EcoSapiens »Forum » Controlul Poluarii » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Timp de 25 de ani am studiat posibilitatea obtinerii enrgiei din cristalul de cuart,reusind sa obtin disc energetic din cristale de cuart cu ajutorul caruia am reusit sa obtin reducerea poluarii auto si industriale cu 50-60%, cat si reducerea consumului de energie de orice fel(consumul auto de motorina,benzina,GPL.,reducerea consumului de energie electrica casnica si industriala,reducerea consumului de gaz metan la centrale termice de apartament si industriale,reducerea consumului de conbustibil solid-lemne,carbuni,rumegus la centrale casnice si industriale cu 30-40%.Inventia mea este inregistrata la OSIM Bucuresti cu nr.a2008-00033/14.01.2008.Pretul unui disc din cuart este de 50 RON.Durata de functionare a discului este NELIMITATA.Necesarul de discuri este urmatorul:3 discuri pentru autoturisme,4 discuri pentru camioane si tractoare,4 discuri pentru centrale termice de apartament,3 discuri pentru curent electric casnic,iar pentru centrale industriale se calculeaza numarul lor in functie de capacitatea centralei( 50buc-100buc).Pentru relatii sunati la numarul de telefon-0753/870509 sau 0230/372741.

Adăugat 11 luni în urmă #

2. Ok vaideanu. Cred ca daca ai postat acest anunt aici ar trebui sa dai si mai multe detalii. Ce facem cu discurile dupa ce le achizitionam , le introducem in calculator? Pentru autoturisme le introducem in cd-u masinii? Dar la tractoare chiar nu stiu unde pot fii introduse. Deci te rog mai multe detalii pe forum pentru a intelege toata lumea despre ce este vorba.

3. Iau si io vro' duzina...
    Numa' sa-mi spuna careva la ce sunt bune, ca daca nu mi le fura nevasta sa se oglindeasca in ele...

Bogdan

4. User has not uploaded an avatar vaideanu
    Neinregistrat

Buna ziua domnilor. Discurile mele de cuartz se monteaza astfel: la autoturismele diesel la intrarea carburantului in filtrul de motorina, unul sub si altul peste tur, turul fiind intre discuri, prinzandu-se cu un colier de plastic, iar un al treilea se monteaza sub bancheta din spate , deasupra rezervorului, se prinde cu banda tip scoci; la autoturismele pe benzina se monteaza la intrarea benzinei in motor, la fel pe tur, unul deasupra si unul dedesupt, turul fiind intre discuri, iar cel deal de-al treilea la fel sub bancheta din spate deasupra rezervorului; la autocamioane si tractoare se monteaza doua discuri pe tur, la intrarea carburantului in filtru, turul fiind exact in tre discuri, se prinde cu colier de plastic, iar celelalte doua se monteaza pe rezervor stanga-dreapta, cu coliere de plastic sau sarma. La centralele de apartament se monteaza doua discuri pe teava care intra gazul in apartament, iar celelalte doua se monteaz stanga-dreapta pe centrala termica. La curentul electric se monteaza cele trei discuri, pe cutia de sigurante fuzibile, un disc pe partea superioara a cutiei, unul sub cutie iar al treilea pe cutie, lipite cu scoci. Marimea discului este de cca. 8 cm. in diametru, iar greutatea cca. 100g. per disc. Discurile se pot folosi si in tratarea urmatoarelor boli: boli ale prostatei, varice, insomnii, dureri de cap si lombostiatica, diabet, hemipareze, dureri reumatismale de orice fel.

5. @Vaideanu',
    Cat costa asa ceva?
    Pe ce principiu functioneaza? Daca nu-mi convin rezultatele, le pot returna in schimbul contravalorii?
    De unde le putem achizitiona?

Bogdan

6. Dupa cum am spus mai sus pretul unui disc energetic este de 50RON, si da le puteti returna inapoi daca nu sunteti multumiti de rezultate, noi obligandune prin proces verbal de predare-primire sa va returnam banii. Principiul dupa care functioneaza este : tratarea cristalului de cuartz la nivel de molecula si eliberand energia acestuia.

7. Scuze, nu observasem pretul.
    Eu inca sunt sceptic (nu-mi dau seama cum poate influenta un disc de cuart consumul unui motor spre exemplu), dar nu exclud nimic.
    Unde aveti magazin?

Bogdan

8. User has not uploaded an avatar Dan
    Neinregistrat

Yeah, right. Si eu mai astept sa-mi intre in cont aia 10 miliane de dolari de la un miliardar nigerian aflat in dificultate, caruia i-am platit 10.000 de dolari comisionul de transfer in contul meu.
    De atunci sunt vreo 3 ani. Credeti ca mai dureaza mult?

http://porcusorulradioactiv.blogspot.com/

9. Domnilor, dati-mi va rog adresele d-voastra de mail sa va trimit mai multe detalii. Stiu, e ceva inedit,avem cerere de b revet la OSIM Bucuresti, avem montete pe aproximativ 300 de masini, pe centrale industriale de gaz metan si combustibil solid. Aveti garantia restituirii sumei in caz ca nu sunteti multumiti de discurile mele.

10. catalinmunteanu2001@yahoo.com

11. bogdanmatei2002@yahoo.com

12. Ca de obicei... sunt foarte sceptic (sper toptusi ca mai tarziu sa imi cer scuze pentru asta). In ce fel reactioneaza discurile de quartz cu combustibilul ?

Din cate stiu eu emisiile combustibiluilor se datoreaza arderii. Mi se pare imposibila o reducere de 50% fara a se modifica de pilda cifra octanica a carburantului, ceea ce ar face motorul ineficient.

Deci... cu scuzele de rigoare... as dori o explicatie concreta, eventual o minciuna foarte buna sau ceva care sa nu ne insulte inteligenta.

13. Minciuni ne spun cei alesi', eu insa va informez despre munca mea de 25 de ani. La automobile spre exemplu energia produsa de discurile mele energetice, creste cifra octanica a combustibulului, face arderea completa, deci prin urmare reduce consumul de combustibil, motorul functioneaza mai bine iar noxele scad cu aproximativ 50-60%.. Pt d-voastra d-le Andrei.

14. User has not uploaded an avatar Ionut
    Neinregistrat

vreau si eu mai multe detalii daca se poate

Adăugat 3 luni în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar Ionut
    Neinregistrat

iata si adresa de mail
    ionutzxpo@yahoo.com

Adăugat 3 luni în urmă #
  16. User has not uploaded an avatar marius
    Neinregistrat

m=ati facut curios. a cumparat cineva? si?

Adăugat 2 luni în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar adrian_d
    Neinregistrat

cam mica dezbaterea pe subiectul asta, solicit detalii adrian.dringa@yahoo.com

Adăugat 2 luni în urmă #
  18. User has not uploaded an avatar NELU
    Neinregistrat

MAI MULTE DETALII DESPRE DISCURI,MONTAJUL IL FACE TI DVS CU GARANTIE?

Adăugat 2 luni în urmă #
  19. Vizitati-ne pe www.doralnic.ro/discuri pentru mai multe detalii; gasiti acolo si numerele de contact.

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri