Catre Elenuka! Sapatiile sunt utile pentru protectia copiilor la joaca si relaxare, dar e prea mare galagia si sunt destule persoane care nu agreaza asaceva, mai ales ca saptiile verzi(multe parcuri au devenit obiectul unor afaceri imbiliare pentru uni edili( vile, apartamente, zone rezidentiale care acum stau nevindute iar mediul verde a fost distrus, cu buna stiinta si cu avize in regula; salvarea parcului Bordei este utila dar insuficienta pentru nevoia de plamin verde al orasului nostru, Bucuresti. Cu stima Gh hristodorescu si sa auzim de bine.
EcoSapiens »Forum » Ecologie Urbana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Referitor la locurile de joaca de sub balcoane si ferestrele blocurilor
(5 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
Stiu foarte bine ca exista multe nereguli in tara asta, vezi spatii verzi, gunoaie, samd, insa eu m-am referit la locurile dintre blocuri care stau nefolosite, ingradite, unde se prefera sa se creasca caini si unde s-ar putea amenaja spatii de joaca pentru copiii. Eu zic ca e stupid sa stea in fata blocului si sa se joace cu mingea pe asfalt iar langa ei e spatiu pe care nu il foloseste nimeni. Nu trebuie sa se betoneze sau sa se taie copacii pentru asta , crede-ma am vazut , dar din pacate nu in Romania.
Adăugat 1 an în urmă # -
parcurile dintre blocuri sunt adevarate cosuri de gunoi (mai ales cele din pantelinom). . . peste tot caini , mizerie ,cteva cosuri sunt rupte sau strambe si nimeni nu le schimba , peste tot numai caini iar unii locuitori din bloc arunca gunoaie pe geam si apa diverse lichide ,miroase ingrozitor si sunt numai excremente de aminale . . . e inacceptabil
Adăugat 2 luni în urmă # -
Este oare o tinuta tipica? Din trei postari doua cu un an in urma!? De atata interes si rezonanta publica se bucura tema!? Vorbiti de mizerie, cosuri strambe. . . Cine face mizeria? Cine stramba cosurile? Cine face toate astea? Primaria? Democratia? Zic unii ca este inacceptabil, este, dar ce se intreprinde? Cine face ce ca asemena stari sa inceteze a exista? Cine trebuie sa vina, de unde si sa faca ce, cu cine, pentru cine? Altul a vazut ceva undeva!? Ce? Unde? De ce nu incearca sa aplice? De pe o zi pe alta NU merge nimica! Este mai comod sa asteptam ca mereu altul sa faca inceputul! Cine? De bunastarea mea am a ma ingriji eu, NU vecinul, sa o dobandesc si sa o pastrez! Va place ce vedeti in alte locuri? Daca da, puneti mana si faceti ori platiti daca vreti ca altii sa faca pentru voi!
Nici unde in lume mizeria nu dispare de la sine sau doar pentru ca este in Germania, Franta sau te miri unde!? NU, se munceste pentru ca ea sa dispara, se platesc servicii specializate sa o faca si pentru a reduce costurile fiecare are grija sa nu le dea acestora prea mult da lucru ca costa, adica se ingrijeste sa pastreze o stare care ii place, isi educa corespunzator copii si concetatenii, vecinii! Nici la cei "admirati" NU a fost mereu asa, si eí au (fost) invatat(i) mai cu sila sau nu. . .
Intre blocuri poate arata si asa:

Da, poate arata si asa dar costat facutul initial si costa tinutul asa, Nimic NU e gratis in lumea asta!Adăugat 2 luni în urmă # -
cred ca de vina pt mizeria din parcuri sunt chiar cei care merg acolo deoarece gunoaiele nu se fac singure nu cresc acolo cineva le pune acolo . . . cosurile nu se stramba singure , decat daca noi le facem asa . . . cred ca noi suntem de vina (cei care mergem acolo) asa ca asteptam degeaba sa vina cineva pt ca nu vor veni si in plus nu ei au facut asta . . . de aceea nu cred ca le pasa
Adăugat 2 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde