care vor sa experimenteze fumatul electronic. Autonomie - acumulatori de 180mA care permit aprox. 200 de inhalari - echivalentul a 16-17 tigari traditionale. Cartusele echivaleaza cu 6-7 tigari (100 de inhalari).
Pachetul contine:
1 tigara electronica (atomizator + baterie) - 118.8 x 9.3mm, 15g
1 baterie de rezerva lithium - (180 mA)
1 incarcator AC 110-240v 50/60Hz
4 cartuse de nicotina de diferite concentratii (HIGH, MED, LOW, NO)
Instructiuni de utilizare in engleza si romana.
1 Cutie eleganta de cadou.
Culori disponibile: alb, albastru, rosu, negru si argintiu.
Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.Adăugat 1 lună în urmă # -
Vand kit complet tigara electronica DSE510 Tel 0721.33.11.55 sau 0764.193.247. Click aici pt. detalii!!!
Pret: 190 Ron
Pretul include TVA.Tigara electronica pentru cei care obisnuiau sa fumeze mult. Produce mai multi vapori decat DSE901
Dimensiuni :112 mm
Pentru fiecare cartus circa 200 inhalari
Nivelul de nicotina similar cu 13 tigari traditionale
Bateria: 180 mAh, timp incarcare:2—3 ore, durata baterie :300 incarcariPachetul contine:
1 tigara electronica (atomizator + baterie)
1 baterie de rezerva lithium
1 atomizor de rezerva
1 incarcator
Culori disponibile: alb, negru
Vand kit complet Tigara electronica DSE901 Tel: 0721.33.11.55 sau 0764.193.247. Click aici pt. detalii!!!
Pret: 160 Ron
Pretul include TVA.Cea mai fiabila tigara electronica din lume. Produsul nostru este cel original, de la inventatorul modelului. Cantitatea mare de vapori si longevitatea bateriei, il plaseaza ca cel mai recomandat produs pentru cei care vor sa experimenteze fumatul electronic. Autonomie - acumulatori de 180mA care permit aprox. 200 de inhalari - echivalentul a 16-17 tigari traditionale. Cartusele echivaleaza cu 6-7 tigari (100 de inhalari).
Pachetul contine:
1 tigara electronica (atomizator + baterie) - 118.8 x 9.3mm, 15g
1 baterie de rezerva lithium - (180 mA)
1 incarcator AC 110-240v 50/60Hz
Culori disponibile: alb, albastru, rosu, negru si argintiu.
Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.Adăugat 1 lună în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde