am o problema cu raurile din ardeal...sau poate doar eu...multe exploatari de prundis pe raul aries ...acum muresul e plin de melasa de la fabrica de zahar ludus...eu platesc permisul in fiecare an...EI ce fac pt noi?...anul acesta au otravit din nou raul aries , au murit ft multi pesti si? nimic binenteles...timpul le impaca pe toate...urasc tara asta pt indolenta cu care se privesc lucrurile as vrea sa pot ajuta cu ceva natura dar nu stiu cum...daca ar fi dupa mine as popula cu puiet raurile din ardeal...romani treziti va ...dispar padurile ...dispar pestii ...dispare fauna si raman doar niste smecheri care ne rad in nas...dar mie frica ca vorbesc singur ca deobicei...sa mai spun ca am scris si la green peace romania si nu am primit nici un raspuns? nu are rost...va multumesc oricum ca m- ati ascultat...cu respect...un pescar
EcoSapiens »Forum » Controlul Poluarii » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Rauri curate si pescari fericiti
(3 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
Cati dintre oameni nu se confrunta cu dezamagiri si strigate ?
Poti spune zadarnice insa trebuie sa fim constructivi.
A facut cineva apel prin care sa sesizeze prezenta melasei in acea zona?
Fabrica de zahar Ludus poate are o problema pe care nu o stie,
melasa nu se arunca.Adăugat 1 an în urmă # -
Hey Everybody...
There is a site called "<b>LearntoHack.co.uk</b>" which promises to decrypt Gmail accounts. Okay, Im an idiot who paid $100 to the site via Western Union to a guy in Vietnam named <b>Nguyen Thi Du</b>.
In short, the site is a <b>fraud</b>. Once you pay, they don't answer emails. Do not pay to this fraud site.
Note: The site also has a couple of other names such as <b>Rayahari.net & LearntoHack.co.uk & Learn-to-Hack.com & LearntoHack.biz.</b> All sites are hosted on the same server!
Adăugat 3 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde