Cu siguranta ca stiti ca sant foarte multe asociatii, fundatii, adaposturi de animale subventionate de persoane particulare, foarte multe grupari de romani pe internet care doresc sa ajute cum pot si cat pot.Cu siguranta ca stiti ca imaginea tarii noastre pe scena internationala a fost din nou foarte stirbita de stirile ingrozitor de tragice care apar in fiecare zi, referitor la situatia catstrofala a animalelor, si in mod cu totul special omorarea barbarica a animalelor domestice fara stapan...Impreuna cu foarte multi prieteni romani care au pagini personale si de grup pe Facebook, am luat intiativa de a crea un MEGA grup compus numai din persoane individuale, romani iubitori de animale ( cu sau fara animale)al carui nume este ALIANTA ROMANA PENTRU PROTECTIA SI DREPTURILE ANIMALELOR. Acest grup pe FB, nu are nici cea mai mica intentie de a stirbi in nici un fel autoritatea asociatiilor,fundatiilor, adaposturilor etc...nici nu-si doreste sa le inlocuiasca....Dorim ca fiecare membru al grupului (infiintat la 14 Martie a.c. avem deja 250 membrii) sa poata avea informatii din toata tara cat se poate de repede, sa impartasim problemele la nivel national unii cu altii cat se poate de repede, sa afisam catei pentru adoptie la niver national, sa sprijinim toate petitiile care se redacteaza, indiferent de provenienta lor geografica, sa ne concertam vocile pentru drepturile animalelor in asa fel incat sa fie auzite acolo unde ar trebui sa fie auzite...Nici unul din memebrii acestui grup NU VREA SA UZURPE locul nimanui...Noi speram sa ne unim cu totii cel putin pentru animale.Din pacate multe din petitiile romanilor au mai multe semnaturi din strainatate decat din romania...De asemenea oferim numele grupului si suportul nostru neconditionat si dragostea noastra neconditionata, nu numai animalelor dar tuturor celor care lupta pentu ele...Oferim Numele grupului nostru oricarui memebru care doreste sa redacteze o petitie de la nivel de sat pana la nivel guvernamental...cand o petitie este semnata de o "alianta" sau coalitie si nu numai de o persoana particulara....cred ca s-ar putea sa fie luata mai in serios.Impreuna cu toti prietenii nostrii personali de pe FB ( si fiecare are de la 1000 in sus ) cred ca putem spera sa fim auziti mai bine...Va rog, reflectati asupra acestei initiative care, REPET, nu doreste sa diminueze cu nimic statutul sau intentiile gruparilor DVs, din contra sa va sustina si mai mult la nivel national si international, va rog daca santeti inscrisi pe FB...alaturati-va Aliantei voastre. Noi credem ca cel putin pentru necuvantatoare, sane unim si poate in acest fel aratam si omenirii intregi ca nu santem (chiar toti) barbari si ca sufletul romanesc ( cel putin al unora)a ramas acelas sulfet milos,iubitor,si darnic. Va multumesc pentru atentie, si va rog din nou deveniti si membrii la : ALIANTA ROMANA PENTRU PROTECTIA SI DREPTURILE ANIMALELOR pe Facebook...sa fiti cu totii rasplatiti pentru tot binele pe care il faceti nevinovatilor fara glas din jurul vostru.
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Necesitatea unirii vocilor tuturor iubitorilor de animale
(7 posts)-
Adăugat 4 luni în urmă #
-
Personal nu ma intereseaza ce spun cei de afara despre Romania atata timp cat cei din UE nu dau fonduri pentru proiectele pentru adaposturi pentru animale comunitare. Nu au linii de finantare pentru asa ceva si deci nici nu dau bani desi proiecte sunt. Ca sa judeci este la indemana oricui dar sa ajuti nu poate face oricine. Asa ca eu as dori sa ma inscriu la acesta alianta DOAR daca in statutul organizatiei dvs. aveti inscrisa ca scop infiintarea unei Organizatii similare celei din USA, ASPCA. Altfel restul sunt doar vorbe in vant si pierdere de timp. Nu am vazut comentarii ale aliantei dvs. pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti referitoare la noul proiect de infiintare a unei noi structuri de protectie a animalelor. Eu am acasa animale comunitare, caini si pisici si ingrijesc pe strada 15 caini comunitari : ii hranesc, i-am sterilizat, le fac adaposturi iarna, ii duc la veterinar s.a.m.d. . Ma puteti gasi pe acest site.
Adăugat 4 luni în urmă # -
Doamna, ati inteles gresit, pentru nici nu ati citit cu atentie...noi nu santem o asociatie, santem o alianta a tuturor romanilor iubitori de animale...un grup care in 5 zile de la infiintare are deja 300 de membrii din toate asociatiile din Romania...noi, nu cerem si nu impartim bani...Singurul lucru pe care-l vreti sant BANII...ei sa va pese de imaginea Romaniei...pentru din injuraturi si insulte nu ne scoate nimeni, si in plus sant zeci de petitii ( care adunate la un loc fac peste 1 milion de samnaturi ) si continua sa se depuna si vor ajunge toate la parlamentul European..cereti statului si primariei socoteala la banii pentru adaposturi ...ultimele noutati 2000 caini omorati in bataie la Falticeni, la Calarasi a inceput din nou otravirea in masa a cainilor, Craiova otraviri in masa, Petrila schingiuri si omorat in bataie in mijocul strazii, la constanta otrava de sobolani pe toatre strazile....vreti ajutor din strainatate?....Doamna, su sant pensionara de boala, am 3 catei si ingrijesc 15 pisici...si mai am cu prietena mea un refugiu la iesirea din Toronto, unde hranim din banii nostrii inca 20 de caini...NU NE DA NIMENI nici un ban...persoane particulare nu beneficiaza de ajutor...mia stiti si altceva decat sa dati cu pietre in oricine ia o intiativa care va duce in timp la o schimbare..Intrati pe FB sa vedeti ce jale este cu animalele, in Romania si in lume...lumea scoate bani din buzunar ca sa ajute...nici nu ati citit macar...cum ati vazut ca nu pica bani din cer...gata...Sa moara capra vecinului?...nici nu ma mai mir...aceeasi mentalitate...sa ne dam in cap unii altora...Intrati pe FB...cautati grupuri pentru protectia animalelor, sa vedeti cum cere lumea bani, de la unul de la altul, ba pentru o operatie, ba pentru o adoptie...Poate nici nu meritam altceva ...am ajuns din nou barbarii Europei...
Si eu sunt persoana fizica si ajut de cand eram copil animalele, gasind stapani pentru cele abandonate, tratandu-le, si sterilizand mai nou (caci asta e cu adevarat singura solutie pentru animalele fara stapan, degeaba ne luptam noi sa gasim stapan pentru zeci de pui care apar primavara si toamna, daca nu umblam la sursa, sa castram femelele) si de obicei fac asta fara sa cer ajutor, ca nu sunt multi care se implica si le pasa cu adevarat.Dar este foarte bine sa ne cunoastem cei care ajuta animalele, si sa ne ajutam cu cat putem unii pe altii, tot pentru ele.Din pacate gandirea romanului e una de tip individualist si nu de grup, nu stiu sa lucreze in echipa si ajung sa se certe chiar daca interesele sunt comune.Mai avem de invatat, si mai ales trebuie sa stim sa renuntam la orgolii personale pentru a face un bine.Aici nu e vorba de ce ai facut tu sau ca eu am facut mai mult decat tine, fiecare face ce poate si toti ar trebui sa urmam exemplul celui care face mai mult pentru ele, si nu pe al aceluia care asteapta ajutor numai de la ceilalti cand de fapt ar putea face chiar el/ea acel lucru.eu m-am alaturat pe FB.
aici ai gresit , carmen...in razboiul acesta, TREBIUE sa fim impreuna....multi ne luptam individual, si vom pierde , descurajati, crezand ca suntem atat de singuri!!!...ai uitat versurile"unde-i unul nu-i putere...unde-s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste!" ??...actiunile noastre au multi dusmani, daca am fi mai uniti, i-am mai descuraja!..sau, cine stie, poate chiar dintre ei, se vor alatura noua!....ideea e ca vocea noastra sa se auda...si...Gla, nu-i nici o rusine sa ceri ajutor...doar asa unii afla ca aceste actiuni EXISTA!
Am impresia ca exista printre noi persoane care doar stiu sa de-a din papagal..eu zic sa incerce unii sa faca ceva cu adevarat!Sa arate ca intradevar face ceva,ca ajuta cu cat de putin posibil..ca asa de barbologie sincer am inceput sa ma plictisesc!!Multi promite-ti..dar putini ajutati!
-
O intrebare,as vrea si eu o lamurire:am pus acest articol si nu apare numani in chace:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:61jgddHJ0wcJ:ecosapiens.ro/forum/topic/atentie-veganiiubitori-de-animaleecologistifeministivreau-adevarul+Atentie+Vegani+,iubitori+de+animale,ecologisti,feministi+vreau+adevarul&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
Mai concret?Ceva cenzura...?Sau sunt paranoic???Adăugat 1 lună în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Subiect Închis
Acest subiect a fost închis pentru mesaje noi.