EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Raspunde la numele de de PAVO
    Rasa Jack Russle, Alb cu pete maro, are zgarda rosie.

Contact: Stoica Valentin, Bulevardul timisoara nr.7, Bl.B5, Sc.2, Ap.25, sec.6, Bucuresti.

OFER RECOMPENSA!!!

Multumesc anticipat.

img

Atasamente

1. img pavo3.jpg (23.8 KB, 8 descarcari) acum 5 luni
    Adăugat 5 luni în urmă #

2. incearca sa pui afise (xeroxuri) si cu poza catelului, in zona...succes!(mareste literele ce vorbesc despre recompensa...s-ar putea ca atentia unora sa fie mai mare si speranta regasirii lui Pavo,deasemeni)

Adăugat 5 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar il am eu!
    Neinregistrat

Recompensa.....cat???

Adăugat 5 luni în urmă #

4. User has not uploaded an avatar Stefan21
    Neinregistrat

Recompensa 200 de euro.

Daca tu ai gasit cainele, sunama la 0721966696 si discutam astfel incat sa ajungem la un numitor comun.

Multumesc anticipat.

Adăugat 5 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar aura
    Neinregistrat

salut,
    nu stiu daca ai gasit cainile, sper din toata inima asa sa fie, vad ca topicul nu e inchis, acum 1 luna si jumatate mi- am pierdut si eu cainii, 2 labradori,nu am inchis bine poarta si au iesit din curte. Eu am avut noroc, am lipit peste 200 de afise, color,pe coala A4, pe o raza de 3 km in jurul caei, in care am specificat ca oferim recompensa foarte mare gasitorului. Am avut noroc,i-am gasit pe amandoi, unul la un om cu suflet mare si iubitor de caini , si sa stii, ca l-am recunoscut dupa latrat, era inchis intr-o rulota si pentru fetita am platit 10 milioane recompensa. Nu-ti pierde speranta ca-ti gasesti cainile, cauta-l, eu am cautat de dimineata pana seara tarziu, lipeste afise, pana la urma , chiar daca l-a luat cineva si vrea sa-l pastreze, cineva care vede afisul, un vecin care-l vede brusc ca are un caine, nou si nu este pui, se sesiseaza.
    Mult noroc.

Adăugat 5 luni în urmă #

6. Am gasit cainele, era undeva pe la Chitila. Am avut noroc cu cineva din zona care l-a gasit si caruia ii multumesc foarte mult. Iti multumesc aura pentru gandul bun si multumesc acestui site care m-a ajutat enorm! Cainele s-a ales cu o babesioza zdravana de la niste capuse, insa l-am dus la veterinar si acuma e cat se poate de sanatos. Numai bine!

Adăugat 5 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri