EcoSapiens »Forum » Ecologie Urbana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

poluarea aerului

(4 posts)

Tag-uri:

1. Buna ziua tuturor,

am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra , poate cineva sa ma ajute????
    am o mare problema. stau la curte, am un baietel de 6 luni si marea problema este ca vecinul meu are o masina de prajit cafea care scoate fum extraordinar de mult ceea ce nu mai imi permite sa aerisesc casa nici sa scot copilul in curte. nu cred ca este normal asa ceva, am incercat pe cale amiabila sa ii explic iar dansul spune ca poate face ce vrea la dansul in curte si ca nu am cum sa il opresc.
    va rog mult sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac . va cere ajutorul o mama disperata.

multumesc mult

Adăugat 5 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. Situatia dvs este destul de delicata, iar asta cu atat mai mult cu cat relatiile de vecinatate trebuie sa fie dintre cele mai optime, mai ales in conditiile in care locuiti la casa.

Personal v-as recomanda sa solicitati sprijinul autoritatilor locale, mai precis primariei, si care sa medieze cel putin pentru inceput, amiabil, si nu de pe pozitii de forta, situatia neplacuta in care va aflati.....

Daca vecinul dumneavoastra nu coopereaza rezonabil litigiului, depuneti si inregistrati o plangere scrisa la primarie, iar dumnealor prin lege sunt obligati ca sa va protejeze interesele comunitare, si sa va ofere sprijinul si caile de atac legale, pentru remedierea acestei stari conflictuale.

Mult succes, si toate cele bune.

Adăugat 5 luni în urmă #
  4. Poate fi oprit pe cale legala deoarece nu prajeste cafea pt consumul propriu,probabil in scop comercial si atunci trebuie autorizatie si acceptul vecinilor.
    Sfat.deconectatil de la reteaua electrica!

Adăugat 5 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar mihaelarisnoveanu
    Neinregistrat

va multumesc ft mult ptr raspunsuri
    da, intr-adevar sacii de cafea ii prajeste si ii vinde in piata -chiar nu ma intereseaza dar pozitia lui este ca face ce vrea la el in curte si eu nu am cum sa ii interzic, ceea ce cred ca nu este corect.
    cu primaria nu stiu ce sa spun ca stiu ca il cunoaste pe primar si nu cred ca am nici o sansa.
    el zice ca are autoizatie dar nu cred ca este adevarat.
    nici noi nu am vrut sa ne certam mai ales ca inghitim chestia asta de vreo jumatte de an dar se pare ca asta e pozitia lui.
    daca mai aveti sugestii le astept

multumesc mlt de tot

Adăugat 5 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri