EcoSapiens »Forum » Ecologie Urbana » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. Prea multe locuri de joaca, sub balcoanele si feresretele blocurilor, au fost inghesuite, sub indrumarea pretioaselor inidicatii ale primarului fruntas Liviu Negoita, in detrimentul linistii locatarilor; marile parcuri fiind transformate in terenuri imobiliare, pentru vile pline de liniste pentru diversi bogatasi suspecti

Adăugat 2 ani în urmă #

2. Asa... si?

Adăugat 2 ani în urmă #
  3. Faptul ca marile parcuri au fost distruse este foarte rau ,dar construirea de locuri de joaca langa blocuri mie mi se pare un lucru bun, sunt foarte multe locuri "ingradite" langa blocuri care s-ar putea transforma in mini parculete pentru copii nostri. Ei ar fi in siguranta si pot fi urmariti mai usor de parinti. Cat despre galagie....asta tine de educatie.

Adăugat 2 ani în urmă #

4. User has not uploaded an avatar mari
    Neinregistrat

am si eu o intrebare daca stie cineva...in jurul blocului meu este spatiu verde, o parte are ceva tufe de trandafiri, vreo 3 apoi o parte este nefolosit si eu m-am dus afara in acea zona nefolosita si am pus o mica masa creativa de joaca pentru cei 2 copii ai ei si mi-a sarit in cap vecina de la parter...ba chiar spunandu-mi ca eu fac mizerie, eu arunc, etc...era nemultumita, spunandu-mi sa plec de acolo...binenteles ca am lasato in pace...stie cineva ce spune legea despre asta?
    multumesc frumos!

Adăugat 2 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri