Vreau sa alerg la maraton si m-am gandit sa reprezint protectia animalelor.
Pe 17 mai voi participa la Maratonul Transilvaniei Meias - Sighisoara, in iunie la cel dela Tusnad, DHL, iar in octombrie la Maratonul International Bucuresti, la care am fost si anul trecut.
Pentru asta as avea nevoie de putin echipament cu imprimeu adecvat si decontare a taxei de concurs.. Caut o fundatie care sa accepte si sa-si permita putina sponsorizare de care am nevoie, eu neavand inca posibilitatea de a-mi plati singur tot.
Am luat aceasta decizie fiind strans legat sufleteste de animalele de langa noi.
EcoSapiens »Forum » Protectia animalelor » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Maraton pentru protectia animalelor
(11 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
Frumoasa initiatiava de ce nu afisezi suma de care crezi ca ai nevoie si adresa ta de mail.
Paste FericitAdăugat 1 an în urmă # -
superinitiativa!!
m-as baga si eu, daca se 'lasa' cu vreo decontare/ sponsorizare...
Gasim un slogan, facem si-o poza la plecare / sosire, daca tot suntem mai multi...
Sau uite cum facem: Florin tu mergi pentru caini si eu pentru pisici / sau invers
gasim noi varianta cea mai buna pana la urma
Pe bune -- vorbesc chiar seriosAdăugat 1 an în urmă # -
si mie imi place initiativa! florin, reprezint asociatia Gia, da-ne niste date de contact daca vrei (pe mail office@gia.org.ro). multum!
Adăugat 1 an în urmă # -
As dori sa redirectionez 2% pentru animale, nu stiu cum.
Adăugat 1 an în urmă # -
Exista un formular 230 pe site-ul asociatiei noastre sau il ceri al departamentul Resurse umane acolo unde lucrezi!
Pt cei din Craiova,care speram ca au fost alaturi de asociatia Suflete nevinovate saptamana aceasta,saptamana voluntariatului,(marsul nostru si campani de sensibilizare a cetatenilor si a autoritatilor cu privire la soarta animalelor)http://sufletenevinovate.xhost.ro/
ne puteti contacta pt 2%;pt voluntariat,pt orice idee sau sugestie,trebuie sa contribuim impreuna la a impiedica abuzurile si cruzimea pe strazile Doljului (si nu numai),nu toate asociatiile fura,mai sunt si exceptii,cati voluntari cunosc eu personal,ai asociatiei noastre care platesc din buzunar pt cateii strazii,ii aduna de pe strazi pe bani proprii,dau spre adoptie caini de la stabilimentul de groaza Facai etc.Daca ne preocupa mediul,curatenia si o tara mai curata pt copiii nostri,trebuie sa incepem cu educatia,cu a ne schimba putin mentalitatea si a participa,fiecare cum poate,sa lasam ipocriziile,vilele,masinile scumpe si alte mizerii de vest,sa devenim umani si civilizati o data!Sa invatam si lucruri bune din afara si sa lasam lamentarile,otravurile si tampeniile!
http://blog.francetv.fr/nosamislesbetes/Adăugat 1 an în urmă # -
-
www.4animals.ro
ajutati Robi sa ajute cainii de pe strazi ! pentru neiubitorii de animale :- nu stati si doar dati degeaba din cioc.Faceti ceva daca vreti sa nu mai vedeti maidanezi pe straziAdăugat 1 an în urmă # -
cea mai inapoiata tara din uniunea europeana e romania.nu avem si noi politian animalelor ! rusine!mal;e
Adăugat 8 luni în urmă # -
ticalosi sunt peste tot..ca si oameni buni,dealtfel...sunt multi inimosi in tara,doar ca se misca mai greu..nu prea avem lideri care sa ne insufleteasca,insa!...fiecare ne "luptam"cum putem.
Adăugat 8 luni în urmă # -
Imi cer scuze ca va deranjez cu probleme pe langa subiect, insa banner-ul de mai sus nu are diacritice si gratuit este scris gresit. Sper sa va fi ajutat comentariul meu, puteti sa nu il publicati/stergeti.
Numai bine.
Adăugat 5 luni în urmă # -
imi doresc sa particip si eu la aceasta activitate . va rog daca se poate sa primesc mai multe detalii
va multumescAdăugat 4 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde