EcoSapiens »Forum » Produse ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Produse cosmetice ecologice

(13 posts)
  1. Folosirea deodorantelor care contin diverse ingredinte ca: clorhidrat de aluminiun silicon, etc, poate conduce la alergii, dereglari datorate blocajelor transpiratiei, cancer la sani si ganglioni in special pentru femeile care folosesc deodorante pe baza de compuse din aluminiu.Este adevarat?

Adăugat 1 an în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. Orice produs cosmetic care contine elemente chimice are efecte secundare mai mari sau mai mici. Este adevarat ca pot provoca alergi; cat despre cancer si ganglioni nu stiu. Daca o sa aflu o sa te anunt.

Adăugat 1 an în urmă #
  4. Da da bun titlu...felicitari!

Puteti folosi un detergent foarte bune,ecologic, leşia.
    O mască pentru faţă din hruşte din chiupul cu borş.
    In loc de rimel, funingine.
    Smoală în loc de ojă,cred ca e utilă şi pentru podoaba capilara,va garantez cea mai tare freză heavy-metal.

Adăugat 1 an în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar balaceanudumitru
    Neinregistrat

...exista cosmetice ecologice...nu trtebuie sa apelezi la lesie, smoala si alti inlocuitori...trebuie doar sa vrei sa schimbi ceva in viata ta. de preferat sa incepi cu modul de a gandi si de a trata lucrurile...intr-adevar , se spune ca parabenii,metalele grele din deodorante si diferite substante ce le dam pe piele in mod voit,pentru intretinere si cosmetizare, afecteaza sanatatea (cancer la san, col uterin si cancer de piele ar fi cele mai frecvente)

Adăugat 1 an în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar Silvia
    Neinregistrat

Da, este adevarat, sunt numeroase studii despre efectele chimicalelor asupra corpului nostru.

Si nu e vorba numai de deodorante, ci de toate produsele pentru corp: sampoane, geluri de dus, sapunuri, pasta de dinti.

Adăugat 9 luni în urmă #
  7. cosmetice bio, pentru detalii suplimentare email rodica_nedelcu2000@yahoo.com

Adăugat 9 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar Maria
    Neinregistrat

Eu am descoperit un blog cu informatii despre cosmeticele bio dar si cu cosmetice normale analizate. http://blog.biobeauty.ro/

Adăugat 8 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar tarancuta
    Neinregistrat

ma bufneste rasul cand vad atatea maimute, oare nu or fi auzit si ele de o cosmetica si eventual de tratamente naturale preparate acasa.

Adăugat 8 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar cretu
    Neinregistrat

buna,
    interesant blog,
    mi-ar placea un parteneriat, bazat pe schimb de bannere intre bloguri sau linkuri.
    do your best

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. Alternativa naturala la deodorantele conventionale care contin aluminiu si sunt cancerigene, este piatra de alaun(potassium alum)!

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. eu sunt alergica la produsele cosmetice, prin urmare folosesc dermato cosmetice. Mi-a trecut pe la urechi acest termen de cosmetice BIO insa nu stiu care este diferenta intre cele doua notiuni: Cosmetice BIO si Dermato-cosmetice. Deocamdata va pot spune de produsele dermato-cosmetice ca sunt mult mai scumpe, insa diferenta se simte...atat la prima folsire, cat si in timp.
    Ma voi interesa si de produsele BIO si imediat ce voi afla ceva interesant voi da de veste. In schimb exista cineva care foloseste asa ceva? Sa ne spuna din experienta proprie, nu sa citim pe diverse bloguri...

Adăugat 4 luni în urmă #
  13. Produsele dermato – cosmetice au de obicei la baza apa termala, avand in primul rand proprietati medicale si se gasesc exclusiv in farmacii.
    Produsele cosmetice bio contin ingrediente naturale rezultate din culturi biologice(plante care nu au fost tratate cu pesticide, produsul finit fiind certificat de catre un organism autorizat).
    Diferenta principala este ca produsele cosmetice bio nu contin parabeni, ftalati, aluminiu, coloranti sintetici si alte chimicale nocive pentru piele si organism.

Adăugat 4 luni în urmă #
  14. User has not uploaded an avatar mirela margineanu
    Neinregistrat

Eu folosesc produse de ingrijire si cosmetice bio! Cunosc foarte bine si produsele cosmetice industriale.Deosebirile sunt enorme, iata de ce: produsele industriale, cele obtinute in fabricile de produse cosmetice, contin multe ingrediente chimice cu rol de potentare a efectelor in detrimentul sanatatii pielii pe termen lung( fortarea penetrarii substantelor active cu riscul distrugerii structurii pielii ) sau de colorare, parfumare, conservare( pot irita, genera sensibilitati, alergii, unele sunt chiar genotoxice ); produsele dermato-cosmetice sunt produse medicale, contin principii active sintetice, in concentratii mari si bineinteles, conservanti chimici( sunt tot produse de sinteza ), lucreaza ca niste medicamente. Produsele de ingrijire si cosmetice bio, sunt simple, naturale, indeplinesc anumite conditii obligatorii de "curatenie"( a se vedea produs bio, produs organic ) si sunt total compatibile cu pielea, parul, organismul in general. Sigur, trebuie selectate cu grija. Aceste produse se pot prepara si acasa( home made ) si aveti un control total asupra lor! Exista un nou concept de ingrijire personala, pe care v-as recomanda sa il incercati si acest sfat vi-l da cineva care a condus doi ani un salon de infrumusetare. Pentru conceptul despre care va vorbesc, puteti vizita www.biologicus.ro

Adăugat 4 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri