EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Otraveste animale

(18 posts)

1. User has not uploaded an avatar Florea Sorin
    Neinregistrat

Va salut am si eu o catelusa si imi este frica sa mai ies afara cu ea deoarece avem o vecina care a promis ca otraveste orice animal care trece pe linga gradina ei si nu numai (deja sa tinut de cuvint si a otravit cateva pisici).Ce este de facut?Suntem mai multe persoane cu aceasi problema.Cum o pot da in judecata?

Adăugat 9 luni în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. User has not uploaded an avatar sisi
    Neinregistrat

Greu cu datul in judecata;ai dovezi, martori?daca sunteti mai multi care ati auzit aceste amenintari,se poate face o reclamatie la politie cu nr. de inregistrare,dar totul numai in SCRIS.

Adăugat 9 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar Miron
    Neinregistrat

BUNA ZIUA ,NU STIU DACA CINEVA VA LUA IN CONSIDERARE ACEST MESAJ DAR EU INCERC SA VA ANUNT CA MI SE PARE FOARTE AIUREA SA TOT BATETI TOBA CU CIINI MALTRATATI DAR CU OAMENII SFISIATI DE CIINI CUM RAMINE?AM FOST MUSCATE DE DOUA ORI DE ACELASI CIINE DAR MI-A FOST MILA SA-L OMOR. IMI PLAC ANIMALELE DAR NE PUN VIATA IN PERICOL CELE NESUPRAVEGHEATE.CEEACE ESTE ALARMANT ESTE FAPTUL CA EU NU POT LASA COPILUL SA VINA SINGUR DE LA SCOALA PENTRU CA DRUMUL SPRE CASA TRECE PE LA FOSTUL GLUBEDEX UNDE S-A FORMAT O HAITA DE CIINI FOARTE AGRESIVI.PORTARII STAU LA CALDURA SI PEIVESC CU NONSALANTA CUM ACESTIA SE NAPUSTESC ASUPRA A TOT CE TRECE PE ACOLO.NU ESTE POSIBIL ASA CEVA.ACUM AU SI PUI CARE INCEP A COPIA AGRESIVITATEA PARINTILOR.CONSIDER CA TREBUIE FACUT CEVA, ALTFEL VOM FACE NOI, CETATENII SI E MAI RAU.DACA VOR SA-I CREASCA FOARTE BINE, SA-I INCHIDA IN CURTEA INTERIOARA ASA CUM FAC VECII LOR DE LA D-ASILCO.VA ROG SA MERGETI LA FATA LOCULUI SA VA CONVINGETI SI CONSIDERATI ACEST MESAJ UN SEMNAL DE ALARMA. LUATI MASURILE NECESARE CIT NU ESTE PREA TIRZIU!!!

Adăugat 4 luni în urmă #
  5. iar incepi????????

Adăugat 4 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar jana
    Neinregistrat

DOMNULE,MAI CALCA-TI PE INIMA SI DA-LE CEVA DE MANCARE....NUMAI LA CRIME TE GANDESTI.VA MUSCA PT CA ARATATI AGRESIVITATE,SI VOI AVETI VINA VOASTRA.SI EU VIN DE LA SERVICI PRINTRE CAINII DE LA O AUTOBAZA,MA SIMT DIN STATIE SI VIN GUDURANDU-SE ,PT CA STIU CA SUNT UN OM BUN SI LE ADUC MANCARE.MAI GANDESTE SI DUMNEATA CRESTINESTE....

Adăugat 4 luni în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Olivia
    Neinregistrat

@Florea sorin
    Singura sansa pt animalute e sa fie scoase afara cu botnita si sa nu fie lasate sa manance nimic de pe jos, iar cele fara stapan ... din pacate, nu prea intrevad un viitor pentru ele, cu asa "oameni adevarati" prin preajma.

@Miron
    Cel mai indicat ar fi sa mergi la primaria orasului si sa le explici lor situatia, doar sa nu incerce ei sa gaseasca vreo solutie radicala. Nu stiu daca a auzit cinev de incidentul de la Moscova unde pentru cacatul de Eurovision, au fost macelariti peste 30.000 de caini comunitari.

Adăugat 4 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar Ramona
    Neinregistrat

Adevaratele animale sunt oamenii . Pt Miron : se mai uita si la om domnule ;)

Adăugat 4 luni în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar bianca
    Neinregistrat

pana la urma unii ar trebui sa isi dea seama ca si animalele merita sa traiesc..si nu trebuie omorate:)tocmai m

mail..bia.byanka94@yahoo.com..as fi foarte recunoscatoare:)

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar cris
    Neinregistrat

Otravirea animalelor clar nu este o solutie, insa si d-l Miron are dreptate. Cainii fara stapan si nesterilizati sunt foarte agresivi. Sotul meu a fost muscat...eu am scapat... Mama este medic veterinar, iubim animalele, avem un caine, am trei copii si ma tem pentru siguranta lor.... Ceea ce se intampla pe strazi nu este normal.
    Chiar si cainii cu bulina sunt uneori agresivi...isi apara teritoriul!

Adăugat 4 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar diana
    Neinregistrat

Eu n-am nimic cu cainii vagabonzi, daca ar sta in adaposturi.
    Atata timp cat traiesc in lumea lor si nu ma deranjeaza, n-au decat sa stea in puf (bineinteles, nu pe banii mei).
    Dar cand eu calc pe trotuare ca in strachini, ca sa evit rahatii de caine, cand eu ma gandesc de 10 ori daca sa-mi las copilul sa se joace in spatiul destinat lui din parc, caci in zona respectiva cu nisp, stau tolaniti 1-2-3 cainii bubosi, naparliti si care se scarpina cu naduf probabil din cauza puricilor si altor paraziti de care-s plini, cand eu nu stiu ce mana sa-mi eliberez rapid la un eventual atac al cainilor din parcare, caci intr-una am sacosile, in alta am ghiozdanele copiilor, si nu mai spun caci copiii mi-i tin lipiti de mine (deja i-am instruit sa mearga incet, fara galagie, practic ca niste roboti, daca nu vor sa fie urmatoarea masa a celor 10 caini din jurul nostru), nu-mi vorbiti mie de suflete, de iubirea de animale, etc. Daca m-as duce in padure, cu siguranta ca m-as supune legilor ei (deci cel mai probabil as fi mancata, la propriu, de catre animale), asa si cainii fara stapan care traiesc trebuie sa traiasca dupa regulile OAMENILOR. Atata tam-tam se face pe seama respectului nostru fata de animale: unde este respectul lor fata de oameni?????!!!! Credeti-ma ca, daca e sa aleg intre a-mi fi muscat copilul de catre caini si a otravi cu mana mea acesti caini agresivi, nu voi sta prea mult pe ganduri ca sa decid ce varianta aleg...

Adăugat 4 luni în urmă #
  12. stii ceva, nene/cucoana???????...pune mana si citeste toate paginile http://ecosapiens.ro/forum/topic/despre-cainii-vagabonzi-care-ataca
    instruieste-te bine, si nu mai obosi membrii forumului cu acelasi topic!
    subiectul a devenit deja plictisitor, dezbatut fiind in zeci de pagini pe acest forum..ori esti nou/a pe aici, ori te prefaci ca , de atata tp., nu pricepi nimik din ceea ce ti se spune!...
    chiar nu se intelege clar ca TOTI dorim sa scapam de maidanezi?????....toti, dar NU in orice conditii...problema e, ca la felul agresiv in care lansezi discutia, nu te-ar deranja ca disparitia lor sa se faca cu bata sau "hapurile"...iar daca chiar si tu traiesti in sec XXI, atunci hai sa gasim o solutie civilizata...sterilizarile(atat in curtile/casele oamenilor, cat si pe strazi!...
    cainii "in lumea lor"???????..dar de unde, naiba, stii tu, ca ei sunt in lumea ta, si nu esti de fapt TU in lumea lor...un intrus nemultumit, vesnic pus pe scandal, incapabil sa convietuiasca cu alte specii, ca , deh, vezi doame, nu prea mai ai pe unde calca de rahati....dumnezeule, ce hal de educatie vor primi feciorii tai civilizati!...si mai spui"nu-mi vorbiti mie de suflete, de iubirea de animale, etc"..cine, naiba, a vorbit ceva cu tine????.....ori poate, cum mai spuneam, esti veeesnic pe aici sub diverse id-uri!!??....crede-ma...nimeni nu si-ar dori sa polemizeze in continuu pe aceeasi si aceeasi tema si nicidecum cu indivizi ca tine...
    si...P.S. poti pleca in padure, cum ti-ai imaginat!..necazul ar fi, ca, de te-ar ataca vreo salbaticiune....hmmm....tu a fi "hapul"ei...

Adăugat 4 luni în urmă #
  13. Bai nesanatosilor care sinteti,ne sfisie ciinii vagabonzi copii femeile si voi ii dati inainte cu protectia animaleleor.In toata Europa nu vezi un ciine pe stada si oamenii nu sint pusi in pericole din cauza ciinilor.La noi in tara ciinii vagabonzi sint adevarate haite de lupi si constituie un mare pericol pentru integritatea si sanatatea omului.Platim impozite sa ne sfisie ciinii.Trebuiesc stirpiti in masa.Asa zisa oprganizatie de protectie a animalelor sa faca bine bine sa-i stringa de pe strazi altfel vom trece sa-i stirpim in masa si poate stirpim si asa zisa asociatie pentru protectia animalelor ca de oameni n-au mila numai de animale care zilnic ne ataca si ne pun in pericol.

Adăugat 3 luni în urmă #
  14. Domnule,daca doresti sa ai sub paza cateii nimanui,ar trebui sa te implici,ai facut vreodata o donatie catre un azil de caini?Ai impresia caa colo,nu au nevoie chiar de NIMIC?Daca fiecare din noi am contribui macar cu banii de o bere lunar,ar avea mancare acolo,conditii si ar fi toti stransi de pe strazi...unde doresti sa ii tina daca nu sunt bani?

Adăugat 3 luni în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

este dreptul lor sa-si exprime parerea...nu cred ca ar trebui sa venim noi , so facem pe desteptii, atunci cand cineva vrea sa-si exprime punctul de vedere!

Adăugat 3 luni în urmă #
  16. User has not uploaded an avatar Livia22
    Neinregistrat

Eu sunt Livia22...cineva posteaza in locul meu,cu numele meu!Eu nu am scris nimic..NoName cred ca tu esti idioata care scrii sub numele meu..eu niciodata nu as scris "so" in acest fel poate vroiai sa scrii "sa o"!Ti-am zis sa mai dai pe la scoala!

Adăugat 3 luni în urmă #
  17. Eu sunt Livia22,m-am inregistrat si de acum voi intra numai cu numele asta si inregistrata!Tot ce scrie Livia22 neinregistrat este domnisoara n.noname21 care se pare nu are o viata si isi permite sa jigneasca alte persoane sub numele meu!!

Adăugat 3 luni în urmă #
  18. zilele ce vin sunt prea mari ca sa te las sa zaci in veninul pe care singura l-ai creat....mi-am promis ca nu voi mai raspunde, insa o voi face din acelasi motiv...e Saptamana Mare...si in curand Invierea...nu ai nici un argument in nimic ceea ce spui, ci doar atacuri la persoana...
    am mai spus-o, dar, ca de obicei, nu pricepi...cand 2 se cearta, al 3lea castiga....sunt persoane ce se bucura enorm vazand neintelegerile noastre...lupta e grea, dar in loc s-o ducem impreuna, o facem sa fie una impotriva celeleilalte...sa-ti fie rusine!...si totusi te inteleg..furtul de identitate e vechi aici, l-am semnalat administratorului, si a luat masuri(n-ar tbui sa-ti dau aceste explicatii, dar o fac in numele zilelor ce vin, si in caz ca mai sunt si altii ce citesc)...calculatorul nu-mi permite loggare pe forum, decat inregistrata!!...ai cazut in plasa!..ai auzit de "divide et empera"??....nu cred..n-ai de unde...nechibzuita, nepriceputa, vanitoasa si extrem de obraznica...nu intelegi nimik din ce ti se explica dar te grabesti sari la membrii forumului, in favoarea , de ex., traficantilor de animale!!!
    pacat, aici vor castiga neiubitorii de animale...
    ..si cand ma gandesc ca luasem in calcul o posibila alianta cu tine, in bacau!!

Adăugat 3 luni în urmă #
  19. Livia, nu te supara , n.noname21 are dreptate : cineva intra pe site sub identitatile celorlalti urmarind doar destabilizarea relatiilor infiripate pentru a ajuta aceste nevinovate animalute! Nu sunteti voi de vina pentru ca picati in plasa acestui/acestei tembel(e). Dar stiu sigur ca trebuie sa discutati ,eventual pe mess pentru a lamuri disputa creata! Si eu primesc astfel de provocari chiar si la telefon! Nu cedati! Nu le faceti pe plac! Si nu va puneti niciodata la mintea unui prost!Va va bate cu propriile lui arme. Nu uitati ca are mai multa experienta ca voi ( in prostie).

Adăugat 3 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri