EcoSapiens »Forum » Energie solara » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Suntem in punctul in care consumul de energie electrica aduce dupa sine cheltuieli imnse si in acelasi timp diminuarea bugetolor locale ale tuturor primariilor din Romania.
    Solutia in aceste momente este scrierea de proiecte pentru energie fotovoltaica, atata timp cat primariile mai au ceva fonduri pentru consultanta.
    APL-urile pot accesa fonduri pentru energie cu costuri de 2% din valoarea proiectului.
    Sustinem, proiectam si oferim consultanta de specialitate pe acest domeniu.
    Producatorii agricoli cu instalatii in teritoriu ce sunt consumatori mari de energie pot accesa de asemenea fonduri pentru diminuarea costurilor si crearea unui sistem integrat bazat pe energia produsa de celulele fotovoltaice.

Echipa,
    REDINT Consulting

Adăugat 10 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar oancea octavian
    Neinregistrat

cred ca in primul rind avem nevoie de o lege...cum exista si in alte state ale lumii...romania nu cred ca la ora asta are o lege de asa natura...nu stiu la ce fonduri va referiti....precizez ca ma ocup de asa ceva in italia , adica de promovarea instalatiilor fotovoltaice, dar nu se vorbeste aici de nici un fond.....este o lege ce functioneaza din 20 februarie 2007...CONTO ENERGIA....dar care cred ca nu exista in romania...asa ca sistemul sa functioneze in romania ,mai dureaza ceva timp...costurile sunt mari, cam 7000 euro pe kw....un imobil cam are nevoie de un 3-4 kw....citi romani au banii necesari sa plateasca 20000-30000 de euro pentru o instalatie,fara ajutor de la stat...cind spuneti , ca "sustineti" la ce va referiti?...

3. @oancea
    APL inseamna Administratia Publica Locala, primariile, mari sau mici.
    Noi vorbim de instalatii de 200-300 kw care pot deservi o localitate pentru iluminatul public.
    Daca esti tehnolog pe acest sistem comunica cu noi.
    Am inceput proiectarea pentru o comuna cu 3000 de becuri LED, sistemul si implementarea.
    Daca crezi ca ne poti ajuta cu cunostintele tale scrie pe forum, sau lasa un telefon.

4. sunt un energy broker,in italia....asta o fac ca si o a doua meserie,,precizez ca stau in italia,dar sunt din timisoara......m-am inscris la aceste cursuri ,care din pacate nu sunt foarte ieftine,circa 16000 de euro, pina la final.....sunt mai multe etape de pregatire....anul trecut am venit in romania si am venit cu un proiect care ar fi scos romania din rahat.....le-am zis de intentia mea avocatului meu ,un diplomat in stiinte si am decis ca ar fi bine sa il punem in aplicare....problema era cu cine te aliezi la bucuresti...poti sa ramai fara proiect imediat.cu toate ca proiectul era in capul meu....dar cu temerea asta sunt si acum......adica eu nu doresc sa ma imbogatesc, dar nici nu vreau sa fiu fraierul cuiva......deja m-am saturat de escrocheriile politicienilor....adica iti fura proiectul si profita de pe urma lui, dar nici nu ajuta tara sau pe romani.....sper ca intelegeti lucrul asta.....deci in primul rind avem nevoie de o lege..in 1997 italia impreuna cu alte 160 de tari au semnat un acord de diminuare a CO2,cu 5%......in schimb ei au crescut noxele cu 11%....deci o problema majora....in 20 februarie 2007,intra legea CONTUL ENERGIA. ei din acel moment ,au inceput sa plateasca pe facturile de curent 10% din consumul de curent ,pentru fonduri renovabile...deci a iesit legea si au inceput instalarile de panouri.....ITALIA cumpara in mare parte curent de la francezi si nemti,cu 80 euro centi kw....statul a decis sa impuna la ENEL, cum e la noi RENEL, ca toti producatorii de curent din italia ,sa poata sa se lege la reteaua lor si sa si primeasca in reteaua lor tot curentul produs de acestia....pina in 2020 italia are nevoie de 9500de mw..si sunt doar 80-120-instalati pina acuma....furnizori de baza sunt de calitate.TENESOL-FRANTA.....CONERGY,ALEO-GERMANIA....HELIOS,BEGHELLI-ITALIA...ASTIA SUNT FURNIZORI DE MATERIALE, ADICA PANOURI Fv.....apoi ai nevoie de parteneri financiari, apoi de un parteneriat de mediu,pentru informatii aprofundate si pentru imagine..( ceea ce nu cred ca exista la noi)...LEGAMBIENTE, in italia....instalatile in retea sunt de trei feluri( pot fi si retele independente, adica cu acumulatori,pentru stocarea de energie,pe timp de noapte)instalatie care nu este integrata(adica pe pamint),instalatie semi-integrata(pe acoperis, pe fatade,terase etc),instalatie integrata(incastrata in acoperis sau fatada)...toate au un tarif aparte....trebuie sa ai proiectanti si personal calificat pentru a vedea daca se poate monta sau nu o instalatie intr-un anumit imobil.... de la 1-3kw[non-integrat(€0.40kwh)semi-integrat(€o.44kwh)integrat(€o.49kwh).....1kw=8m2.....sunt doua moduri de a exploata ;schimbare la post sau transmisie in retea...adica prima(daca produci curent toata ziua si tu nu consumi aproape deloc,pentru ca esti la serviciu sau nu ai nevoie,atunci totul merge in retea...cind vi acasa seara si consumi din retea ,se compenseaza...daca produci mai mult decit consumi,ai dreptul la il consumi surplusul anul viitor)...sau al doilea (poti sa produci curent pentru al vinde, doar pentru al vinde,nu ai voie sa -l consumi pentru tine....aici ai bani si de la stat si de la gestionarul electric... e rentabil...in ambele situatii.......mai este si metoda de calcul ,adica cam ce nevoie are un imobil sau o familie de energie......dar cam atit pentru astazi.....poate ca v-am lamurit un pic cum sta situatia...o instalatie de 200kw costa cam 1116000€,ai nevoie de 1700m2...aici vb de panouri de calitate garantata 25 ani....daca nu poti cumpara din CHINA,TURCIA,GRECIA etc...dar nu stiu cit functioneaza....totul e realizabil ,daca se vrea...nu va ginditi sa va imbogatiti peste noapte....

img

Atasamente

1. img certificat.jpg (1221.5 KB, 171 descarcari) acum 10 luni
  5. eu nu inteleg de ce sa cheltui atitia bani pe cursurile astea,mi se pare mult in Germania sunt gratis vezi sma,bine nu si hotel masa drum etc.
    zi-mi te rog si mie o idee din proiectul ce la-i gindit sa vad daca e ceva nou ce ar fi fezabil fata de ce exista in ue.nu te superi nu?profesional vorbind.

6. @ottavio

vino cu o propunere de proiect pentru energie fotovoltaica si iti promit ca il implementam cu succes.
    ceea ce spui tu stim si noi, avem tehnologi care au facut cursurile de care vorbesti in germania SMA, gratis cum spune tim.matrix.
    proiectele trebuie facute pentru a fi implementate, vino cu ceva concret si te sprijinim.

7. @tim.matrix
    cum stai cu proiectul?
    ne auzim la telefon mai tarziu?

8. pai probabil ca , cursurile in germania sunt gratis,dar trebuie sa sti limba.....ma gindesc ca nu vorbesc romaneste aia....in fine...daca aveti toate detalile, de ce aveti asa probleme sa faceti un proiect?.ce este asa greu.....de ce tehnologii care au facut cursurile in germania nu au venit si cu un proiect? o idee ar putea fi de exemplu...construirea unei fabrici de producere a panourilor fotovoltaice..si introducerea pe piata romaneasca, probabil printr-un sistem network....cind faci un proiect de amploare ai nevoie de multi oameni capabili si de bani.....juridic-financiar-legislativ-politic....exista asa ceva....atunci facem treaba buna....

9. slabut raspuns,apropos de cursurile alea sunt si in germana si in engleza la alegere
    dar la proiecte este problema...
    cu fabrica nu merge sunt unii in Romania care fac dar este un esec total nu se merita ,vezi pe net am si vorbit cu ei este o fabrica facuta de italieni si nu au vandut macar 1buc....comedie

10. pai nu esti atent ,sau nu te intereseaza,asa cum crezi tu.....mai sus am spuc clar, ca daca nu ai suportul necesar poti sa faci ceva si pe idei si pe proiecte...intelegi.....de ce italia importa panouri solare din germania si franta....si nu cumpara de la italianul care a facut fabbrica in romania?....chiar ca e comedie....si aia sunt probabil niste incepatori...vezi unde este nevoie de politic si de legislatie....dar dupa cum am spus, nu prea suntem atenti....fara suparare...aici trebuia sa se implice staul roman, nu sa faca un strain la noi in tara ,ceva ce putem sa facem noi....o idiotenie....de aia am spus ..ce rost au atitia tehnologi, sau instalatori pentru retele, daca nu au ce sa lucreze...aiurea...am mai spus ,citi romani au bani sa dea pentru o instalatie de 3kw circa 20ooo-23ooo de euro...citi romani au banii astia?...aia au inceput sa faca fabrica fara sa se consulte cu nimeni?...e ciudat....am dat o idee,care ar trebui dezvoltata...ea deja exista in romania,dar nu da rezultate...de ce?....unde este problema?...apropo ,de ce nu cumpara primariile sau institutiile publice ,de la fabrica italianului? nu ti se pare ciudat?...deci in consecinta avem nevoie de legislatie si de ajutorul statului....in rest sunt doar vorbe...si mai vb si noi sa ne mai treaca timpul....nu e rau ca vb ,mai iti faci o idee noua ,mai o cunostinta ,un prieten...analizeza un pic mai atent ceea ce am scris mai sus si poate iti vine vreo idee mai buna...anumite lucruri nu pot sa le divulg pentru ca lucrez in retea network si ma pot da in judecata...dar v-am dat o gramada de indicii de unde sa incepeti, sau cum ar functiona acest sistem, care tin sa mentionez ca functioneaza foarte bine....sunt tare curios ,tehnologii astia ,ce au invatat acolo...despre ce,,,cum sa monteze o instalatie? sau din ce este alcatuit un panou...instalarea e foarte simpla, iar din ce este alcatuit un panou nu intereseaza pe nimeni, este treaba fabricantului,doar daca un tehnician roman vrea sa invete tehnologia fabricarii panourilor ,pentru a lucra intr-o fabrica....

11. @oancea

noi facem proiecte.
    lucram si cu nemtii si cu italienii.
    avem tehnologi, culmea straini.
    cei romani stau si dau din gura doar.
    haideti sa colaboram daca spuneti ca puteti sa sustineti idei tehnice pe fotovoltaice.
    am un 4 proiecte de alimentare cu curent fotovoltaic a unor comune din calarasi 14000 de stalpi.
    eu am proiectele dumneavoastra dati-mi solutia pentru o comuna cu 2350 de stalpi.
    calcule, panouri, baterii, invertoare, stalpi, becuri, puteri, consumuri, soft si asa mai departe.
    daca suntei interesat va trimit datele.

PS tim.matrix stie ce vorbeste, este tehnolog SMA si lucreaza ompreuna cu noi la un proiect de 3000 de stalpi, isi cunoaste meseria.

12. @oancea

vad ca nu intelegi ce incercam sa iti transmitem.

FACEM PROIECTE SI LE SI OBTINEM FINANTARE!!!
    Avem nevoie de tehnologi nu de critici, proiecte sunt destule.
    Lasa productia, proiectarea si sustinerea este banul greu nu cumparatul si vinzarea mai departe.
    Iti pun un catalog sa vezi tu celule fotovoltaice. ITALIA. de 3 ori mai rezistente si de 20 de ori mai subtiri decat cele traditionale.

Atasamente

1. img Riverclack_GB_01.pdf (2698.4 KB, 391 descarcari) acum 10 luni
  13. Salut Scortea,ce faci?vb.la tel maine

Ottavio mai bine zi si tu de ceva frumos cu proiectele cu fotovoltaice.
    cum iti spuneam aia fac panouri si le vand tot in italia(dar au incercat aici) dar eu nu as lua ,erau urate si scumpe intelegi,adica de ce sa nu iau eu japoneze de baza sigure eficiente materiale bune?
    dar ma rog stii procedura de conectare on grid trifazic 230-400V.

14. @tim
    descarca catalogul postat de mine.
    e o nebunie, astia vin in romania la calarasi.
    mai dau si comisioane.
    termina pe maine proiectul sa ma pot documenta ca vineri la 10 am intalnirea.
    vb maine dupa11.

15. astazi de ex.in zona de sud a italiei a venit o firma din germania sa inchirieze 20 de ha.de teren pentru a monta panouri fotovoltaice,pe o perioada de 25 ani....te intreb ,de ce?....de ce nu vine in romania, ca am si eu 13 ha de teren de inchiriat....acum poti sa intelegi anumite aspecte?...aproape in toata zona de sud a italiei se inchiriaza terenuri pentru asa ceva...dupa cum am scris in profil ,aici lucrez ca si restaurator de mobila veche,sau mobila noua,antichizari.....le dau lectii la italieni,mai ales la restauratorii de mobila....nu e o lauda,e o satisfactie.....o fac ca si hobby, dar si traiesc din asta, destul de bine.....lucrez si pentru lumea buna si pentru aia mai putin buna,adica bogati sau mai putin bogati....nasul copilului meu ,este europarlamentar,fratele senator, sunt italieni......nu ma pot lauda ca m-au ajutat cu ceva anume.dar am vazut anumite aspecte,care mi-au deschis ochii....poate asa poti intelege,de ce in romania nu functioneaza asa ceva....daca nu discutiile de acest gen ,ar putea continua la nesfirsit...dar stai linistit ca mai sunt si alte tehnologii de virf, care se pot introduce in romania...heliostate,geotermale etc.....acum se pot face ,mai ales in zona olteniei,unde va deveni in putin timp ,o clima mai calda...trebuie facut analize si studii pentru fiecare zona a tarii .....exista aceste studii?....daca da ,de ce nu se da drumul la treaba?...daca nu ,trebuiesc facute....

16. @ottavio

nu stiu ce vrei si care este problema ta.
    am inteles ca ai un atestat de tehnolog pe energii alternative.
    o tot dai cu meseria cu lectiile si asa mai departe, nu inteleg pentru ce scrii pe forum, doar de amorul artei de restaurator?
    ti-am atasat un catalog de societate l-ai citit?
    vezi de ce tehnologii vorbesc eu?
    de ce se duc germanii in italia sa produca curent?
    iti dau eu raspunsul
    - CURENTUL EXPORTAT ESTE SUBVENTIONAT SI ATATA TIMP CAT NU CUMPERI TERENUL NORMAL CA ESTE GRATIS 200000mp:10mp/kw=20MW
    - 20000x5500 euro/kw=110milioane investitie
    - 20MWx215zile cu soare=4300MW/an

17. te inteleg...va doresc succes....

18. @ottavio

usor ai mai renuntat!

19. se intoarce el ca are hobby dar sa inteleaga mai bine lucrurile ca vezi si tu ce complicat este

20. daca cineva doreste sa-si lumineze curtea,sau firma frumos economic cu panouri fotovoltaice va spun ca este f simplu si merita si important ca se poate

21. @tim

trimite mi o schita despre ce spui.
    s ar putea sa am pe cineva interesat.

22. @tim

ia si citeste.
    astept inca versiunea ta de retea pentru fotovoltaice.
    suna-ma

Atasamente

1. img POS_CCE_APL_CALARASI_18.05.2009.pdf (682.5 KB, 410 descarcari) acum 10 luni
  23. User has not uploaded an avatar Netcu Catalin
    Neinregistrat

Buna seara,

Am o casa la tara si as dori sa imi asigur un aport la consumul de energie electrica prin panouri fotovoltaice. In urma unor lungi cautari pe internet si discutii cu firme de profil am ramas putin dezamagit de randamentul panourilor fotovoltaice.
    Am inteles ca un panou fotovoltaic de 100 W ar produce undeva la 25-30 W. Am slabe cunostinte in acest domeniu iar informatiile de pe internet difera de la firma la firma cu toate ca vorbesc despre acelasi produs.
    As dori, daca se poate, sa ma ajutati. Vreau sa stiu cat ar produce in medie, pe ora, luna sau an un panou fotovoltaic de 100W de exemplu.
    Va multumesc anticipat pentru ajutor.
    O seara buna,
    Netcu Catalin

24. Exista software de calcul pe locatie ,productia de la 1KWH fotovoltaice putere instalata in pdf.in jur de 1035KWe/an cu tot cu pierderile pe controler si cabluri.
    Dar un aport energetic poti face cu cate PV vrei sau eoliana.

Uite si graficul de productie pe luni pe zona Bucuresti de ex. trebuie sa ceri productia pe zona unde stai si puterea instalata pe care o vrei .majoritatea nu cunosc detalii tehnice avansate si normal ca esti in ceatza,vand si ei sa se afle pe piata.

Atasamente

1. img 6PVcalcul_productie_an_5Kwh-Bucuresti..pdf (37.4 KB, 494 descarcari) acum 10 luni
    2. img Jesenice_24.11.2008(ro).pdf (57.4 KB, 251 descarcari) acum 10 luni
  25. @tim
    cum stai cu schemele pentru calarasi?

26. User has not uploaded an avatar anonim
    Neinregistrat

Parerea mea este ca, momentan, cheltuielile pentru un asa proiect sunt cam mari pentru puterea de cupararea a romanilor (si a statului roman). Lege nu cred ca o sa fie prea curand cu alegerile si criza... Legea "casa verde" a ajuns undeva?
    Ar trebui inceput , cred, deocamdata de la nivel local mic, cu, sa zicem, economia la iluminatul public in orasele mari prin renuntarea la becurile stradale cu mercur si inlocuirea lor cu LED-uri. Cheltuielile cu consumul se vor diminua suficient pentru a putea peste ceva timp implementa apoi tehnologia photovoltaica...

Adăugat 9 luni în urmă #
  27. User has not uploaded an avatar Tiberiu Suto
    Neinregistrat

Pentru D-l Scortea,
    Numele meu este Tiberiu.
    Va pot face o oferta completa ( studiu, proiect,sisteme la cheie)de sisteme fotovoltaice,pentru orice proiect APL.
    Panourile fotovoltaice sunt fabricatie UE iar invertoarele si controlerele sunt SMA.
    Va rog sa ma contactati: itdealer@clicknet.ro

Adăugat 9 luni în urmă #
  28. @tiberiu

suntem interesati, eu si timmatrix cunoastem foarte bine sistemele SMA.
    ramane doar sa vedem ce documentatie sustineti si modalitatea de colaborare pe care o agreati.
    asteptr raspunsul d.voastra.

PS v-am trimis un email.

Adăugat 9 luni în urmă #
  29. User has not uploaded an avatar Oana
    Neinregistrat

Buna, va asteptam pe blogul nostru pentru a discuta avantajele unui astfel de sistem cu energie alternativa si regenerabila: Panourile solare! www.qsetgreen.com/blog

Adăugat 9 luni în urmă #
  30. User has not uploaded an avatar ANCA DRAGOS
    Neinregistrat

Suntem o companie romano-germana,distribuitori pt Romania ai urmatoarilor producatori:

- SOLON , SCHUCO ,A2PEAK -panouri fotovoltaice (aprox. 10 mp/kw,Q-cells)

- MCSOLAR - panouri solare pt ACM si incalzire

- CTA si HAGLEITNER -pompe de caldura

-JOCO , PERIHEL , MAIR -sisteme de incalzire in pardoseala ,pereti,tavane

WWW.ASETA.RO

Adăugat 7 luni în urmă #
  31. User has not uploaded an avatar Liviu Rosca
    Neinregistrat

Stimati Domni,

Avem posibilitatea de a livra in Romania panouri solare conform specificatiilor din attachment, la pretul in jur de 1.8 ~ 2 EUR / watt (CIF Constanta).

In plus, va mai putem oferi o gama larga de produse si instalatii folosite in valorificarea energiilor neconventionale (atat in domeniul energiei solare, eoliene, geotermale etc.), cum ar fi diferite tipuri de panouri solare si alte produse ce au la baza celulele solare fotovoltaice, pentru uz personal, casnic, industrial sau conectate la reteaua nationala, instalatii pentru iluminatul public (stradal, parcuri, semnale circulatie, etc., bazate pe energie solara), instalatii pentru incalzire sau apa calda, turbine eoliene si multe altele.

In cazul in care aveti vreun proiect pentru care aceasta oferta ar putea fi de folos, sau pentru mai multe detalii legatura cu produsele pe care vi le putem oferi, va rugam sa ne contactati fara ezitare.

Toate cele bune,

Liviu Rosca

ROMLEAD INTERNATIONAL CO., LTD
    Address: Pu Jian Road, Lane 83, No.20, Room 306
    Pudong District , Shanghai - 200127, P.R. China
    Tel.: (+86-21) 5881.1280
    Fax.: (+86-21) 5881.2369
    Mobile: +86-139.166.982.68
    E-mail: office@romlead.com
    romlead@gmail.com
    www.romlead.com

Adăugat 5 luni în urmă #
  32. Oferta ROMLEAD, conform mesajului de mai sus

Atasamente

1. img ROMLEAD-_SOLAR_PANELS_-_OCT_2009_SPECI.pdf (505.2 KB, 146 descarcari) acum 5 luni
    Adăugat 5 luni în urmă #
  33. Buna ziua
    ma numesc Tudor Gavril, sunt din iasi ,Sunt ascociat la o firma care "vrea" sa acopere tot ce tine de energie regenerabila, punem la dispozitie cele mai noi tehnologii in domeniul fotovoltaic,iluminatului stradal,pompe de caldura supraterane,eoliene,panouri solare ptr apa calda menajera si aport la incalzire

stam la dispozitie pentru orice intrebare, deviz tehnic,...etc

Adăugat 3 luni în urmă #
  34. User has not uploaded an avatar Levente Bereczki
    Neinregistrat

Buna ziua !
    Intentia scrisorii noastre este promovarea unei surse de iluminat cu technologie LED, ele fiind economice si ecologice, produse fiind de mare avantaj pentru reducerea costurilor de energie electria, economisind peste 90 % din cheltuieli.
    Compania DIGITAL TECHNOLOGY SRL, cu sediul central in localitatea Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, str. Izvorului Nr. 1, CUI: RO24455689, in calitate de Unic importator si distribuitor al produselor de iluminat ABCOM LED Technology, va ofera o gama larga de surse de iluminat LED.
    Ne adresam in atentia Dumneavoastra cu o mica prezentare al produselor ABCOM LED Light Technology, surse de iluminat pentru uz casnic si industrial cu un consum de doar 3 - 5W, cu o durata de functionare de peste 50000 ore ( 15-20 ani ).
    Produsele ABCOM LED Light Technology pe linga un consum foarte redus NU contin gaze toxice si mercur, nu se pune riscul de explozii sau scintei.
    Produsele ABCOM LED Light Technology se recomanda de a fii aplicate in orice domeniu, fiind foarte economice, ecologice si de lunga durata de functionare.
    Garantie este de 2 ani pentru toate produsele ABCOM LED Light Technology.
    Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic : 0266 317 813, sau prin mail : levente.b@abcomeurope.com.
    Cu deosebita stima : Bereczki Levente - Director comercial - Mobil : 0757103174
    surse de iluminat LED

Adăugat 3 luni în urmă #
  35. User has not uploaded an avatar iacob
    Neinregistrat

Buna ziua

doresc sa va intreb daca ptr. un parc de panouri fotovoltaice care sa furnizeze energie electrica se ofera fonduri nerambursabile.
    Eu detin un teren de 22 Ha in jud Ilfov(Nuci) unde as dori sa instalez aceste panouri.Am inteles ca energia electrica se poate livra in sistemul national care este obliga sa cumpere aceasta energie nepoluanta.In cazul in care ar fi eligibil un astfel de proiect va rog sa ma contactati prin mail sau tel. ptr detalii.
    Multumesc
    Iacob-0721337394

Adăugat 3 luni în urmă #
  36. User has not uploaded an avatar Lorena
    Neinregistrat

Cele mai performante lampi stradale de iluminat fotovoltaic le am gasit la BIRTA GROUP
    (www.energii-solare.ro).
    Despre preturi ce sa mai zic: un set complet care include absolut TOT: Stalp galvanizat de 6 metri inaltime, 2 acumulatoare de 150 AH,1 controller, 1 suport lampa, 1 lampa cu doua leduri (6a W), circa 20 ml cabluri, suport celule fotovoltaice, 2 panouri fotovoltaice, cutia baterii, deci practic la cheie - sub 2.000 euro. Cu siguranta este cel mai mic pret pentru produsele certificate CE. Lumina este superba seara, o nebunie. Parca as fi din nou indragostita, n-am cuvinte. God bless Romania!

Adăugat 3 luni în urmă #
  37. @Lorena

Un kit complet de stalp ca si in prezentarea mea cu leduri de la 15W/30W sub 1375 euro.
    Din pacate f.f. multi iau de la noi si pozeaza in cei mai tari.
    Daca ai vreun proiect spune si iti pun la dispozitie catalogul in romana.

Succes,
    Cosmin SCORTEA
    0755 208060
    scosmi30@yahoo.com
    scosmin30 skype

Atasamente

1. img PROPUNERE_ILUMINAT_FOTOVOLTAIC_si_PROD.pdf (1475 KB, 263 descarcari) acum 3 luni
    Adăugat 3 luni în urmă #
  38. Stalpi de iluminat (stradal+parcuri si gradini) ,tehnologie LED si tehnologie HED .

Atasamente

1. img catalog_stalpi.pdf (465.2 KB, 143 descarcari) acum 2 luni
    2. img catalog_stalpi.pdf (465.2 KB, 75 descarcari) acum 2 luni
    Adăugat 2 luni în urmă #
  39. User has not uploaded an avatar Marius
    Neinregistrat

Buna ziua,

Ma intereseaza o colaboare pentru elaborare Studiu Fezabilitate (tot ce include un SF in acest domeniu)pentru o retea de 300 stalpi (Stalp galvanizat de 6 metri inaltime, 2 acumulatoare de 150 AH,1 controller, 1 suport lampa, 1 lampa cu doua leduri (6a W), circa 20 ml cabluri, suport celule fotovoltaice, 2 panouri fotovoltaice, cutia baterii,)iluminare stradala...Astept oferte....

Tel: 0740 216 982
    mariuscatalin.necula@yahoo.com
    omniainvestsrl@yahoo.com

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri