Cce altceva decat prostii scrise la comanda sunt acele articole "avizate" despre, de exemplu, faptul ca alimentatia vegetariana ar duce pe termen lung la poluare mai intensa decat daca s-ar consuma carne..??
Am citit cumintica articloul ca nu ma dumiream defel cum ar putea sa fie asa, argumentele sunt menite sa convinga omenirea sa pape muuulta carne in beneficiul nu a propriilor noastre organisme ci,desigur, al concernelor de procesare a carnii, care, vedeti voi, ar trebui sa depuna eforturi intense sa isi reprofileze activitatile pentru a se salva de faliment..Eu personal cred ca viitorul este al omului vegetarian.
EcoSapiens »Forum » Alimentatia » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
prostii comandate
(3 posts)-
Adăugat 6 luni în urmă #
-
-
nu vreau sa ma-ntelegi gresit, probabil ai dreptate, dar exprimarea ta "viitorul este al omului vegetarian" ... am si vazut o ceta de oameni pascand pe camp...
Adăugat 6 luni în urmă # -
cu siguranta titlul e o exagerare pt a atrage atentia...acei "ei"se refera la alimentele vegetale intens procesate-gen tofu-...deci asta nefiind in fapt o alimentatie vegetariana asa cum o intelegem noi, nici nu are sens sa fim ingrijorati...se emite ipoteza ca tehnologiile de fabricare a acestui tip de alimente ar consuma multa energie sau ca suprafetele de teren impadurite ar pierde in fata suprafetelor cultivabile. Alimentele cu cat sunt mai procesate cu atat isi pierd din calitate sau devin chiar "otravuri" alimentare!...viitorul omului nu trebuie sa fie neaparat "vegetarian" ci echilibrat si natural!
Adăugat 6 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde