credeti ca ar putea exista un om care ar depune o cerere la osim pentru a breveta o instalatie de genul acesta , iar osim sa interzica brevetarea cereri numai pe motivul ca nu se pot breveta astfel de cereri atata timp cat inventatorul poate sa demonstreze ca instalatia functioneaza
eu sunt in aceasta postura am o astfel de cerere
daca instalatiile de asa zisul perpetuum mobile nu incalca principiile termodinamici osim va breveta cererea
credeti ca institutiile statului sunt interesate de energie verde atata timp cat am solicitat sprijin financiar in vederea protectiei internationale a cereri de brevet iar acestia au refuzat
desi am reusit sa realizez prima instalatie de productie a energiei electrice de genul perpetuum mobile , ma aflu in faza de protectie internationala , nici o autoritate nu doreste sa ma ajute si mai mult decat atat mi se pun bete in roata
singura justificare a lor este ca incalca principiile termodinamici , nu reusesc sa demonstreze de ce nu ar functiona instalatia , desi nu incalca aceste principii
ma intreb dupa ce se va face publicarea internationala a cererii ce vor spune aceste autoritati populatie pentru acest refuz , unul dintre aceste autoritati comunicand-mi ca ,, stiinta nu cunoaste asa ceva ,, si copletez eu ca va cumaste dupa publicarea cererii mele
marile firme din domeniul energiei si autoritatile statelor nu doresc un mediu curat , independenta energetica a fiecarei famili si energie verde aproape gratuita
oare cine controleaza lumea cei care detin surseloe de energie sau oameni de rand care sunt niste simpli consumatori
EcoSapiens »Forum » Energii regenerabile » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
perpetuum mobile
(3 posts)-
Adăugat 9 luni în urmă #
-
-
cititi inventia pe pagina http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=609101
Adăugat 3 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde