Demzy este un pitbull frumos care a avut ghinionul sa aiba un stapan pe a carui lista de prioritati a incetat sa mai existe.
Aici este povestea lui: http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=62320
Imi cer scuze ca mesajul nu este foarte scurt,dar a fost necesar sa scriu toate acestea pentru o viziune mai ampla a situatiei.
Stiu ca daca salvarea lui ar putea veni de undeva,acel loc ar putea fi inima cuiva cu suflet si ceva experienta in astfel de situatii dispus sa preia un astfel de caz.
Va multumesc!
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
SOS!!!Salvati-l pe Demzy,bestiutza cu suflet de aur!
(18 posts)-
Adăugat 5 luni în urmă #
-
De ce nu incerci din nou la Milioane de prieteni ? Inteleg ca a fost castrat acolo si nu cred ca ar refuza sa il mai ajute o data oferindu-i adapost si hrana pana i se va gasi o noua familie( un nou stapan) ...Eu sunt doar un simplu voluntar la ei dar daca vrei te sustin! Telefonul meu e : 0729608116sau mail : frincu_violeta@yahoo.com
Adăugat 5 luni în urmă # -
foarte frumos din partea ta violeta . . .
da foarte urat din partea ta vioproasta
esti in afara problemei;cum poti individo sa jignesti un om care nu-l cunosti?
Multumesc Cora ! Din pacate astea sunt adevaratele javre cu care trebuie sa impartim aerul din Romania ! Daca as fi scris " animale" as fi ofensat toate necuvantatoarele din jurul nostru ! Ma intreb, un moderator exista? Nu se poate bloca un idiot " in afara problemei" ? O zi placuta Cora !
-
helo, vio..am vrut sa "ma bag"de ieri, insa ma temeam ca voi zice oarece chestii neortodoxe...nu doar tie ti se intampla se poate si mai rau...ia uite aici http://ecosapiens.ro/forum/topic/de-ce-crestinii-sunt-cruzi-cu-animalele hahaha...fain ,nu???....hai sa o strigam pe "marcela!!!!" sa faca un pik de curatenie!!...de fapt si ei i s-a intamplat cu un "sobolan incult" care se tine scai pe siturile eco...e doar un obsedat ce da tarcoale pe aici incercand sa starneasca praf!...stai linistita, esti superrr!!!.. si marcela a.la fel!...
Am citit topicul de mai sus! Chiar nu sunt moderatori pe site-ul asta!!Ionut Parausanu l-a abandonat,l-a trecut pe pilot automat si acum merge in deriva! Pacat!
" Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a cãror menire este sã aibã grijã de forumuri în mod constant. Aceştia au autoritatea de a modifica sau şterge mesajele şi de a bloca, debloca, muta, şterge şi împãrţi subiectele în forumurile pe care le modereazã. În mod general, moderatorii existã pentru a avea grijã ca utilizatorii sã nu scrie pe lângã subiect sau să publice mesaje abuzive sau ofensatoare. " Definitie preluata de pe site-ul: pet112.ro M-am convins ! Acest site nu are moderatori! Sau dorm...Noapte buna!
mdah . . . cesa zic . . . violeta frincu aici nu vorbim despre ce trebuie sa faca si ce nu un moderator . . . aici discutam despre problema lui demzy . . . esti pe langa subiect . . .
Adăugat 4 luni în urmă # -
Buna Jery! mdah...ce sa zic...Tu ai scris exact despre Demzy....
heyy, jery, draga...tu esti "alina" respectiva, sau ce naiba?? Ai citit toata pagina sau te-ai hotarat sa te bagi, pen'ca cea inafara topicului, TU esti! si, asculta-ma, pana sa te iei de violeta, mai ai de papat mult lapte!!!
P.S. si , intr-adevar, moderatorii sunt pe dinafara rau de tot!...n-au curatat nimik din perlele din forum, desi, eu cand m-am inscris, se specifica destul de clar ca injuriile, calomniile nefondate, vulgaritatile, etc , vor fi cenzurate si sanctionate!...bine insa ca au intrat intens la dialog atunci cand era in primejdie onoarea domniilor sale: paginile cu canisa cris!!!
scuze . . . si chiar nu sunt alina . . .
Ultimele file de poveste pentru Demzy...ieri s-a scris finalul,unul fericit!
http://www.animale. ro/forum/ showthread. php?p=3095187& posted=1# post3095187Adăugat 4 luni în urmă # -
nu ai scris bine linkul, daca te rog, mai postezi o data ? sunt si eu curioasa ce s-a intamplat cu el.
http://ecosapiens.ro/forum/topic/sossalvati-l-pe-demzybestiuta-cu-suflet-de-aurfinalul
Incearca aici,este povestit,pana la cel mai mic detaliu,de catre cea care la ajutat,jos palaria pt ea!
doar un cuvant de zis . . . RESPECT . . .
Adăugat 4 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde