Sal Natiune,am o rugaminte la romani nostri,Frtilor haide-ti sa incercam sa salvam cat se poate de mult mediul incojurator,de exemplu pana acum 2 ani de zile si eu am fost ca si voi,nepasator de mediul inconjurator dar am avut ocazia sa ies si eu putin din tara,am fost putin prin italia,spania si cehia,am ramas foarte surprins de felul in care cei de acolo au grija de natura,ambsolul tot gunoiul care se arunca la pubelele de gunoaie se sorteaza direc in pubele,sunt chiar si cate 5 pubele de gunoi,E de atunci am facut si eu la fel,Dar este o problema majora,nu pot singur sa salvez mediul inconjurator.De accea va cer ajutorul vostru.HAIDE-TI SA SALVAM MEDIUL INCONJURATOR. VA MULTUMESC ca mi-ati citit mesajul,va salut. Cu Stima MIHAI
EcoSapiens »Forum » Protectia mediului » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Salvati mediul inconjurator
(3 posts)-
Adăugat 10 luni în urmă #
-
-
E cam greu in Romania avand in vedere numarul mare de ''melteni'' pe metru patrat
Adăugat 10 luni în urmă # -
Mediul inconjurator nu poate fi salvat decat cu forta cu restrictii, amenzi mari si privare de libertate, dar autoritatile romane nu sunt in stare sau nu vor sa fie in stare sa miste ceva in aceasta directie.
Adăugat 10 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde