EcoSapiens »Forum » Politici ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar marian
    Neinregistrat

vreu sa modific un autoturism ,inlocuind motorul clasic cu unul de curent continuu alimentat cu 10 acumulatori de 12 v si nu stiu de unde sa achizitionez acest motor

Adăugat 11 luni în urmă #

2. User has not uploaded an avatar anonim
    Neinregistrat

China!!! Normal...

http://supermotor.en.alibaba.com/

3. User has not uploaded an avatar Dan
    Neinregistrat

Sunt interesat si eu ; Dezavantajul il consta MOQ (mimimum order quantity) . Deci, va trebui sa punem mana de la mana si sa aducem un transport; Cred ca daca ne unim si facem un proiect comun, sunt sanse sa obtinem o masina electrica la pret decent. Cine vine langa noi in proiectul asta? As propune sa incepem prin alegerea "cosmeliei". Ne trebuie ceva usor dar totusi cu capacitate mare de transport (bateriile de tractiune sunt destul de grele).
    Ma tot gandesc la OLTCIT (sunt extrem de ieftine, si eu am pus pe unul odata mai mult de o tona de gresie si faianta, si le-am carat de la Bucuresti 300 de km).
    Trebuie sa luam in calcul si faptul ca masina va trebui omologata RARA pt drumurile publice, deci trebuie sa aiba sisteme de franare, directie si iluminare conform normelor in vigoare.
    Dan Paun : office@eliptic.ro

4. User has not uploaded an avatar Robert
    Neinregistrat

Sal! si pe mine ma intereseaza o conversie ... si am dat peste tot felul de variante .. ideea e ca la noi in tara e cam complicat.In corice caz sunt dispus sa incerc :).. asa ca daca e sa fim mai multi pot spune "I'm in" ;)
    Apropo .. motorul de care ar fi nevoie este cel din link-ul de mai jos; controller si baterii gasim noi cumva. Parerea mea e ca ar trebui sa ne orientam spre niste motoare pe curent alternativ.

si in completare mai am un link interesant :)

astept un feed-back

5. User has not uploaded an avatar Robert
    Neinregistrat

scuze pt link-uri .. nu stiu exact ce am facut de nu au aparut liknk-urile cum trebuie asa ca le mai adaug inca odata

http://supermotor.en.alibaba.com/product/226890488-50091855/11kw_144V_EV_motor.html

si

http://www.evdrive.com/BMW_project/ACmotor.html

6. M-am uitat pe site-urile indicate. Sunt interesat de acolabora cu Dumneavostra, pe tema aceasta sau pe oricare tema in domenii asemantoare.
    ing.Adrian Pop
    adipop@popservice.ro

7. User has not uploaded an avatar Dan
    Neinregistrat

Interesant proiectul americanilor .
    Parerea mea este ca s-au complicat mult prea mult cu toate sistemele (ac, servo, etc).
    Avantajul lor totusi este ca industria lor CHIAR FUNCTIONEAZA, si deci pot gasi componente si lucra .
    As fi curios ce buget au alocat proiectului asta ; Daca si-au permis sa "sacrifice" un BMW cu 36k mile , cred ca au avut ceva bani la dispozitie .
    Poate luam legatura cu ei , si vedem cu ce ne pot ajuta .
    Dan

8. User has not uploaded an avatar Liviu
    Neinregistrat

Va salut,

Si eu sunt interesat de un asemenea proiect, insa vehiculul tinta cred ca ar fi mai degraba o motocicleta. Cu motorul de 11 kW propus de Robert se pot obtine performantele unei motociclete de 125-250 cc, care ar fi ideala pentru trafic urban. Referitor la proiectul americanilor, cred ca bugetul lor a fost destul de "decent", costul componentelor folosite pentru conversie cred ca depasesc costul initial al masinii.

Liviu
    nc_liviu@yahoo.com

9. User has not uploaded an avatar pasare
    Neinregistrat

Salut tuturor am gasit tarziu discutiile voastre dar daca nu renuntati la idee ma alatur si eu proiectului.Bateriile se gasesc si usor au si la caranda zap acumulatorul si pe la toti producatori sunt baterii de tractiune si exista o gama variata de modele si puteri.Problema pe care o intampin eu este motorul care imi tot da batai de cap eu am o dacie 1300 pe care o sacrific pentru teste daca va ajuta oricum daca gasiti ceva va rog sa ma anuntati si pe mine

Adăugat 9 luni în urmă #
  10. Salutare la toti! Am vazut un documentar la Discovery, cu automobile care erau transformate in greencars. Am fost foarte impresionat de performantele pe care le poate avea un motoras electric fata de unul termic. Sunt interesat de progresele facute de cercetatorii in acest domeniu, si chiar as fi interesat sa imi tranform VW Golf 4.

img

Atasamente

1. img 23062009407.jpg (642.4 KB, 147 descarcari) acum 8 luni
    Adăugat 8 luni în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar Beniamin
    Neinregistrat

Si eu sunt interesat sa aflu mai multe despre posibilitatea transformarii unui automobil ...
    Si chiar cunosc cateva persoane care cocheteaza cu acesta idee...
    As vrea mai multe detalii si informatii daca este posibil!

Cu multumiri, BEniamin

Adăugat 1 lună în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar bogdan_BN
    Neinregistrat

Salut! Poate intereseaza pe cineva,
    Vand kit conversie de 96V nou cumparat din China care cuprinde: motor dc excitatie in serie 10kW/96V/130A/3000rpm, controller asamblat cu contactor/sigurante/conectori + pedala acceleratie, incarcator pt. baterii cu acid rezistent la apa de 96V/10A, convertor 96V-12V/30A rezistent la apa, pompa vacum de 12 V pentru servo-frana.
    Pret 2200 Euro.
    Mai am o Mazda 121 din 92 pentru care am luat kitu, are vre 800 kg si servo frana. Pret 500 Euro.
    Daca sunt achizitionate impreuna (kit+masina) le dau cu 2500 Euro.
    0740066775, ciogolia@yahoo.com

Adăugat 1 lună în urmă #
  13. User has not uploaded an avatar iulian
    Neinregistrat

salut bogdan,imi poti da mai multe detalii te rog,am acelasi ym,ms

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri