EcoSapiens »Forum » cricket Comunitatea EcoSapiens » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Programul "Casa Verde 2012"

(27 posts)
  1. Cine stie cand incepe programul "Casa Verde 2012"

Adăugat 6 luni în urmă #

2. cand se va termina cel din 2011

Adăugat 6 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar Alexandra
    Neinregistrat

acest program iti ofera banii necesari innainte de te apuca de investitie sau dupa ce termini proiectul ti se vor restitui banii.pt judetul Dimbovita unde m-as putea adresa pentru mai multe informatii despre acest ptogram?

Adăugat 4 luni în urmă #

4. daca lasi date d e contact iti trimit toata documentatia pt Casa verde si modele de cerere de finantare pt centrale pe peleti sau panouri solare .Cu respect

Adăugat 4 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar Lazarescu Marcel
    Neinregistrat

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii utile privind dosarul Casa Verde. Ma intereseaza pentru centrale termice pe peleti. Adresa mea de email este lazarescumarcel@yahoo.com. Va multumesc

Adăugat 4 luni în urmă #

6. salut la toata lumea , incerc s a model de dosare pe casa verde cacii vad ca pe mil nu vrea si nu stiu d e ce

Atasamente

1. img Anexa_nr3_declaratia_casa_verde_2011.doc (27.5 KB, 343 descarcari) acum 4 luni
    2. img Anexa_nr2_cererea_de_finantare_Casa_ve.doc (51 KB, 290 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  7. salut la toata lumea , incerc s a model de dosare pe casa verde vad ca pe mail nu vrea si nu stiu d e ce

Adăugat 4 luni în urmă #
  8. salut la toata lumea , incerc s a model de dosare pe casa verde vad ca pe mail nu vrea si nu stiu d e ce

Atasamente

1. img ordinul_1274_noul_ghid_de_finantare.doc (183 KB, 349 descarcari) acum 4 luni
    Adăugat 4 luni în urmă #
  9. dac e nevoie gasesc si un model pe panouri solare

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar ionut
    Neinregistrat

Salut "olteanul" te rog sa imi trimiti si mie documentatia necesara pentru centrale cu peleti daca se poate. e-mail lepadatu.ionut@yahoo.com. orice sfat este bine venit si apreciat.

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar daniela
    Neinregistrat

Te rog sa imi trimiti si mie documentatia necesara pentru CASA VERDE 2012 si modele de cerere de finantare pentru panouri solare. Email atunad2002@yahoo.com

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar BEZMAN
    Neinregistrat

,, NU ARE OBLIGATII RESTANTE LA BUGETUL DE STAT'' ESTE EXTRAS DIN GHIDUL ,,CASA VERDE''. AM O NELAMURIRE: CE SEMNUFICA MAI EXACT ? SE REFERA SI LA UN IMPRUMUT BANCAR?

Adăugat 4 luni în urmă #
  13. Salut , nu la bugetul de stat ci la bugetul local al DOMICILIULUI .De exemplu am domiciluil in x localitate dar mai am o locuinta in localitatea y, in acest caz certificatul fiscal se solicita de la domiciliul solicitantului si nu de la locul unde se afla locuinta , in cererea de finantare se specifica locul de implementare ce trebuie sa corespunda cu cel din cartea funciara, pt a va face o omagine asupra greselilor facute de unii solicitati intrati pw www afm.ro la sectiunea persoane fizice 2011 si la partea cu Lista solicitarilor respinse o sa vedeti ce greseli s-au facut in dosarele de finantare

Adăugat 4 luni în urmă #
  14. Ionut , vezi ca e postat deja Anexa 2

Adăugat 4 luni în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar Emil
    Neinregistrat

Stiti cumva vreo firma prin Ardeal care se ocupa ea de toate astea, inclusiv dosar, cereri, montaj, punere in functiune ?

Adăugat 4 luni în urmă #
  16. User has not uploaded an avatar BEZMAN
    Neinregistrat

Multumesc frumos pentru raspuns!

Adăugat 4 luni în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar michaela 2012
    Neinregistrat

Dragilor,toate ca toate,dar vreau sa stiu cum functioneaza de la cineva care are deja instalata parascovenia asta ecologica;m-ar interesa mai ales ce timp de functionare are incalzirea atunci cand nu e soare si instalatia merge pe acumulatori.Pentru incalzire e suficienta instalaia ecologica sau mai alterneaza cu centrala pe curent,gaz,etc?Sau e buna doar pt. incalzirea apei vara????

Adăugat 3 luni în urmă #
  18. te referi la panourile solare sau la fotvoltaice ? Ca le cam incurci- unele panouri solare functioneaza chiar si cand temperatura este sub 0 grade ,pe timp inorat ( unii zic ca si noapte a da nu cred ) ca aport de incalzirea centrala, avand atasat un boiler ( puffer tanc in tanc sau cu serpentine) depinde iar cea fotovoltaica care in prezent NU face obiectul programului Casa verde , produce curent electric dar nu te astepta sa bagi in priza un calorifer electric si sa te incalzesti

Adăugat 3 luni în urmă #
  19. User has not uploaded an avatar Magda
    Neinregistrat

In atentia: olteanul. va rog, daca tot v-ati oferit mai sus, sa imi trimiteti si mie documentatia pentru programul Casa verde si modelele de cerere de finantare pt centrale pe peleti si panouri solare. Va multumesc anticipat. Toate cele bune

Adăugat 3 luni în urmă #
  20. User has not uploaded an avatar Magda
    Neinregistrat

Revin, adresa mea de mail este magdahoinaru@gmail.com

Adăugat 3 luni în urmă #
  21. cu placere Magda, eu deja am intrat in program , a fost acceptata cererea de finantare si a stept sa semnez contractul, am primit si oferte , daca vrei le scanez si ti le trimit

Adăugat 3 luni în urmă #
  22. insa trebuie s a fi atenta pt ca in urmatoarea versiune ar putea sa apara modificari la anexe pt ca asa s-a intamplat intre sesiunea din 2012 si cea din 2011, oricum tine legatura ca o s a mai particip la urmatoarea sesiune cu panourile , acum am depus pt centrala .Succes

Adăugat 3 luni în urmă #
  23. User has not uploaded an avatar adina
    Neinregistrat

buna ziua, au inceput sa se depuna dosarele pt 2012? multumesc

Adăugat 3 luni în urmă #
  24. NUU , inca nu au analizat cererile de finantare pe 2011. Intra pe wwwafm.ro sectiunea Casa Verde persoane fizice

Adăugat 3 luni în urmă #
  25. User has not uploaded an avatar adela
    Neinregistrat

buna ma poti ajuta si pe mine cu info. multumesc danielxpase@yahoo.com este vorba de centrala pe peleti.

Adăugat 2 luni în urmă #
  26. User has not uploaded an avatar popa diana
    Neinregistrat

buna ma numesc diana si sunt din satu mare si vreau sa cumpar o centrala pe peleti pt o casa, ma poate informa si pe mine cineva cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile? multumesc

Adăugat 4 săptămâni în urmă #
  27. Salut Diana , vezi ca mai sus sunt puse toate documentele de care ai nevoie, trebuie numai sa le citesti( asta in legatura cu programul Casa Verde). In principiu trebuie sa ai carte funciara la imobil , sa nu fie in sistem condominou sau sa ai valabila autorizatia de construire pt imobil nou. Apoi sa astepti demararea programului dupa ce se analizeaza dosarele depuse in 2011 . Sunt firme care se ocupa cu astfel de dosare .Succes

Adăugat 4 săptămâni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri