Cheile Turzii sunt o rezervaţie naturală protejată,=desi este o rezervatie naturala,in interiorul ei sau construit cabănuțe fara autorizatie .unde se fac focuri de tabara cu risc mare de incendii.insusi unii proprietari de cabane fara autorizatie taxeaza bilete la intrare in chei fara dreptul de-a face acest lucru m-am interesat .platim bilete si banii merg in modernizarea cabănuțelor.iar cabanele amenajate si legale de la intrarea in rezervație iși pierd vizitatorii.
EcoSapiens »Forum » Protectia mediului » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
salvati Cheile Turzii . rezervaţie naturală protejată
(3 posts)-
Adăugat 4 luni în urmă #
-
-
asta-i tzaraaaa..... o adunatura de nemernici
stiu....acuma o sa sara desteptii sa spuna ca nu toti sunt la fel. eh... nu toti...ci majoritatea zdrobitoare. mi-e mi-au cerut o oferta de pret de la consiliul judetean cluj pt. inchirierea toaletelor ecologice. le-am dat un pret real.....adica sa pot sa-mi repar masina dupa fiecare drum in chei si sa pot repara toaletele vandalizate in fiecare luna. aveti impresia ca persoanele care vandalizeaza toaletele ecologice din tara idiotilor sunt din china?? sau din franta?? sau din pakistan??? NU-ele sunt din tara asta minunata si frumoasa si fascinanta si ....cum vreti voi. si daca cineva pretinde si incaseaza o taxa ilegala sa nu va nire deloc. aici orice este posibil.DAR ABSOLUT ORICE. taxa radio tv, chiar daca esti surd si orb.....taxa pe ape pluviale.....chiar daca nu a plouat de 3 luni.....etc.Adăugat 4 luni în urmă # -
De aia e nevoie de taxa pe prostie inainte de toate.
Adăugat 4 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde