EcoSapiens »Forum » Energie solara » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Panouri fotovoltaice si turbine eoliene

(4 posts)
  1. Stimati Domni,
    va scriu pentru ca am nevoie de cateva informatii.
    Eu lucrez in Italia la o firma care se ocupa de instalatii panouri fotovoltaice si turbine eoliene. Doi dintre asociatii acestei firme,profesori unversitari, in urma cu cinci ani au realizat doua turbine eoliane cu axa verticala de 1 kw si de 3 kw. Le puteti visiona pe site-ul firmei www.en-eco.com
    In Italia sectorul energiei verzi este in foarte mare crestere in momentul de fata, iar statul ajuta foarte mult pe cei care vor sa produca green energy. Ptr cei care produc astfel de energii sunt prevazute niste sporuri din partea statului, in functie de cat de mare este cantitatea de energie produsa. In plus energia produsa si ne utilizata poate fi VANDUTA retelei enel. Pe scurt, cine produce energie solara sau eoliana pe toata perioada in care produce va primi de la Stat niste bani.
    Exista si o lege care prevede un alt spor ptr toti cei care distrug acoperisurile di azbest sau azbestciment si le inlocuiesc cu acoperisuri cu panouri FV. Cine este in domeniu cu siguranta stie ca azbestul nu mai poate fi folosit ca si material de constructii deoarece este un produs cancerogen.
    Eu vroiam sa stiu daca si in Romania exista aceste legi si daca sunt prevazute aceste sporuri.
    Ideea firmei unde lucrez eu este de a deschide o filiala si in Romania, dar vroiam sa stiu care sunt regulile si daca cetatenii romani sunt stimulati si ajutati de stat pentru a produce energia solara sau eoliana.
    Accept orice fel de sugerimente.
    Va multumesc anticipat.
    O seara buna tuturor!
    Andreea.

Adăugat 7 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. Mai sunt eoliene cu ax vertical si in Romania,pai regula este simpla...repede o filiala -doua si vanzare de eoliene... Sugerimentez sa le vindeti repede...Succesuri!

Adăugat 7 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar COTRUT FLORIAN
    Neinregistrat

Buna ziua , sunt interesat de o colaborare pentru Romania cu societatea unde lucrati D-stra . Sunt Inginer constructor si am o societate de constructii . Daca doriti sa facem o colaborare a-s putea sa ma pun la punct cu legislatia actuala . Din cate am auzit, romanii , nu sunt stimulati pentru a investi in energia verde , ca persoane fizice , dar ca asociatii da .Personal sunt interesat sa achizitionez panouri pentru energie salara si o eoliana de ultima generatie .

cu stima Dipl. Ing. Cotrut Florian office@stef-construct.ro

Adăugat 5 luni în urmă #
  5. Dl codrut eu sunt interesat de o colaborare si anume introducerea instalatiilor de producere ee si aa calda din faza de proiectare,la noile constructii...de restul proiect ,implementare si autorizatii ,inclusiv echipamente de calitate si garantie ma ocup eu.

Adăugat 5 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri