Dragii mei,
Trec printr-o periada mai grea, in care nu stiu ce cale sa apuc, de unde sa incep si ce sa fac. Dat fiind faptul ce sunt o mare iubitoare de animale, nefericitul eveniment al pierderii celui mai bun prieten e distrugator. Duminica l-am pierdut pe Paty. L-am cautat in imprejurimi, am aflat despre el in ziua curenta, dar pana seara i-am pierdut urma. Au trecut deja 3 zile...aproape 4 si nu mai stiu nimic de el. Avea hamul legat...am inteles ca l-ar fi lovit si o masina. In tot acest timp am pus afise...am cautat si nimic. Voi ce ma sfatuiti?
Tot ce imi doresc e sa-l gasesc, pt ca de atunci plang in continuare, la orice clipa imi amintesc de el si de momentele dragi alaturi de el... Va rog ajutati-ma!
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Mi-am pierdut cainele. Ce sa fac?
(42 posts)-
Adăugat 2 ani în urmă #
-
-
Daca stie cineva ceva despre el, va rog mult contactati-ma la nr 0764449556. Paty e de statura mica, culoare bej si are 2 ani. Ofer recompensa!!!
Adăugat 2 ani în urmă # -
si eu mi-am pierdut duminica 8 noiembrie catelusa pe care am crescut-o din banii de buzunar.Am 17 ani..am multi caini de care am grija dar Miky a fost prima pe care am crescut-o de mica..nu era de rasa nu aveam unde sa o tin pentru ca stau la bloc , asa ca am tinut-o la cineva la curte 7 luni..Acum doua saptamani am fost nevoita sa o mut pentru ca persoana respectiva nu o mai vroia , desi mancare , zgarda si tot ce trebuia am cumparat eu. Duminica a fugit, am pus multe afise, am primit si cateva telefoane care nu m-au ajutat...durerea e asa mare incat nu mai stiu unde sa ma duc sau pe cine sa mai intreb...
-
nu vreau sa supar, dar cu siguranta se bucura de libertate.
Pierdut mascul golden retriever zona pta 1 mai, kisseleff. Raspunde la numele Max. Este batran si are nevoie de tratament. OFER RECOMPENSA MARE. Tel 0729 743 867 sau 021 222 5080
-
IN SEARA DE 22.11.2009 MI-AM PIERDUT CATELUSA UN BICHON HAVANEZ IN VARSTA DE UN AN O CHEAMA SUZI STAU LANGA SPITALUL COLENTINA (CIRCUL GLOBUS) VA ROG DACA ATI GASITO SA MA CONTACTATI LA NR:0768909153 OFER RECOMPENSA MARE ;;AM O FETITA DE 3 ANI SI PLANGE DUPA EA INCONTINUU VA ROG DACA STITI CEVA SA MA SUNATI!!!
va rog sa ma ajutati sa o gasesc pe suzi de culoare crem(carunt) bichonu fetitei mele de 3 ani care plange dupa ea de cand a disparut pe 22.11.2009 locuiesc pe str.pargarilor nr 42 de la adresa asta a disparut va rog daca stiti ceva de ea sa ma contactati la nr 0768909153 ofer recompensa mare !!!!!!!!!!
Ce sa fac daca mi-a disparut cainele? Ie plecat de 3 zile.Are culoare maro cu negru,e corcitura de pechinez si are 2 ani,il cheama Puffy.Scrieti-mi daca i-l vedeti va rog mult :(( :((
In noaptea de 8 februarie 2010 s-a pierdut dragul nostru catel, va rugam ajutati-ne daca puteti. Zona Perla-str Polona-Stefan cel mare, Bucuresti
Caracteristici: metis dog, talie mare, blana gri inchis cu pete negre, alb pe piept, coada lunga. Avea zgarda maro la gat.
Daca l-ati vazut contactati-ne la 0727.242.155, va rugam din suflet...
recompensa gasitoruluiAdăugat 2 ani în urmă # -
mi
mi un sfat sa o gasesc pe Karla:X:(( va rogggggggggggggg!!
mAdăugat 1 an în urmă # -
De obicei cainii de pe strazi ori sunt luati de alti oameni iubitori , ori luati de hingheri si eutanasiati.Cel mai bine este ca zona pe care puneti afise cu poza cainelui sa fie cat mai mare . Nu se stie unde s-ar putea sa fie cainele . Puneti poze in parcuri , pe langa blocuri , in vitrinele magazileor , in locuri usor accesibile pentru alti oameni .
Adăugat 1 an în urmă # -
PRIMUL LOC UNDE TREBUIE SA CAUTAȚI UN CAINE DISPĂRUT,DACA NU E IN PREAJMA LOCULUI DE UNDE A DISPĂRUT,SUNT ECARISAJELE(ADICA HINGHERII!!!)
Orice secunda e pretioasa,daca ajunge acolo...Adăugat 1 an în urmă # -
uite...si eu mi-am luat acum 2 zile un beagle..il iubesc si e o fiinta speciala...nu i-as face rau nici pt. 1000000000 de dolari..stiu cum te simti..noaptea visez ca fuce si icep sa plang..daca ar fugii..as pune afise mute,prin to oreasul...cand mi-am pierdut pisica..am pus afise pe cele mai apropiate strazi...si peste 1 saptamana milti copii.baieti si fete mi-au adusa..am plans de fericire!.....afisele sunt singura sansa sa o mai gasesti daca nu a patit ceva.....daca nu o gasesti....dute tu si caut-o..imi pare rau...roagate sa fie bine!
Adăugat 1 an în urmă # -
scuze pt greeselile de ortografie..:))
Adăugat 1 an în urmă # -
Pierdut metis de HUSKY in zona Pietei Rahova. Este sub tratament si are o pata albastra pe partea stanga a gatului. Ofer recompensa mare. 0722620665 sau 0722771448. Raspunde la numele de MAX.Va rog din suflet,orice informatie este binevenita.
Adăugat 1 an în urmă # -
Mi-a disparut catelul in Mioveni, jud Arges, zona M-uri, mierc, 3 febr 16.00-18.00; este vorba d eun pichinez mare ( 8 kg), alb cu putin maron : PUFU
Va implor dati-mi o stire daca stiti unde se afla, ce a patit: tel 0766.399.500
Va multumesc,Adăugat 1 an în urmă # -
Salut,si eu mi-am pierdut cainele un pekinez de 7 luni culoare maronie avea o zgarda de cuoare portocalie ,in zona nicolina 1,nustiu ce samai fac am pus si afise lam si cautat am intrebat si oamenii de pe strada daca il vede cineva va rog sa sunati la nr:0758524286 deoarece el decurge un tratamnet oblgatoriu,Multumesc
Adăugat 9 luni în urmă # -
In judetul iasi sa pierdut dac cineva il vede va rog su nati la nr de mai sus este si recompensa va rog din toata inima
Adăugat 9 luni în urmă # -
Am pierdut caine soricar raspunde la numele beti fara par ofer 25 de lei recompensa domnesti ilfov sos alexandru ioan cuza nr.172
Adăugat 7 luni în urmă # -
Pierdut catel bichon havanez femela 4 luni 2 zgarzi la gat una portocalie anti-purici alta rosie+1 vaccin.Zona Mall Vitan str.Foisorului raspunde la numele de Paris este alba cu pete maronii cine o gaseste sau a gasit-o va rugam sa ne contactati la numerele: 0760864668 0767555268 0768523500 sau la adresa de e-mail pustii_de_la_b@yahoo.com sau drs_niKol@yahoo.com sau add id pustii_de_la_b.Recompensa 200 lei va rugam contactati-ne.!!!!!!!!!!!
Adăugat 7 luni în urmă # -
Eu am pierdut-o pe Heruta mea de tot :( 6 Noiembrie cred ca va fi cea mai blestemata zi din viata noastra :(. Cuvintele chiar nu mai au rost. Poate acest filmulet pe care l am facut in memoria ei, si o mica povestioara. Ramai cu bine Heruta, pe curand ...
Adăugat 6 luni în urmă # -
....aici e filmuletul...
http://cristipuiamusic.wordpress.com/2011/11/08/a-fost-odata-si-va-fi-mereu/#comments
Adăugat 6 luni în urmă # -
a disparut peste noapte o catelusa de care aveam grija la un bloc vecin! nu stiu ce s-a intamplat, era batrana si neagresiva , a trecut deja o saptamana si nimeni nu imi poate spune ce s-a intamplat cu ea! am fost la ecarisaj la Pallady dar ei sus tin ca nu au ridicat caini din zona! Nu ii pot crede total si as dori sa imi spuneti cat timp sunt tinuti in adapost fara a fi revendicati daca sunt batrani si bolnavi?
Adăugat 5 luni în urmă # -
Azi dimineata(28.01.2012) catelul meu de 10 luni Max a fugit pe strada, l-a lovit usor o masina si de la sperietura a fugit iar de atunci l-am cautat mai multa persoana peste tot prin imprejurimi fara noroc. Este metis de 22 kg, talie medie, foarte bland, prietenos, dar sperios, cu blanita lunga alb cu negru, cap negru cu dunga alba pe mijlocul fetei, coada stufoasa. L-am pierdut pe B-dul Bucuresti-Targoviste, imediat dupa restaurantul 2 Cocosi spre Mogosoaia, sector 1,Bucuresti. Daca aveti vreo informatie va rog sa m a contactati la nr 0724210010 sau 0723945132. Ofer recompensa substantiala.
Adăugat 3 luni în urmă # -
Azi dimineata(28.01.2012) catelul meu de 10 luni Max a fugit pe strada, l-a lovit usor o masina si de la sperietura a fugit iar de atunci l-am cautat mai multa persoana peste tot prin imprejurimi fara noroc. Este metis de 22 kg, talie medie, foarte bland, prietenos, dar sperios, cu blanita lunga alb cu negru, cap negru cu dunga alba pe mijlocul fetei, coada stufoasa. L-am pierdut pe B-dul Bucuresti-Targoviste, imediat dupa restaurantul 2 Cocosi spre Mogosoaia, sector 1,Bucuresti. Daca aveti vreo informatie va rog sa m a contactati la nr 0724210010 sau 0723945132. Ofer recompensa substantiala.
ma numesc baleanu ioana denisa astazi miam pierdut cainele are 7 luni si este flotocos sfatuitima ce sa fac am plans in continu dupa el VA ROG ajutatima tin mult la el ce sa fac?
Nu te ingrijora cautal si-l vei gasi
Pentru Ioana Baleanu, pune afise la toate cabinetele veterinare din zona, cauta-l pe net la anunturi de caini gasiti (sunt multe site-uri) si da anunturi cu poza lui + descriere. Incearca si la adaposturi daca nu reusesti pe net sau la veterinare, dar nu abandona cautarile, multi si-au gasit cainii dupa luni de cautari. Descrierea "caine flocos" nu e suficienta ca sa-l recunoasca cineva. Eu de exemplu am gasit un caine negru, vineri 27 ianuarie, metis Setter Gordon cu Cocker, mascul, in bucuresti, zona Crangasi. Tel.0722.33.2034
Am pierdut in zona panduri -cotroceni uncoli bej cu alb si negru. Va rog sa imi dati de stire daca il vedeti Tel meu 0722504611
miam pierdut cainele ,el este blanos cu bana maro si la gat o zgarda portocalie el are 7 luni daca il gasiti eu locuesc in sateni pe srada poa marin la numarul 12 puteti veni ori cand cei care l-au gasit o sa primeasca o rasplata
Adăugat 1 lună în urmă # -
dar el este de talie mica si este de rasa bison tot eu sunt ioana care da o rasplta
Adăugat 1 lună în urmă # -
Sfat: cel mai bine cand pierdeti un animal este sa printati afise cat mai clare cu o poza mare si clara, cu descrieri cu detalii cat mai abundente si relevante [ex. zgarda -ce culoare are, daca are detalii] si sa le lipiti in zona - extinsa - in care s-a pierdut cainele. Apoi, pe Internet sa postati anunturi care, la fel, sa contina poze si descrieri detaliate ale cainelui, zonei, zilei in care s-a pierdut. Am un blog pentru Brasov unde postez si anunturi venite pe mail, si anunturi de pe stalpi, fotografiate de mine. Sa stiti ca sunt multi oameni care gasesc caini si ii iau acasa, ii ingrijesc si asteapta sa-i gaseasca pe stapani. De multe ori, e nevoie de efort din partea ambelor parti pentru gasirea unui caine pierdut. Daca voi insa faceti tot efortul sa publicati informatii bune, deja mai mult de jumatate din efort e facut.
Adăugat 4 săptămâni în urmă # -
pentru cristina, dar lam cautat peste tot, si acel numar de telefon este al tau?
Adăugat 3 săptămâni în urmă # -
Ma numesc pumon am 8 ani. Ieri cainele meu lup nu a mai venit seara acasa .Nu este mort.Daca il vedeti suneti imediat!!
Adăugat 2 săptămâni în urmă # -
pumon pe tine te chiama giulia si esti fata nu baiat si tu nu ai nici un lup pe care l-ai pierdut faci parte din clasa a-3-a si stai in sateni si nu ai nici un lup defapt nu ai niciun animal
Adăugat 1 săptămână în urmă # -
Aveti o lista cu ce e de facut cand va pierdeti catelul sau gasiti un catel care credeti ca ar avea stapan dar a fost pierdut.
Exista si un grup national cu aprox. 3000 de membrii care cauta cateii pierduti / stapanii cainilor gasiti, incercati si acolo.
Adăugat 1 săptămână în urmă # -
geo esti prieten cu ioana?
Adăugat 6 zile în urmă # -
geo!geo!geo!geo!
Adăugat 5 zile în urmă # -
am un bishion mai danez are culoarea crem si nu prea sta sa puna cineva strain mina pe el.
il cheama LabutaAdăugat 1 zi în urmă # -
am un bishion mai danez are culoarea crem si nu prea sta sa puna cineva strain mina pe el.
il cheama Labuta. Sunt din craiova judetul DJ si daca il vede cineva sa sune la numarul 0734419328.Adăugat 1 zi în urmă # -
da sun iubitul lui ioana guli si da sunt chear geo
Adăugat 15 ore în urmă # -
bn giuliaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adăugat 15 ore în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde