Propun sa se dea o lege prin care cumparatorii si utilizatorii de produse care emana CO2 sa planteze cate un copac pe an.
EcoSapiens »Forum » Legislatie ecologica » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Plantarea unui copac pentru fiecare masina cumparata
(10 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
Ar fi foarte interesanta. Te sustin.
Adăugat 1 an în urmă # -
ar fi un lucru extrem de bun dar nu cred ca in Romania vom vedea asa ceva
Adăugat 1 an în urmă # -
da
eu care am masina foarte putin poluanta sa plantez un copac pe an iar vecinul al carei masini emana tone de co2 pe an sa planteze tot un copac? (e doar un exemplu, nu am masina)
si mai este o problema
cei ce stau la bloc, unde sa planteze copacii?Adăugat 1 an în urmă # -
sunt de acord cu tine. daca se va da legea este ok dar crezi ca asta ii va obliga, sa fim seriosi legile sunt facute sa fie incalcate restul tine de bun simt daca are placerea nu-i trebuie o lege.
Adăugat 11 luni în urmă # -
Din cate stiu eu un autoturism produce CO2 pentru aproximativ 70 de copaci/an
Adăugat 11 luni în urmă # -
fratilor,daca s-ar planta un copac in fiecare an pentru fiecare masina,am depasi hotarele tarii.
a fost legea cindva,sa se planteze 10 nuci pentru fiecare nuc taiat,acuma nici aia nu se mai respectaAdăugat 5 luni în urmă # -
Ar fi buna idea sa sta ca te sustin ar fi bine sa plantam macae unu p an dar cei care tau padurile sa planteze ma mult pentru ca is hoti are bon pentru o masina de lemne si tae 3 masini
Adăugat 4 săptămâni în urmă # -
sincer sunt deacord cu asta...pt ca acum noi mai mult taiam copacii decat sa ii protejam...si la cat polueaza masina...te sustin :X:x
Adăugat 4 săptămâni în urmă # -
E o ideie buna ,dar sa tinem cont ca unu planteaza un copac si alti taie cu sutele
Adăugat 1 săptămână în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde