Doamna Utiu, Dle Parausanu,
Va multumesc pentru mesaje. Am ajuns acasa tirziu dar tot va raspund.
Dna Utiu cred ca-mi ghiciti gindurile (de fapt sunt sigur). Multumiri pentru urari, coagularea trebuie, in opinia mea facuta in jurul unui program, leader cu viziune si care face dovada de leadership. Toti suntem simpli membri ai PER iar leaderii au niste obligatii in plus: sa-si dovedeasca valoarea prin acumularea suportului membrilor si ridicarea partidului in sondaje. Eu m-am propus leader onorific (neexecutiv) pentru a-I trage la raspundere pe cei ce nu-si fac treaba. Sunt membru PER obisnuit dar faptul ca am fondat acest partid, ca mi-am pus casa, telefonul, doua concedii de odihna la dispozitia PER in decembrie89-ianuarie90 imi da, cred, autoritatea sa atrag atentia celor ce nu-si fac datoria sa si-o faca asa cum s-au angajat. Daca nu sa-si faca propriul partid ca-i democratie in Romania.
Multumesc pentru apelul d-stra in legatura cu dezvoltarea PER, trebuie sa ne miscam rapid si o vom face, v-o spune domn profesor.
Domnule Parausanu,
Multumesc pentru mesaj. Eu nu sunt masina de spalat partide si daca perceptia mea, si posibil si a altora, ca PER nu a fost chiar nufar alb, eu am spus-o clar si fara menajamente. In acelasi timp multumesc tuturor celor ce au reusit sa tina treaza organizatia in atentia publica, chiar si pentru motive ne-dorite. Daca nu vedem ce-I rau nu putem indrepta raul si face bine. Manifestul PER este opinia mea personala si nu-I batut in cuie. Eu m-am propus leader onorific pentru ca am avut viata distrusa de idealurile mele ecologiste pe vremea lui Ceausescu si mi-am pus casa, telefonul, doua concedii de odihna la dispozitia crearii PER-ului. Oricine putea sa o faca si poate sa o faca si acum. Oricum nu-mi voi depune candidatura pentru nici o functie ce implica alegeri (parlament, presidentie, primarie ... etc ..). PER imi va da destul de lucru iar cu banii stau bine, copii nu am .....
Cu privire la TVA nu fiti atit de sigur. In Anglia TVA-ul e zero (0000%) la mincare ne-procesata si haine, 5% pentru energie si 17.5 % pentru rest. Incercati sa-mi spuneti ca atunci cind cumpar mincare si haine si la TVA apare 0% astia ma amgesc? Numai cu cit se fura in domeniul energetic s-ar putea asigura energie gratuita pentru cei sub 350 lei venit lunar in Romania.
Nu ma deranjeaza critica dar hai sa facem TVA zero la mincare si haine si sa vedem cine da faliment.
Solutii ecologice date de PER? Gresit, noi vom crea cadrul politic ca cei ce se pricep la problemele acestea sa aiba ce le trebuie sa le rezolve. Noi vom asana viata politica, justitia, educatia, asigurarea sociala. De ce un elev/eleva de liceu in clasa a 12a trebuie sa traiasca din 350 lei pe luna alocatie plus bursa sociala. Este degradant, urlu !!!!
Prostitutia adolescenta este o consecinta a abuzurilor practicate de guvernanti: patru sau patul, bani de gazda, carti, caiete, haine … este degradant, am sa mor dar nu renunt la cauza tineretului pentru o viata independenta si indestulatoare. Peste 17 ani sa aiba sex cu cine vor dar sa nu fie nevoiti sa o faca pe bani pentru a-si plati gazda, hrana, transportul, carti si caiete, haine … etc …
Am vrut din dintotdeauna ca PER sa fie partid mainstream si nu marginal in poltica. PER nu este o agentie de protectie a mediului ci partid politic ce vrea si poate sa rezolve problemele societatii rominesti in intregul ei ca in manifestul PER.
Inca odata va multumesc sincer pentru mesaj si nu ne ocoliti, daca aveti un ideal credeti in el si eu va voi ajuta sa-l impliniti. Nu ma deranjeaza critica.
Petre I Metanie (pentru toti)
Petrica pentru prieteni si membri PER.
De cauti dragoste si nu o gasesti in sufletul tau, nu mai cauta pentru ca nu ai sa o gasesti niciodata.
.