EcoSapiens »Forum » Protectia mediului » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

PROTAN ne omoara cu zile!

(6 posts)

Tag-uri:

1. Buna ziua/ buna seara!
    Protan este o firma din Bucuresti care se ocupa cu incinerarea (distrugerea) cadavrelor de animale. Ma intreb daca nu se poate face ceva pentru inchiderea fabricii PROTAN din Bucuresti. Sunt momente cand din cauza acestei "intreprinderi" aerul este irespirabil. Pentru a ne "pacali" am ajuns sa aprindem betisoare parfumate noaptea. Pur si simplu aceasta fabrica este impotriva naturii, impotriva societatii. Nu stiu cum de nu a fost inchisa pana acum. Poate cumva se intamla minunea si organele abilitate sa vada acest mesaj (aceste eventuale discutii) si poate, (Doamne Ajuta) sa inchida aceasta nenorocire de fabrica!

Adăugat 2 ani în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. Buna!Dupa parerea mea,Protan nu o sa dispara atat de repede,nici dupa multi ani de plangeri si discutii, deoarece unor romani (in special politicienii) le e prea lene sa gaseasca o solutie.Chiar daca vor inchide firma,o sa raman intrebarea :"ce vom face cu animalele?",si Doamne fereste de ar gasi ei o alta solutie mai buna si mai putin nociva.Acum,gasirea unei solutii nu e chiar atat de usoara.Ma gandesc ca poate ar fi buna o petitie semnata de mai multi cetateni,multe plangeri la autoritati si desigur implicata presa (neaparat,pentru ca vin alegerile in curand si nu e bine venita o publicitate negativa penrtu primar si cine vrea sa candideze).

Adăugat 2 ani în urmă #
  4. TOT LA PROTAN DEJ SE ARD SI CADAVRELE MAIDANEZILOR DIN ZONA.

Adăugat 2 ani în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar melania
    Neinregistrat

buna ziua si eu imi doresc din tot sufletul sa se inchida protanul, oare cei de acolo cum or lucra.....am auzit un zvon precum ca s-ar inchide stie cineva ceva?

Adăugat 4 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar Bogdan
    Neinregistrat

nu cred ca se va inchide in conditiile in care acestia au termen pana in 2015 de modernizarea si ecologizarea instalatiilor si ei baga banii in buzunar. De ce au ajuns locuitorii sa stea cu batistele in nas ca mortul in sicriu, sau sa aprinda betisoare parfumate noaptea in camera?? cadavrele acestea se ard ca pe timpul bunicilor nostri. Nu este o solutie sa cumpere 3 filtre la acele cuptoare atat timp cat tranzitezi o capitala europeana cu cadavre in bena acoperite de pamant, si le arzi imediat la marginea orasului. E valabil si la Dej si la Codlea si mai ales in Popesti Leordeni. Solutia e sa ii mute la cel putin 30 de km de oras, in plina pustietate, caci exista slava Domnului zone de astea, si acolo sa le ecologizeze. Garda de mediu, mai ca juri ca sunt ai lor!
    Vor aparea indiscutabil primele boli ca urmare a saturatiei organismelor vii de a mai inhala duhoarea organismelor in putrefactie.
    Ia sa se adunde 1-2 milioane de semnaturi si de reclamatii la garda de mediu sa nu mai aiba loc unde sa le stocheze. Cu o floarea nu se face primavara, asa ca tot populatia reprezinta masa. Credeti ca e suficient sa se trezeasca un politician? El are influenta, dar daca nu are nici sustinere este =0.
    Aviz amatorilor aveti aici adresa de sesizari a Garzii de mediu
    MULT SUCCES

Adăugat 4 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Bogdan
    Neinregistrat

poate se vede acum adresa:

http://www.gnm.ro/sugestii.php

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri