EcoSapiens »Forum » voluntariat Voluntariat » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Participa la alcatuirea bazelor de date cu asociatii si adaposturi de caini

(12 posts)

1. Cautam voluntari dedicati alcatuirii bazelor de date pentru:

- Asociatii si Fundatii pentru protectia animalelor din Romania.
    - Adaposturi de caini administrate de ONG-uri, autoritati locale sau persoane fizice

Inormatiile cerute:
    Formular pentru adaugarea unei asociatii ( http://www.adoptiicaini.ro/adauga-o-asociatie/ )
    Formular pentru adaugarea unui adapost ( http://www.adoptiicaini.ro/adauga-adapost/ )

Multa lume cauta asociatii pentru protectia animalelor si adaposturi in localitatile si judetele din care provin, marea realizare a acestor baze de date va fi promovarea si discutarea situatiei lor. Adaposturile de caini vor fi vizitate mai des de persoane care doresc sa adopte si voluntari care doresc sa ajute. Fotografierea cateilor din toate adaposturile si publicarea lor pe site va fi urmatorul pas important, care a inceput deja aici.

Ca orice site despre animale trebuie sa oferim si informatii si despre:

- Cabinete veterinare si ambulante
    - Farmacii veterinare
    - Scoli de dresaj si dresori
    - Petshopuri

Formular Adauga cabinet veterinar ( http://www.adoptiicaini.ro/adauga-un-cabinet-veterinar/ )
    Formular Adauga scoala de dresaj ( http://www.adoptiicaini.ro/adauga-o-scoala-de-dresaj/ )
    Formular Adauga un petshop ( http://www.adoptiicaini.ro/adauga-un-petshop/ )

Acestea sunt informatii cerute de utilizatorii siteului, ele vor mari sansele ca un iubitorii de animale sa descopere Adoptiicaini.ro online. Nu este exclusa dezvoltarea unor relatii de parteneriat cu cei care ofera astel de servicii in schimbul promovarii adoptiilor si a tratamentului corect al animalelor.

Avem nevoie de ajutorul voluntarilor pentru ca sunt foarte multe date de cautat si verificat, au caracter national si pot veni mai complete din partea unor oameni care le cunosc si acorda atentie adaugarii lor pe site.

In concluzie, a ajuta in cazul de fata inseamna mai mult decat a adauga o asociatie, doua si 3 adaposturi pentru ca trebuie tinuta o evidenta a celor adaugate deja si ar putea exista foarte multe suprapuneri daca mai multe persoane fac acelasi lucru.

Avem nevoie pentru inceput de cate o persoana dedicata pentru fiecare din categoriile enumerate mai jos (6 la numar) care sa isi elibereze poate un weekend sau cateva ore in fiecare seara timp de cateva zile pana cand marea parte a asociatiilor, adaposturilor, etc. au fost adaugate, apoi se vor putea ocupa si alte persoane confruntand cunostintele lor cu ce s-a inregistrat deja.

- Asociatii si Fundatii pentru protectia animalelor din Romania.
    - Adaposturi de caini administrate de ONG-uri, autoritati locale sau persoane fizice
    - Cabinete veterinare si ambulante
    - Farmacii veterinare
    - Scoli de dresaj si dresori
    - Petshopuri

Daca doresti sa introduci datele pe site prin formularele corespunzatoare pentru una din categoriile de mai sus te rog sa trimiti un email pe adresa ecosemnal@gmail.com. Pentru clariicari putem vorbi si pe messenger adresa: adoptiicainiro

Adăugat 9 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar marie jeanne
    Neinregistrat

Doamne daca as avea un minut liber macar m-as baga. Cum nu a weekend-urile libere, am postat pe blog, twitter si facebook :)

Adăugat 9 luni în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar ruxandra
    Neinregistrat

Incercati sa cautati in catalogul ong-urilor de pe www.stiriong.ro pentru ca se gasesc foarte usor tot felul de asociatii si fundatii din diverse domenii si vi se dau si date complete despre ele. E gratis sa va faceti cont. Bafta multa!

Adăugat 9 luni în urmă #

4. Inormatiile exista, in mare parte le avem, dar intr-o forma bruta pe http://www.adoptiicaini.ro/centre-de-adoptii/

Trebuie culese, verificate si adaugate in site prin acele formulare.

Adăugat 9 luni în urmă #
  5. Adica luate fiecare la puricat si adougate din nou in acele formulare?

Adăugat 9 luni în urmă #

6. Nu din nou ca nu au fost adaugate niciodata prin formulare, acum se face, apoi nu vor fi decat actualizate. Lista aceea e luata de undeva de pe internet si completata de cateva luni incoace cand ni s-a atras atentia ca unele date sunt incorecte, dar are multe nereguli, prea multe... Pe langa asta odata aflate in baza de date se pot sorta foarte usor judete, localitati sau alte criterii despre care am cerut informatii la inregistrare.

Daca cineva din Bucuresti vrea sa mearga mai departe sa sune la asociatii ca sa avem certitudine asupra corectitudinii datelor inscrise pot sa ii pun la dispozitie un abonament Vodafone.

Adăugat 9 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Elena
    Neinregistrat

Mai ai nevoie de voluntari la asta? Pot sa ma ofer pt Iasi?
    Este si un deadline?

Adăugat 9 luni în urmă #
  8. Buna Elena, nu s-a oferit nimeni serios pana acum. Da-mi un semn pe email sau messenger si vorbim mai multe. ecosemnal@gmail.com sau YM: adoptiicainiro

Adăugat 9 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar Anna
    Neinregistrat

Buna, m am gandit sa dau si eu o mana de ajutor si daca ar mai fii persoane din Cluj care vor sa ajute ar fi si mai bine, ne am putea imparti cumva munca si am rezolva si treaba asta.

Adăugat 9 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar Alexandra
    Neinregistrat

Imi pare rau de catei, de pisici, de pe strada, in frig, vai, daca ar putea cineva sa-i adune in adaposturi, sa le dea apa si mancare... Si pasarilor, de exemplu, mai ales cand vine iarna.

Adăugat 9 luni în urmă #

11. Protectia Mediului
  12. User has not uploaded an avatar geo
    Neinregistrat

buna,as vrea sa va ajut si eu cu aceste baze de date.cu ce trebuie sa incep?

Adăugat 9 luni în urmă #
  13. Geo, contacteaza-ma ecosemnal@gmail.com sau YM: adoptiicainiro

Adăugat 9 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri