Caut investitor pentru a realiza un prototip perpetuum.Colaborez numai cu reguli stricte.Suma necesara 15.000euro.Propuneri la e-mail energieieftina@gmail.com
EcoSapiens »Forum » Eficienta energetica » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Caut investitor pentru a realiza un prototip perpetuum mobile
(41 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
@Tacut,
Esti constient de faptul ca toate stiintele omenesti exclud ideea unui perpetum?Bogdan
Adăugat 1 an în urmă # -
nu e chiar exclusa
dar nici nu cred ca e chiar un perpetuum
doar ca ia (probabil) energia foarte eficient si o foloseste la fel de eficient
ce randament crezi ca are masina pe care vrei sa o construiesti?:)Adăugat 1 an în urmă # -
da sant constient de afirmatia mea
Adăugat 1 an în urmă # -
la muzeul tehnic Dimitrie Leonida se gaseste in seiful directorului acesei institutii un perpetuum mobile sa-i zicem si anume pila carpan construita de Vasile Carpan inventator roman care a construit aceste mecanism ce produce curent electric de mai bine de 50 ani neinterup pina azi.Cauta ,,pila carpan,, si vei afla multe. dar masonii nu doresc fabricarea acestora in masa si vor obstructiona intotdeauna aceste masinarii care le-ar reduce profiturile .
Adăugat 1 an în urmă # -
Stiu de pila lui Carpan.Referitor la "masoni", nu-i de discutat pentru ca nu cred ca poate influenta cineva realizarea in mod esential.
Adăugat 1 an în urmă # -
@Tacut,
M-ai facut curios... in ce consta aparatul respectiv?
Si nu am disponibil 15ooo euro...Bogdan
Adăugat 1 an în urmă # -
In mod stiintific se numeste:perpetuum mobile de speta intaia.
Adăugat 1 an în urmă # -
De la nume pana la principiu de functionare e cale lunga, cu siguranta aparatul foloseste resurse pe care nu le-ati luat in considerare atunci cand ati facut bilantul energetic.
Adăugat 1 an în urmă # -
Este adevarat ca pana la functionare e o cale dificila.
Despre bilant:daca stim principiul functionarii unui perpetuum atunci e normal sa aflam daca are nevoie de resurse.In mod cert ca nu are nevoie de resurse din exterior.
Intr-o discutie la fel ca aici am descris foarte pe scurt perpetuumul:
1=2
dar partenerul de discutie ma corectat cu urmatoarea definitie
1=1+
A avut dreptateAdăugat 1 an în urmă # -
deci e perpetuum mobile de spet a doua. Are you God or something? Ta joci cu banii oamenilor sperand sa realizezi pe dracu.
Adăugat 1 an în urmă # -
Mai sa zicem ca il pui in miscare
dar pentru ca sa nu ii mai dai energie din exterior trebuie sa nu elibereze energie in exterior
deci nu te ajuta cu nimic (sau gresesc?:O)Adăugat 1 an în urmă # -
N-am intentia sa ma joc cu nimic,in sensul negativ a cuvantului.
Daca n-ar elibera energie in exterior atunci n-as fi aici la discutii.
Adăugat 1 an în urmă # -
Tacut, te provoc sa explici cum functioneaza, daca nu poti face asta lasa-ti adresa de email ca sa te poata contacta cine speri tu sa te contacteze si o sa inchid topicul. E ok sa fii visator si sa crezi ca poti inventa ce nimeni nu a indraznit sa viseze macar, dar lucrurile de care vorbesti sunt imposibile prin definitie si ne consuma timpul degeaba.
Adăugat 1 an în urmă # -
Am adresa de e-mail,la primu comentariu.
Daca consideri ca trebuie sa inchizi topicul,eu nu-l comentez.Dar nu sant aici de dragul conversatiei sau de a irosi timp degeaba.Si nici nu indraznesc sa am vise nefondate.
Adăugat 1 an în urmă # -
tacut sunt the best si vreau sa-ti spun ca ai dreptate am vazut corespondenta ta cu administratorul eu am aceeasi idee pt PM ...sunt de parere ca se poate realiza .dar la fel ca si tine caut investitor
Adăugat 1 an în urmă # -
Pila lui cirpan nu este un PM , este adevarat ca functioneaza de 59 de ani dar cercetatorii care au analizat-o nu au fost in masura sa explice modul de functionare si va rog sa ma credeti ca chiar erau oameni de stiinta . Daca vreti sa mai vedeti cel putin o ciudatenie , luati legatura cu inventatorul roman J.V.Capra , ve-ti avea multe lucruri de invatat . Generatoarele magnetice au fost realizate dar deocamdata nu sunt pentru puteri mari si esential , nu sunt PM.
Adăugat 11 luni în urmă # -
apoi dragii mei am mai incercat eu ceva PM dar am ramas cu gandul , sper ca pricepeti, bagativa banii in altceva , dar daca reusiti e bine poate ajungeti in istorie dar sa nu muriti ca MAYER dupa ce o facut masina cu apa lo linsat baietzii buni :d
Adăugat 11 luni în urmă # -
Buna ziua d-ule " tacut ".
Reprezint un grup de cercetatori Romani care ne ocupam de tot felul de studii in domenii de varf in ale stiintei.
Ma intereseaza sa ne cunaostem si de ce nu, sa colaboram. Doresc sa marim echipa noastra de descoperitori, sau expolratori, cum vreti sa le ziceti. Cautam numai oameni de exceptie, care au ceva de spus si care au demnitate de Om. Ne ocupam cu studiul Apei, Hidrogenului si Electronului ( pe langa alte studii )in armonie cu Natura, in slujba Sanatatii, Hranei si Energiei viitorului.
Mentionez faptul ca functionam pe baza unei filosofii specifice Neamului Romanesc. Filosofia bunului simt.
Ing. Adrian Pop
adipop@popservice.roAdăugat 10 luni în urmă # -
scuzatima ca ma bag in discutie dar eu am o astfel de cerere despre perpetuum mobile iregistrata la osim in urma cu un am si se afla in faza de protectie internationala de cateva luni , este prina cerere adresata biroului international pe anul acesta din romania dar sincer nu am gasit sprijin din partea niciunei autoritati din contra sa incercat sa fiu impiedicat sub toate formele
va mai spun ceva prepetuum mobile nu incalca principiile termodinamici , in calcul la astfel de demonstratie forta gravitatinala nu este considerata energieAdăugat 9 luni în urmă # -
Daca inca nu se cunoaste nici un exemplu clar de PM, nu inseamna ca nu exista !
Ce ar fi daca un motor existent care functioneaza pe baza unui sistem PM, ar fi scos la lumina ? ce interese si ce conflicte s-ar deslantui intre mai marie puteri ale lumii, pt. a se afla secretul functionarii..
Sau ce ar fi sa se aprobe productia in serie a motoarelor de acest gen, si comercializarea lor ? Va dati seama ce urmari ar avea asupra umanitatii ? Poate ca mai intai de toate trebuie sa profite guvernul tarii in care a fost inventat acel PM, construirea unor masini si arme cu capacitati incomensurabile, si abia apoi explozia din presa si relevarea adevarului pentru oamenii de rand. Asa a fost din totdeauna, "cand unii detin de 10-15 ani o tehnologie super avansata, altii abia ajung sa descopere ca exista" Iar la un nivel atat de inalt, opinia presei ramane controlabila.
Apropo: am si eu 2 teorii PM care puse in practica ar trebui sa functioneze perfect, in cine sa am incredere sa vorbesc despre ele ?Adăugat 6 luni în urmă # -
eu sunt interesat da-mi adresa de mail si o sa te cuat inventia mea se afla la biroul international sub nr PCT/RO2009/000001 si credema nimeni nu e interesat nici un guvern am incercat chiar sa iau legatura cu presedintele tari si nu am primit nici un raspuns desi nimeni nu ma poate contrazice ca inventia mea functioneaza chiar biroul international incearca sa ma pacaleasca modificandu-mi data de prioritate a inventiei toti incerca sa puna mana pe ea furind-o
Adăugat 6 luni în urmă # -
COAIE NU EXISTA PERPETUM MOBILE DECAT DE SPETA 2 SI DACA MAI CREZI ASA CEVA ESTI SI RETARD SI HANDICAPAT
AM INCERCAT O GROAZA DE CHESTII DE LA MAGNETI ELECTOMAGNETI CAMP PULASTOR TENSIUNE INALTA HIDROLIZA ORICE IAR FRAIERUL ALA ROMAN CARE ZICE CA A FACUT MOTOR CU APA NU E DECAT UN FRAIER PROST.IN SPETA ESTE VB DE UN MOTOR CU ABUR CARE DE FAPT INCALZESTE PISTONUL DIN CAP SI INJECTEAZA APA PRODUCAND ABUR DAR DACA AR ALIMENTA UN MOTOR ELECTRIC AR FII MULT MAI EFICIENT DECI DACA VREI SA VB DE PERPETUM MOBILE INSEAMNA CA IL SFIDEZI SI PE EINSTEIN SI PE TESLA SI ALTII SAVANTI CARE AU CREEAT MARILE REALIZARI DESPRE CARE TU HABAR NU AIAdăugat 6 luni în urmă # -
A realizat vreunul din voi un perpetuum mobile? A pus iesirea la intrare si s-a autointretinut? Cand o sa faceti asa ceva sa aveti pretentia sa va finanteze cineva. Pe hartie multi viteji se-arata. Pentru ca habar n-au de fizica si de legile fundamentale ale naturii si isi inchipuie ca le pot break-down asa, un/doi cu creionul. Toti copiii viseaza asa ceva. Dar nu sunt decat vise.
si eu am un concept de motor gravitational,care da energie,dar nu e perpetuum de speta x ca ia energie din gravitatie si misca ceva...nu polueaza,desigur,dar...cum facem sa il construim,desi nu ar lua mai mult de 5000 de euroi un prototip cat mai simplu.Nu sunt informatii secrete,intentionez sa fac publice,pe net schite si principii de functionare.Singurul lucru ce ma retine e daca noi meritam sa avem o sursa sigura de energie.Ar fi bine vazut un asa prototip???Cine ar trebui sa finanteze un astfel de proiect???
Forta gravitationala sau magnetica sint forte.
Pentru a fi convertite in energie trebuie sa apara deplasarea.
Fortele au prostul obicei sa fie vectoriale sa aiba nu doar modul ci si sens.
Asta inseamna ca deplasarea se face intr-o singura directie.
Ca sa poti obtine energie trebuie sa faci una din doua:
1. Sa introduci/scoti masa din sistem
2. Sa inversezi/rotesti directia fortei folosind o alta forta.Exemple
1. este o cadere de apa, sau vintul, etc
2. Magnetul care se roteste in jurul unei bobine produce electricitate, dar trebuie invirtit fie si cu manivela, altfel sta.Indiferent ce se intimpla, orice obiectr in miscare este supus frecarii.
Asta asa, fara ecuatii si formule.
Adăugat 4 luni în urmă # -
Nene,uite care e treaba:O masa x poate ridica deasupra ei o masa mai mare x+1,fara scripeti sau parghii,apoi intreg sistemulBASCULEAZA,ELIBERAND ENERGIE,apoi tot procesul se reia de la sine.Ce nu spun aici e cum masa x ridica masa mai mare,dar te rog sa ma crezi ca e deosebit de simplu!!! Frecarea e redusa mult tot prin procedeu simplu,inlocuind pistonul clasic cu altceva,mult mai eficient!!!Sunt dispus sa dau detalii complete in cazul unei colaborari concrete, cu cineva dispus sa investeasca in un prototip.Eu nu sustin ca e perpetuum mobile,deoarece sustin ca gravitatia este energie.Dealtfel,s-a descoperit ca gravitatia scade, la nivelul universului,dar deosebit de lent.
daca forta gravitatia e vectariala si are directia spre pamint
sa presupumen ca o cadere de apa dintrun bazin creeaza vid care absoarbe apa de jos in sus pentru a echilibra presiunea si acest circuit se repeta la infinit ce se creeaza ginditivaAdăugat 4 luni în urmă # -
o cadere de apa care creaza vid, va absorbi apa de jos in sus cu o forta egala si de sens opus, pana cand aceste forte vor fi egale si se vor stabiliza. vezi principiul vaselor comunicante. cat despre perpetum mobile, acesta sa zicem ca ar putea fi realizat, dar la ce ar putea fi folosit daca acesta ar consuma tot ce ar produce.
Ceva mai ingenios putin si merge,numai ca sunt mase mari implicate si greu de gasit un dezvoltator.De fapt,nu e complicat deloc .Problema se rezuma la presiunea atmosferica,1.3 Kg pe cm patrat,sa apesi cu o greutate x un volum Y de apa cu masa mai mare decat greutatea X,sau chiar egala!!!Apa se ridica la inaltimea H,in timp ce sistemul este blocat,de un mecanism simplu si automat,impreuna cu unele supape....Apa ridicata va apasa si ea asupra apei de jos,iar in final,sistemul basculeaza,la comanda unor senzori.Problema este cat curent poate genera,iar masinaria ar fi cam mare,nu stim cat este de rentabila, dar se poate obtine energie.DAR,nu este perpetuum mobile,obtine energie din gravitatie.Experimental functioneaza,la scara mica.Probabil ca la scara uriasa,se pot obtine energii mari.Dar,experimentez si alte cai de obtinere de energie,se pare ca altii sunt mai avansati,dar astfel de proiecte sunt blocate cumva.!!
Am citit cu atentie mesajele scrise mai sus. nu vreau sa jignesc pe niciunul din voi. Sunteti destepti. Dar ce realizati daca scrieti asa zisele idei urmate de ..... continuarea in privat?
Nu am cunostinte de specialitate, fizica, chimie etc. vreau sa va spun ca:Mandria nu este o virtute. Haina de invnetator este scumpa si rara. Am convingerea ca daca ati colabora mai deschis cu ideile primare, cu siguranta altora sau chiar celui care initiaza o tema i se va releva o alta idee mai buna. Doar daruind vei dobandi. Nu uitati. Nu scriu acest mesaj cu intentii oculte. Poate nici nu voi mai accesa acest forum. Insa daca voi accesa si voi vedea un progres atunci sa stiti cu totii ca am fost inaintea voastra. Eu am realizat ceva.
Iubiti-va aproapele.Adăugat 4 luni în urmă # -
ce e scris mai sus,e adevarat,dar sunt lucruri mai avansate,desigur,si astea nu se spun.Probabil ca sunt spuse pentru a da de inteles ca se poate mai mult.Si,se poate!Pentru o problema din Univers,exista minim trei solutii.In asest caz poate 100 solutii e un numar prea mic...
am citit cu atentie ce sa scris mai sus si eu cred ca un se poate realiza un perpetuum mobile sau poate in conditii pe care noi oamenii nu suntem la ora actuala in stare sa le obtinem . eu am o idee care cred ca se poate pune in practica si daca cineva ar putea o dezvolta sau duce mai departe ar fi super .ideea mea e ca un hopa mitica adica un pendul gravitational aflat pe un cimp magnetic si avind la baza niste placute care ar lovi niste pistoane atunci cind el se balanseaza ar lovi pistoanele transferind energie
cu cit pendulul e mai mare ar folosi mai bine forta gravitationala ideea e c ae usor sa scoti din starea de echilibru un asemenea pendul iti trebuie o forta mai mica decit cea rezultata din apasarea pistoanelor de catre masa pendulului in partea superioara 2 resorturi fie fizice fie magnetice ar rezolva problema impulsului initial si intrarea intr un regim de rezonanta ce ar permite o miscare de maxima eficenta ideea mi a venit jucindu ma cu un hopa mitica am observat ca era f usor de tinut pendularea la viteza mare cu impulsuri f mici si mi am dat seama ca daca masa ar fi cu mult mai mare si sustinuta de un cimp magnetic pendulul o polarizare masa alta sa se reduca frecarea ar fi o sursa eficenta de energie daca s ar lucra la o scara mare gen zeci de metrii inaltime as dori sa mi se raspunda de ce nu ar avea sanse sa fie o sursa de energie a viitorului un asemenea sistemAdăugat 4 luni în urmă # -
Din nefericire nici cei mai hardcore eco*X nu promoveaza surse de energie de tip perpetuum mobile, din motive despre care deja s-a discutat aici.
HEI treziti-va, timpul e aproape, poate ca a si venit. cand romania va termina autostrazile nu va mai fi nevoie de ele. rumegati toate informatiile de pe aceste saituri si va vetilumina.
am si eu asa ceva si functioneaza dar societatea nu este pregatita sa primeasca, prea multe rele.In mod stiintific se numeste:perpetuum mobile de speta intaia.
uitativa la inventie si la schita http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=609101
Adăugat 3 luni în urmă # -
cine vrea sa imi fie asociat il astept http://www.wipo.int/pctdb/en/fetch.jsp?LANG=ENG&DBSELECT=PCT&SERVER_TYPE=19-10&SORT=41283073-KEY&TYPE_FIELD=256&IDB=0&IDOC=1761746&C=1
Adăugat 2 luni în urmă # -
Dnule POPESCU am citit raspunsurile d-stra si tin sa va dau citeva sfaturi.si eu am 2 inventii depozitate la OSIM si GENEVA si sa stiti ca nu vi le fura nimeni,daca ati avut cele citeva mii de euro sa le depozitati si ati primit documentele oficiale ca au fost studiate , aprobate si publicate oficial atunci faceti tot posibilul pentru a le publiciza pentru ca numai astfel puteti contacta cinantatori sau diferite surse de finantare ,eu am facut acest lucru pe EcoSapiens (vezi mesajul caut colaboratori-finantatori energie verde autovehicol electric)si la foarte putin timp am fost contactat pe adresa mea de e-mail primind pentru inceput informatiile si modalitatea de accesare a finantari externe pentru punerea in aplicare a inventiilor ,vedeti este posibil cind o inventie este viabila aducind un beneficiu major societatii .Ex una din inventiile mele es refera la producerea de energie electrica verde utilizind potentialul cinetic al riurilor si piriurilor montane,estimez ca de la inceputul anului viitor sau poate mai devreme sa incep prima microhidrocentrala dintre cele 100 sau poate si mai multe in viitor.Fiecare hidrocentrala va produce minim 150-200Mw/h faceti un calcul la 100 hidrocentrale cu o medie de functionare de 2000 ore/an costurile de constrictie, productie si intretinere sint 30%din costurile marilor hidrocentrale si prin scest principiu sint eliminate digurile si berajele ne afectindu-se ecosistemul natural al arcului carpatin sau a orcarui curs de apa unde se doreste construirea acestor obiective . Cu deosebit respect
Adăugat 1 lună în urmă # -
Ar munci cineva gratis ? Eu DA . Daca voi gasi 1000 de raspunsuri ca al meu,atunci orce e posibil.
Domnu Corbu multumesc pentru sfat dar eu cred ca daca exista persoane interesate de colaborare cu mine putel lua legatura chiar prin intermediul acestui forum si eu precizez ca eu chiar caut persoane interesate de colaborare care doresc cu adevarat sa investeasca intr-o afacere eu deocamdata incerc sa fac o mica fabricuta pe terenul meu si cu ceva fonduri europene dar dureaza ceva mai mult dar eu doream o solutie ceva mai rapida oricum va doresc si dumnevoastra succes
Daca cereti bani pentru aceste inventi sigur nu veti realiza nimic ,daca le brevetati ,e acelasi lucru.Ati auzit de comunicare libera ,de oferit informati gratis,pentru toata lumea.Eu sunt mai tanar ,gandesc altfel fata de cei din jur,gandesc liber,imi place sa fac ce vreau,adica bine celor din jur.Odata ce ati brevedat aceste inventi ati ingradit informatia ,adica nu mai e gratis si la indemana tuturor.Noi suntem cei cu probleme, nu statul roman ,ca nu el se duce cu inventia la osim ,ci omul care a facuto ,care o ascunde voit,totul pentru bani de care nu va avea parte.Inca ceva,cate scoli pentru inventi exista pentru oameni simpli fara studi superioare,unde pot sa expermenteze gratis ideile,vreau si eu sa ma bag daca exista ca de 15 ani incerc dar nu am posibilitati si inteligenta cat 1000 de oameni.Sunt in cautare de persoane interesate de un club "energie gratis"trebuie sa fie din mai multe domeni de activitate,pentru a merge treaba mai repede ,de exemplu:in primul rand inventatori ,proectanti,juristi ,persoane care lucreaza la osim pentru a fi legal,sa nu fim dati in judecata. Toata informatia care se realizeaza sa fie gratis pentru toata lumea,sa fie libera sa faca si ei acele " masinari".Haideti sa ne stringem gramada de inceput pe internet si sa alcatuim acel club, exclusi cei care vor bani si favoruri in schimbul serviciilor,plata este cunoasterea care este nepretuita.Emailul meu este gadjo_2005@yahoo.com sau mes gadjo_2005 .Treaba trebui facuta urgent ca pierdem timp din viata noastra si este limitata.Ganditiva bine ce vreti pentru omenire,ganditiva la copii si nepoti vostri,viitorul nu prea arata stralucit cu aceasta gandire din ziua de azi.Am deschis si eu un subiect pe acest forum la "energie gratis" daca sunteti interesati ,vorbim acolo.
Adăugat 1 lună în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde