EcoSapiens »Forum » Protectia mediului » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar Magnea
    Neinregistrat

Buna ziua!

Doresc si eu ceva informatii dak se poate ....si aveti placerea sa ma ajutati si pe mine.
    Eu am terminat liceul iar specializarea pe cate o am este de: Tehnician ecolog , filiera: Resurse naturale si protectia calitatii mediului.
    Unde pot gasi si eu un loc de munca pentru cu aceasta specializare?

Adăugat 1 lună în urmă #

2. User has not uploaded an avatar grigore
    Neinregistrat

Incearca la Agentia de protectia mediului din zona unde locuiesti sau la Garda de mediu. Din cate stiu si pe langa primarii ar trebui sa functioneze astfel de servicii. Incearca si implementeaza un proiect cu finantare europeana in domeniul surselor regenerabile de energie(panouri solare pt. ACM, panouri solare fotovoltaice sau centrale termice pe baza de peleti) in regie proprie care ar trebui sa-ti asigure independenta financiara pe cel putin doi ani. Raspunde-mi ce ai rezolvat.

Adăugat 1 lună în urmă #
  3. User has not uploaded an avatar ionelANDvlad
    Neinregistrat

ESTI MULTUMIT DE SITUATIA TA FINANCIARA?
    DAR CU SANATATEA CUM STAI?

Afacere noua in Romania: se cauta lideri

- AQUABIONICA — este o comunitate globală, a celor ce se unesc prin conceptii asemănatoare si scop comun:avansarea la un nivel mai înalt a calitătii propriei vieti, precum si a vietii celor apropiati si dragi nouă. Aquabionica este companie austriaca, iar lansarea ei are loc pe 19 aprilie 2010, la Viena. Produsele BIONIC WATER au fost testate 20 de ani in clinica profesorului neuro-fiziolog N. Kardanov din Moscova. Distributia produselor a inceput in octombrie 2009 in Ucraina si Kazahstan, iar din februarie a demarat si in Romania. BIONIC WATER reprezinta apa pura extrasa din ghetari si prelucrata cu ajutorul cristalelor. Se adreseaza tuturor, celor cu imunitate scazuta, cu diverse afectiuni. . . Efect foarte rapid. detalii si pe aquabionica. ro AFACEREA: Planul de recompensare imbina cele doua sisteme: binar si matricial. Aveti mai jos structurat tipurile de comisioane si activarea in afacere: Pasul 1: inscrierea - aceasta se face completand formularul de inscriere cu datele personale, ID sponsor 040000002514; veti primi si dvs un ID Pasul 2: activarea - aveti maxim 30 zile la dispozitie sa va activati pt a ocupa o pozitie si in sistemul binar - activarea se face achitand 50 euro si pt care primiti site personalizat, cu prezentare in amanunt a produselor si cu vanzare de produse - apoi, veti face comanda de minim 44 euro, pt care dvs aveti discount de 30% ; acest discount reprezinta si castigul dvs la toate vanzarile anterioare
    - Comisioane:
    - 1. First bonus: 50% din prima comanda a celor din prima linie a structurii dvs din sistemul matricial
    - 2. Bonus echipa: 3 - 12% din rulajul ramurii mai mici, de pe structura binara
    - 3. Comision de sponsorizare: 20 - 50% din venitul incasat de directii dvs din prima linie + 8% din comisioanele celor aflati in linia a doua pana la linia a saptea in adancime - in sistemul matricial.
    - 4. Lider bonus: 500 - 8000 euro luna.
    - NU UITATI: ACUM SE ALEG LIDERII ACESTEI AFACERI. In momentul de fata sunt sub 100 oameni inscrisi in toata Romania, iar ordinea in sistem e data de Dvs; depinde cat de repede luati decizia sa va inscrieti si sa va activati!
    - In toate MLM este o regula cine vine la inceputul afacerii acestia au si cistigurile mari.
    AQUABIONICA vrem noi sau nu vrem o sa existe in Romania si o sa faca treaba - de ce voi sa nu fiti primii?
    O sa va puneti intrebarea – de ce fara mine?

Analizati aceste informatii deoarece va pot schimba viata!
    Informatii pe www.life.aquabionica.ro, mail aquabionicaro@yahoo.com, tel. 0740638305

Adăugat 1 lună în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri