Am proiectat si executat o presa pentru brichete tip PIN KAY pentru rumegus din esenta tare, am obtinut brichete de calitate foarte buna, densitate 1400 kg/m.c si aspect lucios de mahon.Cautam distribuitori sau parteneri in dezvoltarea productiei si vanzarea acestor produse.Avem proiectat si executat si uscator rotativ ce usuca pana la umiditate minima de 7%.Linia functioneaza la Beclean,
ing.Mihai Olan,0735165770
EcoSapiens »Forum » Energii regenerabile » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Presa pentru brichete PIN KAY
(5 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
Puteti sa postati ceva poze?Multumesc
Adăugat 1 an în urmă # -
Aveti de vannzare o asemenea presa? Daca da la ce pret?
Adăugat 5 luni în urmă # -
-
Va intereseaza o presa de brichete sau uscator de rumegus? Trimiteti va rog un mesaj pe email:
biobric@yahoo.com.
Un uscator puteti vedea pe site-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=Og8nrHJNPSA&feature=youtu.be
Avem un contract de colaborare cu firma EET din Tg.Mures pentru care executam linii de uscare dar si alte componente din linia de peletizare, ei aduc un modul de peletizare din Cehia si o presa de brichete din Polonia, noi am executat uscatorul , sita, snecuri, buncar, cicloane-culoare verde, o sa vedeti intr-un film pe youtube facut de noi.Adăugat 4 luni în urmă # -
Oferim spre vanzare masina de brichetat. Asa cum am mai spus se produce in Romania si pe cat posibil din materiale autohtone. In acest moment avem acceptul sa comercializam un model de presa de brichetat cu urmatoarele caracteristici tehnice:
Dimensiune bricheta Ф70 x 80 (mm)
Productivitate max. 150 kg/h
Putere instalata 7,5 Kw
Dimensiuni de gabarit (L x l x h) 2060 x 1350 x 1700 (mm)
Diametru rezervor rumegus (Ф) 1200 mm
Masa 1250 KgPretul de vanzare este de 11500 Eur + TVA
detalii la camburumth@yahoo.comAdăugat 3 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde