EcoSapiens »Forum » Responsabilitate sociala » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

taxa pe nocivitate nu pe capacitate!

(1 post)
  • Început 4 luni în urmă de vasile
  • (Nu a fost gasit nimic asemanator)

1. User has not uploaded an avatar vasile
    Neinregistrat

ce ne trebue minte daca avem bani!Vaii!!! da ce sa fac cu eiii?O daaaa aii cheltui .Cum?Asa :imi cumpar o masina cu o capacitate cilindrica mare si toti banii pe care ai am ai dau peeeeeeeeeeee------Impoooooozzzziiiit. Da gata . A fost greu? nuuuuu !Deci e buna ideia mea ? Asta se cauta ? Asta ofer!.........Acum pe bune !Ne pricepem la glume,dar cand se glumeste pe consecintele din viata ta iti vine un gust amar! Pe bune !si te tot gindesti si tot asa si nu stii pe unde sa scoti maneca de la haina care te strange ,Hmmm!Ma intreb singur ,voi sunteti normali care citit ce scriu eu? oare copii nostri vor vedea (s-au nu vo intelege istoria care se scrie in prezent)vor pricepe? Eu unul ma declar anormal deoarece vad ca voi care cititi nu aveti replica !Si sa va spun ca e si bine ca sunt asa ca in (nu am capacitate insamna ca nu am minte"anormal"deci sunt nociv)si nu au pus astia taxa pe nocivitate!Uraaa!Vam lamurit? hahaha Ce odihnita e mintea nocivului(prostului)! Yessss! Vam pupat si ne mai auzim fara cratima sa nu se prinda faza!Bafta

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri