Tin la ideea de ecologie si reciclare, de aceea doresc sa imi dezvolt si o mica afacere din asta. Pentru inceput, vreau sa strang sticlele din caminul meu. Dar pentru asta as avea nevoie de un tomberon special si de o masina a firmei de reciclare care sa colecteze deseurile de plastic. La ce firma as putea apela? Ce pot face ca sa demarez curand afacerea? Am 21 de ani, sunt studenta si stiu cate deseuri se pot strange in caminele studentesti.
EcoSapiens »Forum » Afaceri ecologice » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Sfaturi privind infiintarea unei firme de reciclare
(5 posts)-
Adăugat 11 luni în urmă #
-
-
Poti face si prin ONG...UE da 4000 euro pt constituirea unuia, prin anume proiecte si programe. Poti face si ca afacere, desi s-ar putea ca(cel putin din cum reiese din formularea ta), neavand mijloace, sa-ti fie deturnata (ei, asta-i sa zicem faza cu drobul de sare, dar f posibil la cum e pe la noi). Sau poti sa-ti gasesti parteneri...
Parerea mea:)
PS: astea ti le-as fi scris in privat, dar nu esti inregistrata:)Adăugat 11 luni în urmă # -
"Poti face si prin ONG...UE da 4000 euro pt constituirea unuia, prin anume proiecte si programe. Poti face si ca afacere, desi s-ar putea ca(cel putin din cum reiese din formularea ta), neavand mijloace, sa-ti fie deturnata (ei, asta-i sa zicem faza cu drobul de sare, dar f posibil la cum e pe la noi). Sau poti sa-ti gasesti parteneri...
Parerea mea:)
PS: astea ti le-as fi scris in privat, dar nu esti inregistrata:)"Vreau si eu niste sfarturi.... p adresa de mail: andrus_p@yahoo.co.uk
multam frumosAdăugat 9 luni în urmă # -
Daca se poate, as vrea si eu niste sfaturi privind infiintarea unei firme de reciclare la adresa popa_mircea2000@yahoo.com. Multumesc!
Adăugat 2 luni în urmă # -
succes!!
Adăugat 2 luni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde