EcoSapiens »Forum » Legislatie ecologica » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar ciausu elena
    Neinregistrat

sunt o indragostita de delta dunarii .merg aici de 12 ani chiar si iarna , si ca nebunia sa ajunga la paroxism am investit si intr-o casuta in care ma simt mai aproape de aceasta natura salbatica si totodata linistita care imi face atat de bine.,DAR pe masura ce trec anii se schimba in jurul meu foarte multe in rau ,.In primul rand flora este distrusa de poluarea produsa de pensiuni, cum ar fi EGRETA care devarsa apa menajera si WC in canal., pestele este nimicit de localnici cu km. de scule monofilament.Am ramas uimita cand un vecin spunea pe un ton de mare suparare ca ARE 4 KM DE SCULE MONOFILAMENT si a venit acasa cu doar 15 kg.? de peste intr-o singura zi?...iar pasarile sunt si ele nimicite.Acum un an de paste am avut oferta sa cumpar pentru a le vopsi OUA DE LEBADA!ESTE OARE POSIBILA O ASA CRUZIME?? Se foloseste deasemeni metode ca:pescuitul cu curent electric ,. cu butelie si poate altele pe care nu am avut ocazia sa le mai aflu. Daca cineva cu puteri legislative care iubeste delta dunarii citeste acest mesaj ,da domnul LIVIU MIHAIU FOST GUVERNATOR CITESTE , sau o fundatie-asociatie ,salvati delta ca este in mare pericol. Avem un miracol dat de dumnezeu si nu stim sa-l pastram . VA ROG <<<<<<<SALVATI DELTA>>>>>>>>>MII DE MULTUMIRI CELOR CARE FAC CEVA IN ACEST SENS .ELENA CIAUSU

Adăugat 1 lună în urmă #

2. User has not uploaded an avatar MICHI
    Neinregistrat

ACOLO ESTE VORBA DE SARACIA LOCUITORILOR ADUNATA CU MAFIA PESTELUI DIN DELTA SI IN PRIMUL RAND CU NEPASAREA MINISTRULUI MEDIULUI CARE NU TRECE PRIN DELTA DECAT ODATA LA 4 ANI CIND AU NEVOIE DE VOTURI.CRED CA LOCUITI IN MURIGHIOL ,AM FOST ACOLO SI MI-A PLACUT.APROPO DE MAFIA PESTELUI CARE ESTE ACOLO ,AM LOCUIT LA PENS....... SI AM AFLAT CUM 2 OAMENI AU FOST UCISI DE LA SOTIILE LOR SI NIMENINICI PANA AZI NU A INTREPRINS NIMIC .A FOST CAZUL MEDIATIZAT SI PE OTV.

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri