EcoSapiens »Forum » Protectia apelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Ma numesc Catalin Trufea sunt din Brasov si detin o pastravarie la 13 km de de oras in comuna Budila ,pe Valea Morii ,ma confrunt cu o problema destul de mare si nu stiu cum sa mai procedez,in amonte de pastravarie sunt exploatari forestiere , aceste exploatari tulbura apa celor doua rauri care alimenteaza pastravaria,am incercat pe cale amiabila sa rezolv aceasta problema dar nu am avut nici o sansa ,atunci am facut plangere la ocolul silvic Teliu si la firma de exploatare dar nici un raspuns .Va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez pentru ca am ajuns in pragul disperarii.
    Va multumesc!

Adăugat 1 an în urmă #

2. User has not uploaded an avatar Adrian
    Neinregistrat

Domnule Catalin Trufea,
    solutii exista si un sfat va dau, anume realizati un bazin de linistire a apei ( nu decantor ) ca aveti unul deja !

Adăugat 1 an în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar boc marioneta
    Neinregistrat

Mafia padurilor nu cedeaza, nu aveti nici o sansa, lipseste pixelul lbastru. HAHAHAHA teapa

Adăugat 2 luni în urmă #

4. User has not uploaded an avatar george c
    Neinregistrat

,,Ce-mi plac glumele mele domnule...."

In loc sa faceti glume politice mai bine dati cateva sfaturi pertinente sau ajutatii cu ce puteti pe cei care au nevoie. (boc marioneta)

Domnule Tufea va recomand sa faceti sesizari la garda de mediu, eventual insotite de cateva imagini cu apa contaminata. Incercati sa discutati cu cei de la primarie si de la politia locala sa vina si sa intocmeasca un proces verbal de constatare din care sa reiasa ca apa este contaminata de cei cu exploatatia forestiera. Incercati sa contactati si un ONG cu activitati de protectia mediului.

Adăugat 2 luni în urmă #
  5. User has not uploaded an avatar GOGU
    Neinregistrat

@ george c

Gluma buna se pare ca sunt si sfaturile dumneavoastra
    aveti habar cine e in spatele firmelor de exploatare si ale ocolului silvic???
    Mai bine distrug afacerea omului decat sa lucreze dupa regulii... si asta e pentru ca facem doar glume politice in loc sa ii schimbam pe acesti incompetenti si hoti de la putere...

Adăugat 2 luni în urmă #

6. User has not uploaded an avatar george c
    Neinregistrat

Si cum credeti ca puteti schimba ceva in tara asta daca stati si carcotiti pe forumuri?
    Daca nimeni nu face nicio sesizare scrisa atunci toate lucrurile merg bine. Daca doriti sa schimbati ceva trebuie sa incepeti in primul rand cu atitudinea fata de astfel de situatii.Daca veti continua sa fiti umili si nu va ve-ti lupta pentru drepturile dumneavoastra asteptand sa vina altii sa vi le rezolve va inselati.

Domnule Gogu din cate observ nu faceti decat sa carcotiti, sa postati tot felul de bazaconii si sa0i blamati pe cei care se zbat sa realizeze ceva aici in tara asata.

Adăugat 2 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar GOGU
    Neinregistrat

Thank you all for the interesting comments,

Our business in greenhouse is just in the beginning. This is a small greenhouse and we chose d to start with just 3000 square meters being about a family business. The budget for the green house alone it is just about 45.000 Euro so that way we were forced to start with a second hand greenhouse, We were in the beginning looking for a new green house but the prices were so high that we were some what disappointed and decided to go for second hand greenhouse. We want that during the summer to make the acquisition and build it up by November, so now I'm looking for offers for the second hand greenhouse.

Economically specking the heating price it is not so big as we will use wood boiler and adapt a heating system tot that boiler. Also the snow loading it is some time quite large comparing to countries from Western Europe.

Unfortunately we do not have a large budget to start the business, so we are looking for other methods to do so. That is the reason for a second hand greenhouse. Also the vegetable market here it is a large one and the imports are quite big so we are hoping that in time of 5-6 years to have a larger greenhouse and a bigger production and become more professionals and use better technology.

So for now we are looking for a greenhouse with the length of 120-125 meters and 25 meters wide.
    If any one can help with more info or ideas I will be thanking them from my soul and if there is any one interested in sending me an offer i can be reached at tudose_constantin@yahoo.com

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri