EcoSapiens »Forum » Produse ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. S-a deschis un magazin BIO, Cobilitza, in centrul Bucurestiului, langa Ateneu, pe str.Benjamin Franklin, nr.14, ap.2, chiar langa fostul restaurant Cina.Comercializeaza produse BIO de import, dar si produse autohtone BIO, miere, dulceturi, paste, ceaiuri etc.de la producatori locali pe care vrea sa-i promoveze in mod deosebit, pentru a-i ajuta astfel sa se dezvolte. Conceptul Cobilitza este unul inedit pentru ca reuneste alimentatie, manufactura, arta. Exista si o mini galerie de "gang" patronata de artistii Marian si Victoria Zidaru(pe hol).Atmosfera este una speciala- dintr-un spatiu agitat plonjezi intr-o oaza de liniste. Merita vizitat si sustinut!

Adăugat 1 an în urmă #

2. Folex - solutia la criza energetica
  3. Cautam magazine eco pe net si am gasit informatia ta. Ma bucur sa aud ca se mai deschde cate ceva de acest gen. Dar cum stau destul de mult pe net si am tendinta sa caut orice intai acolo, am inceput sa aplez si la comertul electronic. Am cumparat cateva produse de pe www.bionaturalshop.ro mi-au venit destul de repede, in vreo 20 de ore si mi se par OK, mai ales ca au mai multe produse de acest gen la un loc, in general gaseam cate un furnizor specializat pe o gama mai restransa. Asta pentru cei comozi, ca mine.

Adăugat 1 an în urmă #
  4. Sonnentor va sta la dispozitie cu produse certificate Ecologic: ceaiuri, condimente, cafea, produse din spelta, dulciuri,etc...
    office@sonnentor.ro
    mult succes si zile insorite

Adăugat 1 an în urmă #
  5. @sonnentor, exista rezultate de electroforeza la un laborator neutru care sa certifice faptul ca produsele voastre nu sunt GMO?
    Chimicalele se "descopera" usor la orice laborator, dar GMO...

Adăugat 1 an în urmă #
  6. s-a mai deschis un magazin bio in incinta pietii floreasca. produse bio marca GREEN si VIB. detalii pe site-ul www.bio-magazin.ro

Adăugat 1 an în urmă #
  7. User has not uploaded an avatar Noje Adrian Dan
    Neinregistrat

Un magazin online de produse bio care merita toata atentia prin prisma diversitatii produselor alimentare comercializate si a furnizorilor de tip premium este Magazinul Organic BioFamily .(www.magazinulorganic.ro )

Adăugat 8 luni în urmă #

8. User has not uploaded an avatar Adrian Dan Noje
    Neinregistrat

www.magazinulorganic.ro

Adăugat 8 luni în urmă #
  9. Incearca si www.bio-cosmetics.ro

BIO-Cosmetics - O lume la picioarele tale!

Adăugat 4 luni în urmă #
  10. User has not uploaded an avatar nicole
    Neinregistrat

Pe net am gasit hainute certificate organic de la Napati sunt foarte comode, practice si frumoase! Preturile sunt bune. De la ei am luat singurul sampon si gel de dus organic pt bebelusi. Imi pare rau ca nu erau pe piata cand l-am nascut pe cel mic...dar e bine si acum!

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri