EcoSapiens »Forum » Alimentatia » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Primul magazin unde mananci Sanatos, Natural, Gustos- Sana Goût

In Pta Dorobanti, Str. Putul lui Zamfir, 20 am deschis pentru dvs. ceea ce asteptati demult: un magazin cu mancare pentru pranz sau pentru acasa. Bucatarii nostri gatesc numai cu ingrediente naturale, fara E-uri, fara conservanti sau aditivi alimentari, numai cu produse proaspete, sigure pentru consum. Puteti alege supe, salate, peste sau preparate din pui, curcan sau legume, dar si prajituri sau salate de fructe.

Totul este ambalat in caserole, in deplina siguranta, iar calitatea si aspectul deosebit va vor satisface pe deplin.
    Sana Goût gateste ca la restaurant, cu rafinament si indrazneala culinara, cu ingrediente si mirodenii specifice bucatariei internationale, totul este gandit pentru oamenii ocupati, care au grija de sanatatea lor si carora le place sa manance deosebit.

Si pentru ca ne gandim in permanenta la sanatatea dvs., avem si produse Bio: paste si sosuri italienesti, miere bio, cereale integrale bio, iaurturi, dar si produse fara gluten.
    Ne-am gandit si la zilele dvs. de nastere sau alte mici sau mari petreceri, unde vreti ceva special: puteti face comenzi, iar noi va asiguram de reusita.

Va asteptam sa va luati masa de pranz! Gatim cu pasiune, grija si atentie la detalii, pentru oamenii care cunosc si iubesc cu adevarat mancarea!

Magazin Sana Goût
    Pta Dorobanti, Str. Putul lui Zamfir, 20
    Tel. 021/2319008

Adăugat 3 ani în urmă #

2. da, au deschis cam de o luna. E chiar ceva deosebit, par seriosi. E buna mancarea, nu are nici o legatura cu cartofi prajiti, snitzele sau alte orori.

Adăugat 3 ani în urmă #
  3. Dana,
    De unde luati ingredientele?

Multumesc,
    Bogdan

Adăugat 3 ani în urmă #

4. PENTRU BOGDAN.Nu stiu ,functioneaza cenzura s-au este accidental, am disparut pur si simplu,nu oblig pe nimeni sa-mi acorde credibilitate dar sa fiu sters pur si simplu mi se pare discriminator.Si totusi exist indiferent daca cineva doreste sa-mi nege esistenta.Informatia utila para ti BOGDAN este
    paraseste Autostrada cunoasterii si intra pe aleea Antropologiei.

Adăugat 3 ani în urmă #
  5. da am fost si eu la magazinul lor!au mancare foarte buna!
    in plus mai ofera si catering pt evenimente.eu chiar am apelat la ei pentru a-mi face ziua de nastere!
    aranjamentele si mancarea au fost spectaculoase si toti invitatii le-au laudat!au o gama larga de produse,incluzand deserturi!Au fost delicioase!!
    piesa de baza a fost tortul.bucatarii au asamblat tortul in fata invitatiilor in mai putin de 10 minute.toata lumea a ramas cu gura cascata!l-au compus din straturi de bezea cu mascarpone,frisca si toate fructele padurii!!<ah...sa nu uit alunele...tot de padure>toate ingredientele se potriveau perfect!a fost de neuitat!si ce mi-a mai placut a fost ca bucatarii erau tot timpul pe faza...completand felurile de mancare si stand la dispozitia invitatiilor in cazul in care acestia aveau intrebari!
    a fost foarte bine organizat si mancarea excelenta!!
    5 stele pt sana gout din partea mea!
    nu ratati ocazia sa treceti pe la magazin sau sa-i contactati daca aveti vreun eveniment!
    le pot spune....FELICITARI!!:D

Adăugat 3 ani în urmă #

6. Alex,
    Contacteaza-ma. bogdanmatei2002@yahoo.com
    Luvbio,
    De ce am impresia ca esti o clona? Nu de altceva, dar mie-mi miroase a publicitate. Sa fiu paranoic?

Bogdan

PS Tot nu ati spus de unde luati ingredientele alea bio.

Adăugat 3 ani în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar zsuzsa
    Neinregistrat

Buna.
    As vrea sa fac la facultate un studiu pe bază de chestionar care are ca obiective descoperirea atitudinilor oamenilor si consumatorilor fata de produsele alimentare ecologice.
    Daca va place ideea, va rog sa completati chestionarul on-line, apasand pe link-ul urmator :

www.eco-chestionar.totalh.com/

Daca aveti prieteni, cunostinte care credeti ca ar fi interesati de aceasta tema, va rugam sa le trimiteti acest link.

Multumiri.
    Zsuzsa

Adăugat 3 ani în urmă #
  8. http://www.surveypro.ro/Survey.aspx?id=2fec4d8c-1ce9-4224-8b9e-75bc74a43471

Acesta este un chestionar despre consumul de produse ecologice, care ma ajuta pentru licenta. Va rog frumos daca aveti timp sa il completati...Va multumesc foarte multe

Adăugat 2 ani în urmă #
  9. la chestionarul completat pentru oana pot sa adaug la sursa de informare documentatiile si contactele in urma inscrierii in retele de distributie

Adăugat 2 ani în urmă #
  10. permiteti sa fac o invitatie celor interesati de mancarea sanatoasa, anume cei care trec dincolo de teorie si vor sa si verifice in practica noile descoperiri in domeniul alimentar, la Bucharest Food Festival 2009 unde veti putea vedea si gusta PREPARATE NATURALE, netratate termic, fara carne (provenita dintr-un cadavru!), fara aditivi, fara conservanti etc.

O sa aveti ocazia sa gustati un meniu complet, dupa forma, gustul si culoarea celui traditional, dar altfel pregatit (la demonstratiile practice, live, va veti lamuri cat de simplu este). Painea naturala cred ca e important sa o descoperiti. Este si medicament si aliment totodata, facuta doar din fibre vegetale, din taratea de grau, neprelucrata termic si nedospita.

Va invit sa ne intalnim la standul ELTEI Universitate unde veti descoperi o alternativa alimentara, cea pe care noi am numit-o ALIMENTATIE NATURALA,( www.eltauniversitate.ro ) mai normala, organica sau bio, accesibila tuturor oamenilor indiferent de varsta sau conditii materiale (oricine mananca dar mai conteaza si ce, cum...) si, ceea ce este mai de luat in seama, este mai sanatoasa, mai iefitna si nepoluanta.

Dupa cum spunea si Hipocrate: alimentele sa ne fie medicamente si medicamentele alimente.

La acest festival, pe langa prezentari gastronomice, mai sunt si alte atractii, cum puteti citi in articolul postat mai jos:

"Bucharest Food Festival 2009 va avea loc in perioda 1-4 octombrie 2009, in Parcul Unirii.
    In cadrul evenimentului vor canta Proconsul, Analia Selis, Pasarea Colibri, Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache si vor fi prezenti peste 60 de producatori cu produse traditionale, eco si bio.
    Programul Bucharest Food Festival 2009: 1-2 Octombrie de la orele 12:00 la 22:00, 3-4 Octombrie de la orele 11:00 la 22:00.
    Program concerte Bucharest Food Festival 2009:
    1 octombrie - Proconsul
    2 octombrie - Analia Selis
    3 octombrie - Pasarea Colibri
    4 octombrie - Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache
    Programul evenimentului include demonstratii gastronomice realizate de Horia Virlan si Soni de la Papa la Soni.
    De asemenea, se va incerca stabilirea a doua recorduri gastronomice: Cea mai mare ciorba de burta - 1 octombrie si Cel mai lung lant de pizza - 3 octombrie.
    Pret bilet: 10 lei. Copiii pana in 14 ani au acces gratuit numai insotiti."

succes si voie buna tuturor participantilor

Adăugat 2 ani în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar sebatiancatalin
    Neinregistrat

e frumos sa mananci mancare sanatoasa dar nu e frumos sa mananci mancare ne sanatoasa.
    asi manca toata ziua mancare sanatoasa dar nu se poate mai trbuie sa mancam ceva si ne sanatos,
    daca nu murim de la atata insanatosire va pup sebi penru fete pa

Adăugat 2 ani în urmă #
  12. User has not uploaded an avatar gabi gabi
    Neinregistrat

fac asta pentru mancarea sanatoasa============================================================imi place sa mananc mancare sanatoasa.este buna si fac asta pentru toate fetele sa ma iubeasca mult va pup sa dormiti bine pa va pup

Adăugat 2 ani în urmă #
  13. salut tuturor ma duc la culcare

Adăugat 2 ani în urmă #
  14. salut va pup

img

Atasamente

1. img 30.thumbnail[1].jpg (4.5 KB, 65 descarcari) acum 2 ani
    Adăugat 2 ani în urmă #
  15. User has not uploaded an avatar elena
    Neinregistrat
  16. User has not uploaded an avatar Dumbrava
    Neinregistrat

Microferma ecologica BioDumbrava este deschisa tuturor doritorilor de a achizitiona produse naturale. Gama de produse oferite face parte din categoria legumelor cultivate conform tehnologiilor de productie biologica reglementate la nivel european. Achizitionarea poate fi facuta direct din microferma oferindu-i-se cumparatorului placerea de a culege direct legumele preferate. Microferma este situata la 15
    km de Bucuresti in comuna JOITA (Militari - Rosu - Dragomiresti Deal - Bâcu )

Adăugat 1 an în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar Dumbrava
    Neinregistrat

Microferma ecologica BioDumbrava este deschisa tuturor doritorilor de a achizitiona produse naturale. Gama de produse oferite face parte din categoria legumelor cultivate conform tehnologiilor de productie biologica reglementate la nivel european. Achizitionarea poate fi facuta direct din microferma oferindu-i-se cumparatorului placerea de a culege direct legumele preferate. Microferma este situata la 15
    km de Bucuresti in comuna JOITA (Militari - Rosu - Dragomiresti Deal - Bâcu )

Putem fi contactati la:
    dumbravamarin@yahoo.com
    la tel:0726000363, 0724543869

Adăugat 1 an în urmă #
  18. NONI JUICE - NONI SUC - NONI SIROP ORIGINAL TNI - PUTETI FACE COMENZI DIN BUCURESTI SI DIN TARA CHIAR SI DIN AFARA ROMANIEI -- cu pretul direct de la depozitul compaiei TAHITIAN NONI INTERNATIONAL veti plati doar cand primiti coletul la voi acasa prin curier rapid - AICI puteti comanda online -- http://www.tahitiannoni.com/nonisuc -- - SUNATI SI INTREBATI-MA - ---- +4 0721.339.995 --- nonisuc@tahitiannoni.com -- DACA NU AVETI INTERNET SAU NU VA DESCURCATI SA COMANDAT ONLINE -- PUTETI SUNA SI VA PRELUAM NOI COMANDA -- AVEM nevoie de datele complete cu adresa de domiciliu unde doriti sa primiti coletul prin curier rapid in maxim 3 zile lucratoare oriunde in tara

img img

Atasamente

1. img nonisuc@tahitiannoni.com_+4_0721.339.9.jpg (48.4 KB, 6 descarcari) acum 1 an
    2. img JUICE_NATURAL_NONI_JUICE_+4_0723.506.9.jpg (93.2 KB, 8 descarcari) acum 1 an
    Adăugat 1 an în urmă #
  19. User has not uploaded an avatar ADI
    Neinregistrat

care este situatia alimentatiei?

Adăugat 6 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri