As vrea ca sa facem ceva frumos pentru Michael Jackson, sa fim mai multi sa ne intalnim sa facem o coragrafie pe care sa o dansam undeva in Bucuresti, asa cum s-a intamplat la Stockholm. Tocmai de asta am scris pe acest forum pentru ca vreau sa contribuiti si voi cu idei ca sa iasa ceva bine. Michael Jackson merita tot ce e mai bun pentru ca a fost un inger, un om pur, special, unic, sensibil si cu un sulfet mare. El si-a iubit foarte mult fanii si trebuie sa ii multumim si sa-l rasplatim pentru tot ceea ce ne-a daruit. R.I.P Michael...
EcoSapiens »Forum »
Voluntariat » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Pe 29 august sa facem ceva in memoria lui Michael Jackson
(26 posts)-
Adăugat 2 ani în urmă #
-
-
Eu din nefericire nu sunt din Bucuresti, dar daca as fii fost, cu siguranta m-as fii implicat. Macar atat sa-i oferim si noi lui Michael, ca el ne-a oferit viata lui... Imi pare nespus de rau ca a murit, parca e un cosmar din care vreau sa ma trezesc, poate cand ma trezesc maine si osa deschid televizorul Michael o sa fie pe scena din Londra sustinand unul din concertele de revenire. Pacat ca nu a apucat sa isi creasca copiii. Asta l-ar fii facut cel mai fericit. Presa si oamenii din jurul lui care erau interesati doar de bani l-au distrus. Ce medici erau aia din jurul lui care il sedau cu medicamente atat de puternice, doctorul trebuie sa vindece nu sa omoare. De ce familia l-a lasat in jurul acestor rechini. Ei ar fii trebuit sa fie alaturi de Michael, sa-l protejeze. Era atat de inocent si de pur, un inger... asta il facea usor manipulabil. Sper sa plateasca cei care i-au facut rau, desi nimic nu-l mai poate aduce inapoi... O sa te iubim mereu Michael!
Adăugat 2 ani în urmă # -
Nici eu nu sunt din Bucuresti dar imi imaginez cat ar iesi de frumos. Succes! Michael merita asta cat a fost in viata... acum parca e prea tarziu.
-
Mult succes! E foarte tare ideea. Merita pusa in aplicare. Luati legatura cu televiziunea, cautati sponsori pentru ca sa dati cu artificii. Sa iasa ceva frumos si spectaculos. Michael Jackson merita mai mult de atat. Asa e Bella, ar fii meritat asta cat a fost in viata sa se faca astfel de manifestatii de ziua lui... Iata ca acum cand nu mai e printre noi vrem sa dam tot ce-i mai bun si mai frumos.
Ce legatura are Michael cu Ecologia?:)...eu va inteleg tristetea, dar respectati catusi de putin tematica acestui forum. Sigur vei gasi mult mai multi iubitori de dans pe forumurile dedicate. Aici incercam sa facem ceva pe partea Eco...iar faptul ca voi propuneti(George) folosirea de artificii nu este deloc in spiritul eco al acestui forum.
Ca si offtopic...mult succes in initiativa voastra:)Adăugat 2 ani în urmă # -
-
Cel putin Jackson a avut initiative de protejare a animalelor (sau plantelor) in unele piese.
Nu sunt multi artisti care au avut asa ceva.Michael Jackson - Earth song
http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOgAdăugat 2 ani în urmă # -
Bine zis. El a fost si va fi prin muzica si prin atitudinea lui un ambasador al luptei pentru protejarea & respectarea planetei noastre!! Asa ca are de ce sa fie celebrat si pe acest site ECO!! Mai putina critica si mai multa intelegere si bunavointa! Felicitari pentru initiativa, chiar ar trebui sa facem ceva! A fost un om minunat, nu multi stiu adevarul despre el. "People say I'm not ok, 'cause I love such elementary things..."...
salut, ar fi bine sa facem un fanclub autorizat prin intermediul caruia sa strangem bani pentru cadouri ptr copii. Cred ca asta isi dorea si isi doreste...sa avem grija de copiii abandonati de mamele lor si care in conditiile aceste sunt ai nostrii...Copiii fara parinti sunt ai nostrii ai omenirii
Cu mare dragoste, AlexandraAdăugat 2 ani în urmă # -
Michael Jackson a fost ecologist, un iubitor de natura si un protector al acesteia. Cei rautaciosi isi pot pastra comentariile pentru ei. Cand o sa faca si ei ce a facut Michael atunci sa critice, cand o sa ajunga DONATORUL NUMARUL 1 DE PE GLOB. Asa ca draga Nichita Fedul decat sa fii rea mai bine te-ai ocupa sa faci ceva bun. Cei interesati ia parte la evenimentul de pe 29 august sa intre pe www.mjromania.ro pentru mai multe detalii.
ce sa mai facem??? ce rost mai are?? oricum michael nu mai este ca sa vada cat il iubim!! acum ne-am trezim si noi sa facem ceva pentru el!! de ce nu am facut cand era acuzat de pedofilie ca sa vada ca suntem langa el!!
Mare dreptate ai Cris, mare dreptate... Dar oricum el o sa vada pentru ca e un Inger acum si trebuie sa-i aratam cat il iubim desi e cam tarziu, dar decat deloc...
nici eu nu sunt din buc dar as veni din bacau pentru michael, daca vreti sa facem o coregrafie de dans din miscarile sale va invatz eu daca nu stiti nici unu sa faceti moonwalk :P
RIP MJ
Iulia5 . sunt din sibiu si m-as bucura sa facem ceva
eu pe 29 august voi fi in bucuresti daca stii concret ca putem face ceva
am organizat in sibiu un mars auto in memoria lui , dar comoditatea si lasitatea sibienilor de "a se afisa" ca si fani sau iubitori ai muzicii lui MJ, m-a dezgustat.
haide sa facem ceva pentru el. contacteaza-ma la 0752643965/0724331323 - TeodoraAdăugat 2 ani în urmă # -
cea mai buna idee este sa ne intalnim de mai multe ori, pana in 29 august, in Piata Constitutiei, este cel mai mare spatiu liber,unde putem repeta o melodie, sa ne sincronizam in pasi, iar in 29 august vom face publica, in mass-media actiunea noastra!
eu sunt din sibiu si nu am cum sa-mi petrec cateva zile in bucuresti. numai pe 29 august sa vin si eventual sa ne vedem cu cateva ore inainte intr-o locatie pentru repetitii. nu dureaza mult repetitiile de acest gen daca vrem sa urmam exact exemplul celor din Stockholm :)
ar fi foarte bn eu sunt din csb si nu am cum sa vin dar ati putea incerca ceva pe hitul lui thriller.sa facetzi combinatzi ceva de groaza,dragoste si protejare,asa cum a fost el ati putea sa incepeti pe melodia they don't care abaut us, sa continuatzi pe thriller apoi pe Beat it,dupa aia pe Smooth criminal,si sa incheiatzi cu ceva frumos adica in the closet!ar fi super tare daca ati face legatura intre melodiile astea ar iesi ceva fain dar,iti imaginezi ca trebuie sa faci multe repetitzi,chiar vreau sa particip si eu la asta,ma gasesti pe idu strugulina_bubulina94!astept raspuns de la cel care a scris ca vrea sa faca ceva pt michael jackson pe 29 AUGUST!
iulia te astept pe mass sa vb!
Cei care vor sa faca coregrafia sunt invitati sa intre pe www.mjromania.ro pe forum, ca deja ne-am strans si puteti lua parte si voi, oricine doreste.
ptr mine nu a murit,el tot traieste in inima mea si va trai pt totdeauna.eu sunt fan dinainte de a veni in romania.am citit povestea vietii lui.a fost un om cu totul deosebit,sensibil,destept,super talentat.mare pierdere pt ca nu mai este printre noi,nu o sa mai se nasca altul ca el,a fost unic....il iubesc...,ii iubesc muzica,dansul.pacat ca nu a avut o viata linistita,tot timpul a fost hartuit de presa,de lume,toti l au condamnat fara sa l cunoasca cu adevarat.am pierdut un superstar cu totul deosebit!!!!!!nu o sa mai fie altul ca el!!!!!!
Toti am visat la o lume mai frumoasa in care Dumnezeu sa nul fi luat pe michael jackson idolull nostru si sa ne mai bucuram de clipele frumoase,si sa mai il vedem pe michael fericit la concerte si sal imbratisam pentru ultima data pe michael jackson.DUMNEZEU sal odihneasca pe michael jackson si tot ce ii mai bun.IN MEMORIA LUI MICHAEL JACKSON.
Dumnezeu condamnă idolatria , lui Iisus nu-i aduceți atîtea cuvinte de laudă și a murit cu adevărat pentru noi , dacă a-ți ști cîte milioane de tone de deșeuri a produs Jackson în timpul concertelor , cît combustibil sa ars pentru a se face un videoclip care era filmat pe tot mapamondul și el a avut zeci sau mii de clipuri ,, numai ecologist nu a fost acesta ,, din păcate nu acesta este locul lui ,,și mie îm-i pare rău că a murit și nu a apucat că conștientizeze cît rău a făcut cu concertele în numele ecologiei , mergeți în urma unui eveniment de acest fel și luați notițe ce rămîne în urmă.
Bravo frate gajodino. asa-i asa ii vad si eu pe fanii lui mj...ca niste frustrati care cauta un idol...un simbol sa scape din lumea reala si sa uite de insuccesele lor privindu-le pe ale altuia.
dar sa stii ca diferentza nu e prea mare intre tine si ei. cam de acelasi gen de frustrare dati dovada si voi si ei. va trebuie ceva pe caree sa va bazati ...neavand incredere in voi insine.
dar diferentza dintre ei si tine e ca ei cel putin stiu ca idolul lor chiar a existat...al tau nu prea se stie ... e mai mult un basm...un mos craciu.
maturizeaza-te pt ca ai o varsta...trebuia sa renunti la prieteni imaginari de cand erai mic...
nu fi speriat...paseste in lumea reala si da-i drumul la mana prietenului imaginar...incearca sa pasesti singur prin lumea asta frumoasa;)Adăugat 1 an în urmă # -
prietene dacă tu nu mă vezi pe mine tu chiar crezi că nu exist , da, frustrat am fost cîndva şi asta era cînd gîndeam cum gîndeşti tu acum ,dar o să-ţi revii cînd o să fii conştient că exişti cu adevărat , momentan ai doar o iluzie despre tine , sar putea să nu mai apuci că o să te cipuiască şi o să rămîi cum eşti. Iisus cînd a venit a dat ceasul la zero ,uităte la data de azi şi scade 2010 şi afli şi tu cîte ceva din trecut, dar la unu care are un strămoş o panaramă de maimuţă nu mă aştept la nimic , să fii iubit.
Adăugat 1 an în urmă # -
salut ce naspai micheal
Adăugat 1 an în urmă # -
In memoria lui maical propun sa facem pisu...
Adăugat 1 an în urmă # -
Odihnestete in pace Mare STar
Adăugat 11 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde