EcoSapiens »Forum » Poluarea si Sanatatea » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Sa o ajutam pe Ioana!!!!! Caz umanitar URGENT!!!!

(18 posts)

1. Caz disperat la Câmpina.
    O tânără de 23 de ani a primit o cumplita veste: Metastaza.
    După mai multe intervenţii chirurgicale şi un teribil tratament cu citostatice, rezultatele pozitive se lasă aşteptate. Cum sistemul sanitar din România este neputincios în astfel de cazuri, presată de timp, Ioana aşteaptă o minune de “afară”.
    Ioana a reușit să găsească o clinică în Austria, la Viena unde în functie de rezultatul analizelor va primi un alt tratament în urma căruia organismul să raspundă pozitiv și să ducă la înlăturarea cancerului.
    Numai analizele făcute la această clinică, în Viena, costă 6000 de euro. Cheltuielile totale ale întregului tratament estimându-se la 50 000 de euro.
    Ioana are nevoie de ajutor pentru a putea fi sanatoasa din nou. Cei care doresc sa o ajute pe Ioana o pot face cu o donatie oricat de mica in contul deschis pe numele sau la: BRD sucursala Campina, Campina, Str Bd. Carol 1, Nr 62, Bl 17 A RON: RO85BRDE300SV55380303000 De asemenea, o puteti contacta la adresa de email lory_campina@yahoo.com
    Pentru alte detalii intrati aici http://ioanapirvu.wordpress.com/

Adăugat 3 ani în urmă #

2. User has not uploaded an avatar econinja
    Neinregistrat

Cu bucataria fara foc,deci cu cruditati si evident Vegana si bio,s au vindecat cazuri grave de:cancer la san,leucemie,diabet.Trebuie deci actionat bine.Degeaba se iau tot felul de citostatice,si alte lucruri malefice,chimice ca sunt:boli cumparate pe bani si nu au efect pozitiv.NATURA E CALEA!!! DOAR MEDICINA NATURISTA POATE VINDECA CELE mai grave bloi.Atat pot sa ajut.

Adăugat 2 ani în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar alexandru
    Neinregistrat

pentru o vindecare f usoara si sigura luati cartea lui Rudolf Breuss(cancer -leucemie) sau a lui Valeriu Popanu. nu va lasati pacaliti cu tot felul de metode si modalitati alopate. cititi si invatati modalitati de vindecare sigure si naturale, chiar daca sunt metastaze si aveti si alte operatii. operatia sau eliminarea unor tumori maligne nu inseamna vindecare, scrie un mare medic in cartea sa. nu va luati dupa unii oncologi care suceste capul suferindului care-l face sa spere si-l stoarce de bani.va puteti duce la valeni de munte din prahova, acolo este un medic cu cabinet particular care primeste pacienti si ajuta sa eliminati cancerul in mod natural si sigur.

Adăugat 2 ani în urmă #

4. Ioana a primit ajutor si din partea lui Mircea Badea! Suntem pe drumul cel bun. Multumesc lui Ionut pentru ca ma sprijinit in demersul meu.

Adăugat 2 ani în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar alexandru
    Neinregistrat

sunt vegan si pasionat de medicina, in special de cea naturista si nutritie. Va spun cu sinceritate ca sunteti pe o cale gresita cu med. alopata adica cea chimioterapeutica. Alti au platit sute de de mii de euro si degeaba. Cautati cartile lui Valeriu Popa, Max Gerson, Rudolf Breuss si altele. Acolo veti gasi adevaratele moduri de vindecare naturale si sigure si usoare si fara nici un fel de reactii adverse. Am auzit de curand ca in Valeni de Munte este un terapeut deosebit de bun care are si o carte care se numeste, ceva de genul- NU EXISTA BOALA INCURABILA. Intr-o foarte mare masura vindecarea consta in cunnostintele dobandite si de taria de caracter. Succes

Adăugat 2 ani în urmă #

6. User has not uploaded an avatar econinja
    Neinregistrat

pentru@Alexandru:PERFECT ADEVARAT!!!medicina chimizata e:moarte sigura!si eu sunt Vegan,si as dori sa infiintez in cluj o Asociatie de acest fel care se ocupa cu Drepturile Animalelor ,viata sanatoasa Medicina Naturista,Ecologie si prefer oameni Egalitaristi(te) Feministi(te),cu idei noi,si Naturalle ca ce am insirat aici sunt conceptiile pentru care i mi dedic viata. Am niste intrebari pentru Vegani ,in legatura cu continutul de origine animala a diferitelor obiecte.as putea primi un email?

Adăugat 2 ani în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar econinja
    Neinregistrat

CEE?Asta sa fie emailul?primele cuvinte cu litere albastre la mesajul pentru Alexandru?... PAI EU NU AM stiut ca asta e emailul si l am scris!!!?...SA NU zica nimeni ca nu este telepatie si alte presimtiri...

Adăugat 2 ani în urmă #
  8. User has not uploaded an avatar sonrisa
    Neinregistrat

Acela nu este adresa de mail... Mai lasati vorbele astea mari cu intuitia si cu medicina voastra naturista. Nu speriati fata cu părerea proprie despre chimioterapie. Are nevoie de o vorba buna, nu de descurajari.
    Eu personal cunosc cazul unei fete care s-a vindecat cu un tratament din Italia, desi avea leucemie in faza terminala si in Romania se ridica din umeri cu gratie.
    Bafta!

Adăugat 2 ani în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar econinja
    Neinregistrat

pentru@sonrisa:Daca nu este adresa de mail de ce apare pagina unde se asteapta sa trimit mesaj? Inainte sa atacati medinina Naturista cititi pe google.ro:codex alimentarius adevarat ca trebuie sa fim obiectivi cu privire la aceasta conspiratie criminala dar un lucru este CERT ca :exista. INTREB ATUNCI:daca nu exista intuitie si telepatie ATUNCI DE CE SE OCUPA ,CU ACESTA LURURI DEZVOLTAND ACESTA CAPACITATI CEI DIN :RUSIA INCA DE PE VREMEA comunismului, TOT ASA C.I.A., N.A.S.A. CARE INSTRUIESTE SOLDATI(TE) DE ELITA IN ACEST DOMENIU,SI ARE DOSARE SECTRETE UFO ? Sunteti din tabara psihologilor ,medicilor sceptici care in numele "demistificarii"mistifica cel mai mult,ei,ele cred cel mai mult in aceste fenomene NORMALE si fac pe ateii sa prosteasca sa manipuleze lumea!!! OARE ACUM UN SECOL DACA CINEVA SPUNEA CA "VA EXISTA TELEVIZOR" SIGUR PERSOANA AR FI FOST catalogata"nebuna"de catre inchizitoreii acelei vremuri,si inchizitia moderna face acelasi lucru cu oamenii care spun lucruri noi,si dovedite MATEMATIC. CAT PRIVESTE medicina: daca noi Naturistii "speriem"aceasta fata,ATUNCI SA VADA cat de speriata va fi cand,conspiratorii carnivori care spun lucruri de o nesimtire infioratoare,gen dr....adica era sa spun: menghele...adica mencinicopschi ,si banda lui de carnivori mincinosi si fara suflet,ii recomanda acestei tinere :"sa manance un pic de carne ca doar face bine carnea ...si lactate si oua...",si cancerul va avansa.Si tot asa caz clar:o tanara care avea cancer la san,degeneratul de medic ia zis sa manance "cat mai multa carne in sange" ,pana cand sangele SUFLETELOR ucise in lagarele "etice"ale "mariei sale":omul,a cazut pe femeia respectiva murind!suferinta ANIMALELOR ATRAGE SI suferinta OAMENILOR!!!ELIBERAREA ANIMALELOR ESTE SI ELIBERAREA OAMENILOR!!!Ce tratamente in Italia?raze?pai oamenii care fac tratamente cu asemenea prostii capata alte boli plus citostaticele ataca ficatul,si cu cat sunt mai scumpe cu atat sunt mai periculoase.Asta din urma UN MEDIC CU BUN SIMT SI RATIUNE A RECUNOSCUT!!!de aceea spitalul oncologic este plin de suferinzi ca inchizitorii le da carne si Euri si alte lucruri cancerigene. S au deschis spitale in SUA cu Medicina Naturista Vegana si bucatarie farta foc dupa ce sa u vindecat cazuri de :leucemine,cancer de piele si san,aproape in ultima faza,cu bucataria fara foc!!!supara Adevarul...asai?

Adăugat 2 ani în urmă #
  10. Am auzit si eu de cazuri de cancer, leucemii si alte boli grave, vindecate cu ajutorul terapiilor naturiste, cu post si rugaciuni, cu sedinte de tratament cu bioenergie, etc. Intr-adevar, astfel de cazuri exista si nu pot fi contestate nici macar de medici. Insa, oricare ar fi tipul de tratament urmat, clasic sau nu, un rol foarte important in castigarea luptei cu boala il are si vointa, si increderea pacientului in reusita. Pana si cuvintele "cancer", "metastaza" suna atat de dramatic, incat pot speria si pe cei mai puternici dintre noi, iar organismul deja slabit mai primeste astfel o lovitura si in plan psihologic. Este important ca cei din jurul persoanei afectate sa nu faca din asta o drama si mai mare decat e, si pe cat posibil sa inteleaga toata lumea ca este vorba despre o boala ca atatea altele, si nu despre o sentinta definitiva. Oricare ar fi tratamentul ales, el inseamna o speranta in plus si un drum de urmat, si acest drum e bine sa fie dus pana la capat.

Adăugat 2 ani în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar rudolf leonard
    Neinregistrat

Bolnav de cancer la 24 de ani

Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).

Vă rog ajutaţi-mă dacă nu pot să mor.

E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

Telefon: 0757205495

Vă mulţumesc anticipat.

Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.

Adăugat 2 ani în urmă #
  12. Din pacate Ioana a trecut in nefiinta in luna decembrie a anului trecut! Sper sa invatam ceva cu totii din experienta ei viata e scurta!!

Adăugat 2 ani în urmă #
  13. imi pare rau pt ioana . . . sper macar rudolf leonard sa fie bine . . .

Adăugat 2 ani în urmă #
  14. User has not uploaded an avatar rudolfleonard
    Neinregistrat

Un utilizator antreprenor.net intreaba:
    Rudolf leonard :

Bolnav de cancer la 24 de ani

Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :

RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!

E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495
    intrebarea se refera la articolul Sponsorizari de 3.000 de

Adăugat 2 ani în urmă #
  15. lasa o adresa exacta si denumirea oficiala a acestui adapost de noapte, ok?

Adăugat 2 ani în urmă #
  16. User has not uploaded an avatar rudolfleonard
    Neinregistrat

hn medias judetul sibiu recitet 1

Adăugat 2 ani în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar danut
    Neinregistrat

am si eu o rugaminte la dvs. am o verisoara care are cancer osos... si a ajuns in metastaza... si am nevoie de ajutor privind:adrese,numere de telefon ale clinicilor respective... nu am nevoie de bani doar de aceste adrese ca vreau ca ea sa se insanatoseasca... deci va rog sa mah ajutati si pe mine!

ANTENTIE!! mah intereseaza clinci din strainatate ca in romania am cautat dar degeaba.

dak imi puteti da mai multe detalii va rog sa sunati urgent la numarul 0743355543 sau adresa de email spooky_din_icf@yahoo.com ......

Multumesc anticipat!

Adăugat 2 ani în urmă #
  18. User has not uploaded an avatar Mari
    Neinregistrat

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri