Zi de zi incerc sa inteleg care sunt fortele care vor reusi sa se impuna .E clar ca atitudinea de tip: "mai bine nu ma bag" e cea mai agreata si astfel nu are de ce sa rada nimeni de tine daca doamne fereste spui vreo prostie,sau faci o remarca nepotrivita ,sau chiar o observatie . De ce OPINIA PUBLICA nu mai functioneza? de ce nu reactionam la nedreptati ,la lipsa de politete,la ironii ,la nesimtire ,la lipsa de grija pentru natura ,pentru mediu,pentru parcuri ,pentru alei ,pentru tot ce e frumos in lumea asta si, in general, privim absenti ?As dori niste romani mai prezenti si mai grijulii fata de de tot ce ne inconjoara ,mai harnici si mai politicosi ,mai interesati de frumos si de curatenie ,mai intersati de tara lor prin implicare ,prin coeziune,prin mai mult voluntariat si mai putin interes.Intr-un fel traim mereu cu consolarea mediocrului care provoaca pe altii sa-l laude (vezi intrebarile de genul :Va place Romania ?) fara sa-si dea seama ca cei care ne raspund politicosi de altfel sunt de multe ori si ironici ,dar noua ne plac lucrurile neserioase,bascalia care capata valente diabolice .Asa ca nu mi-a mai mai ramas de atata lehamite decat sa strig :SALVATIA ROMANIA DE LA A INTRA IN NESIMTIRE
EcoSapiens »Forum » Responsabilitate sociala » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Salvati Romania de la intrarea in nesimtire
(6 posts)-
Adăugat 2 ani în urmă #
-
-
Romania se scufunda in nesimtire. Noi oamenii nu mai avem voie sa ne spunem parerea . Au inceput deja sa ne dicteze ce sa facem . Uuuuooo Romania . De abia astept sa imigrez in alta tara .Mi s-a facut scarba de Romania . Cand va veni momentul , voi distruge aceasta tara cu amenzile ce vor veni pt incalcarea legilor , uciderea animalelor si multe altele legate de natura .O sa educ tara asta cu forta , voi face din ea cea mai curata tara . Apoi voi incepe cu celelalte tari.
Adăugat 1 an în urmă # -
Desi lehamitea e justificata,nu ar trebui sa ne fie scarba de tara asta,e a noastra.Si nu ea e problema,ci noi.Cu noi trebuie sa-ncepem ,ca sa nu ne mai fie scarba.Fiecare in parte.
Adăugat 1 an în urmă # -
-
@ nora55
"" De ce OPINIA PUBLICA nu mai functioneza? de ce nu reactionam la nedreptati ,la lipsa de politete,la ironii ,la nesimtire ,la lipsa de grija pentru natura ,pentru mediu,pentru parcuri ,pentru alei ,pentru tot ce e frumos in lumea asta si, in general, privim absenti ? ""
Raspunsul la intrearile tale este unu singur si foarte simplu.... Am uitat sa fim oamenii!!!.. suntem doar niste umbre intro perioada de sclavie economica si indobitocire crunta. Nu sustin nici o teorie a unei conspirati globale dar este evident ca acolo unde sunt multi oameni sunt si uni care isi doresc sa traiasca pe spinarea acestora.. uitate in jurl tau si ai sa vezi cati paraziti sunt... de la cei ce formeaza clasa politica care traiesc pe spatele poporului pana la copii romanilor care traiesc din agoniseala parintilor sau din smecheriile facute. Am uitat sa fim oamenii sa iubim arta si stiinta sa vrem sa construim un turn babel sau sa imortalizam intr-un vers sau o panza o clipa perfecta... am uitat ceum e respectul si sustinerea ... azi in loc sa iti ajuti un seaman cu o explicatie cand spune o chestie gresita cu toti sarim cu gura la el si ii spunem cat de mult greseste si cat de prost este si in acest caz oare nu este normal sa i-a o atitudine """miserupista""" de genul nu stiu nu ma bag... nu e corect sa te protejezi cand vezi ca cei din jur te umplu de ocara si nu te ajuta sa te ridici din mocirla cunoasteri in care te aflii??? Nu e normal sa iei o atitudine de scapa cine poate sau supravietuieste cel mai tare... sa fii nepasator la ce se petrece in jur si sa faci doar ce e bun pentru tine pana maine e o metoda buna de a supravietui acestei perioade in care tot mai multi se transforma in paraziti sau vampiri si sug din sangele acestui popor... Sa vedem cat o sa mai poata sa faca asta....
Cu respect
Adăugat 1 an în urmă # -
OPINIE PUBLICA, unde ati vazut-o,intelegem gresit faptul ca tu spui ceva si eu alceva.OPINIA PUBLICA are doar doua sensuri de bun sau rau a treia opine nu exista.Noi in momentul de fata nu avem nici o opine ca daca am avea-o am fi de partea opiniei sa ne fie noua bine nu lor.Cind cineva face ceva pentru binele altcuiva spui ,,uite si un om bun,,dar cind cineva iti vrea numai raul (ce se intimpla azi in tara noastra) uite ce oameni rai, noi ii platim sa ne omoare sistematic.Cu respect
Adăugat 1 an în urmă # -
-
O lume întoarsă pe dos . Copiii născuţi în timpul Revoluţiei îşi fac chip cioplit din mahării care ne intoxică viaţa. Dar aici, pe latitudinea geografică a Absurdistanului, cel care nu învîrte, nu şmenuieşte, nu înjură şi nu se poartă ca la cort e un ratat. Nimeni nu ridică ode Bunului-simţ, doar Bunului-Plac. Sintem un popor ce-şi revine cu greu la condiţia normalităţii, dar nu va fi veşnic. RESPECTELE MELE !!!!!
Adăugat 1 an în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde