Salutare. eu sunt din Constanta si din cate stiu eu nu este nici-o statie sau ceva de genul asta pentru reciclat uleiul alimentar. De vre-un an de zile ma tot gandesc sa deschid eu o statie dinasta de recilcat dar nu prea stiu cu ce se mananca, adica ce documentatie imi trebuie, avize si tot felul de balarii dinastea. Ideea mea este k dupa ce fac chestia asta m-as apuc si de facut biodiesel. A-si fi foarte multmit daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi privitor la subiectul de mai sus si m-ar iteresa daca astia de la UE dau si ei ceva fonduri pentru chestii de genul asta.
EcoSapiens »Forum » Reciclare deseuri » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Reciclarea uleiului alimentar
(7 posts)-
Adăugat 2 ani în urmă #
-
-
suntem producatori de echipamente de procesare uleiuri vegetale uzate
, brute si rafinate in biocombustibil ( biodiesel )
este o alternativa foarte buna la diminuarea costurilor de transport
ale firmei dumneavoastra pentru autovehicolele diesel.
VA TRANSMITEM ALATURAT O OFERTA DE PRET SI IMAGINI PENTRU INSTALATII
DE PRODUCTIE BIODIESEL DE CAPACITATI MICI 100-1000 L/24H , ALIMENTATE
LA 220V SAU 380 V .
SUNT DE DIMENSIUNI MICI , MONOBLOC ,
SUNT FOARTE FIABILE SI POT FOLOSI SI ULEIURI RECICLATE DE LA FAST-FOOD-URI.
INSTALATIA DIN IMAGINE ESTE PENTRU CONSTANTA SI VA FI LIVRATA
SAPTAMANA VIITOARE.
CONTINE SI INSTALATIA DE RECICLARE ULEI .
instalatii biodiesel 100-1000 l , complete la schimb cu ulei uzat.
oferim instalatii procesare biodiesel , capacitati 100-1000 litri/24 h
la schimb cu seminte de floarea soarelui sau rapita.
istalatiile cuprind : reactorul,premixul, sistemul de control automat
al temperaturii , sistemul de spalare uscata a biodieselului cu
filtre de rasini schimbatoare de ioni , sistemul de filtrare finala ,
pompe , tevi robineti fitinguri.
alimentare la tensiunea de 220 vsau 380v.
Putere electrica mica.dimensiuni reduse.
In atasament fotografii ale acestor instalatii de procesare biodiesel
Conditie:plata in lei sau la schimb cu seminte de foarea soarelui sau rapita
Pret: negociabil
0ferim prese si sisteme de presare rapita , floarea soarelui ,etc
pentru obtinerea uleiurilor vegetale pentru biodiesel
Telefon: 0749391142
PENTRU CA NE PASA DE NATURA VIZITATI www: BIODIESELCOM.RO SI www:BIOCOM.BIZOO.RO
Email:biodiselcom002@yahoo.comAdăugat 2 ani în urmă # -
Stimate domn
VA TRANSMITEM ALATURAT O OFERTA DE PRET SI IMAGINI PENTRU INSTALATII DE PRODUCTIE BIODIESEL DE CAPACITATI MICI 100-1000 L/24H , ALIMENTATE LA 220V SAU 380 V .
INSTALATIA DIN IMAGINE ESTE PENTRU CONSTANTA SI VA FI LIVRATA SAPTAMANA VIITOARE.
instalatii biodiesel 100-1000 l , complete la schimb
oferim instalatii procesare biodiesel , capacitati 100-1000 litri/24 h la schimb cu seminte de floarea soarelui sau rapita.
istalatiile cuprind : reactorul,premixul, sistemul de control automat al temperaturii , sistemul de spalare uscata a biodieselului cu filtre de rasini schimbatoare de ioni , sistemul de filtrare finala , pompe , tevi robineti fitinguri.
0ferim prese si sisteme de presare rapita , floarea soarelui ,etc pentru obtinerea uleiurilor vegetale pentru biodiesel
PENTRU CA NE PASA DE NATURA VIZITATI www: BIODIESELCOM.RO SI www:BIOCOM.BIZOO.RO
-
Stimate domn
VA TRANSMITEM ALATURAT O OFERTA DE PRET SI IMAGINI PENTRU INSTALATII DE PRODUCTIE BIODIESEL DE CAPACITATI MICI 100-1000 L/24H , ALIMENTATE LA 220V SAU 380 V .
INSTALATIA DIN IMAGINE ESTE PENTRU CONSTANTA SI VA FI LIVRATA SAPTAMANA VIITOARE.
instalatii biodiesel 100-1000 l , complete la schimb
oferim instalatii procesare biodiesel , capacitati 100-1000 litri/24 h la schimb cu seminte de floarea soarelui sau rapita.
istalatiile cuprind : reactorul,premixul, sistemul de control automat al temperaturii , sistemul de spalare uscata a biodieselului cu filtre de rasini schimbatoare de ioni , sistemul de filtrare finala , pompe , tevi robineti fitinguri.
0ferim prese si sisteme de presare rapita , floarea soarelui ,etc pentru obtinerea uleiurilor vegetale pentru biodiesel
sunt interesat sa achizitionez o instalatie de biodiesel
Adăugat 1 an în urmă # -
-
as avea o intrebare la dv .biocombustibilul care il produce instalatia dv este gata pentru a fi folosit pe post de carburant. intrebarea este utilajul in cazul meu tractorul trebuie sa sufere vreo interventie mecanica? as dori o oferta de pret pentru o instalatie de 200l pe zi.mutumesc astept raspuns
Adăugat 1 an în urmă # -
ACHIZITII ULEI ALIMETAR UZAT . PRET 1,5 RON
Primul centru centru autorizat care cumpara de la personae fizice uleiuri vegetale uzate, cumpar ulei de palmier uzat, ulei de floarea soarelui uzat, ulei si grasimi vegetale uzate, asiguram transport in cazul de cantitati mari de ulei uzat, ulei alimentar uzat, ulei de palmier, ulei de floare , ulei vegetal nonconform, ulei palmier expirat, ulei de floarea soarelui expirat, pretul pe litru este de 1,5 RON. Info: www.colectareuleiuzat.ro sau 021/2120608, 0768083207, 0766443285Adăugat 3 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde