s-au scris si o sa se mai scrie mule despre sanatatea noastra si sigur alimentele BIO amelioreaza sanatatea noastra iar sistemul nostru imunitar ce se formeaza ...dupa scrisele doctorilor ...in intestinul gros ...si eu personal cred in scrisele doctorilor in *MEDICINA PARALELA* iar voi ce crede-ti ...,,
Va salut cu respect !
EcoSapiens »Forum » Alimentatia » Deschide un Nou Subiect de Discutie »
Sursa a sistemului imunitar - intestinul gros
(14 posts)-
Adăugat 1 an în urmă #
-
-
RUSEN..cauta pe google despre ,,mierea vie si Apisan Forte de inginerul Victor Bogdan. vei gasi lucruri interesante despre medicina naturista la indemina oricui. SANATATE !!
Adăugat 1 an în urmă # -
Nu gasesc poate ai un site ..!!
chiar gasesc in teoriile acestui doctor dece apar polipi in intestinul grs , si vorbeste si de sistemul imunitar cum ca in el se fabrica ..??
Mersi anticipat!Salutari
Adăugat 1 an în urmă # -
inginerul Victor Bogdan l-am vazut si auzit intimplator pe PrimaTV si m-au uimit cele spuse de el dar si mesajele de multzumire primite de la oameni care au suferit de boli incurabile vindecate de el ,mai bine zis de metoda lui naturista si foarte ieftina in comparatie cu pretzul medicamentelor care vindeca ceva dar strica altceva in organism. Nu stiu daca are inca un site dezvoltat pe aceasta tema ,probabil pe viitor,un posibil numar de telefon gasit pe net.0212426736.nu sunt sigur.pe google.ro sunt destule materiale si reportaje cu el.
Adăugat 1 an în urmă # -
Eu, sincer, nu prea am incredere in cei care isi spun "doctori" in "medicina paralela", desi folosesc foarte rar medicamentele moderne si am mai multa incredere in leacurile babesti (de, chestie de incredere, alea au fost folosite cu succes de cateva mii de ani).
Acum, ca sa fiu putin critic, din cate stiu eu, corpul omenesc functioneaza ca un intreg, si orice parte a lui are importanta. Dar a spune ca sistemul imunitar se foloseste in intestinul gros mi se pare putin fortat. Nu de alta, dar eu la scoala am invatat ca mari influente in sistemul imunitar au maduva oaselor, diferitele organe specializate (ganglioni limfatici si altele), dar absolut nimic despre intestinul gros...
Rusen, poti sa detaliezi, te rog, principiile prin care intestinul gros influenteaza sistemul imunitar? Nu ma refer la rolul avut in eliminarea "deseurilor", ci la celelalte roluri...
Totodata, poti spune cate ceva despre doctorii respectivi? Cine sunt ei si cine i-a numit "doctori" in "medicina paralela"?Adăugat 1 an în urmă # -
@ bogdan
poate ca am si vorbit cu tine ...poate
Doctorul pe care la-am cunoscut timp de 4 zile , timp in care a tinut mai multe conferinte , nu numai lui ci si alte personalitati , se numeste CHRISTIAN TAL CHALER ? il gasesti pe NET si este elvetian iar sotia lui saman din America latina .
Gasesti si carti scrise de el .
El spune ca datorita faptului ca corpul uman este nevoit sa elimine toate toxinele la un moment un organ isi asuma riscul sa apere organismul si acest rol revine intestinului gros care este alcatuit dintr-o sumedenie de pereti tubulari ce au fiecare rolul si conexiunea lor cu toate celelalte organe vitale .
In carte pe care a scris-o* * carnea si laptele * ai sa gasesti dece amindoua alimente sint fff daunatoare si pentru care corpul nostru nu gaseste solutii sa le elimine decit cu eforturi si uzuri premature a unora dintre organele noastre vitale .
Exemplu : laptele- asa scrie si l-am auzit spunind ca moleculele celui animalic este de 4 ori mai mare decit cel de la mama noastra , criteriu ce creaza microfisuri in intestinul gros , prin urmare polipi ce degenereaza in cancer .
Franta este tara europeana care consuma cele mai multe derivate ale laptelui si prin urmare ete tara care pierde cele mai multe intestine , fara gluma .
Cu carnea este o poveste mai lunga , pentru ca omul nu este carnivor iar acidul uric ce se gaseste in carne corpul nostru nu poate sa-l elimine rapid asa ca acesta se localizeaza la inchieturi acolo onde lipsesc tesaturile transportoare , prin urmare fiind un acid dupa cum suna ataca cartilaje si mai tirziu oasele creind osteoporoza facindu-le friabile iar fracturile vor fi inevitabile .
Cam asta vreau sa-ti zic ca sa nu fiu prea lung sau monoton .
Scuza-mi explicatiile empirice ..
SalutoriAdăugat 1 an în urmă # -
Pentru informatii despre Apa Vie GAV, proprietatile ei, cum poate fi obtinuta, despre filtre de apa este site-ul http://www.apa-vie-sanatate.com/
Adăugat 1 an în urmă # -
1. acidul uric nu se 'gaseste' in carne, el reprezinta produsul final al degradarii nucleotidelor purinice (care contin bezele azotate adenina si guanina). aceste nucleotide reprezinta unitatea de baza a acizilor nucleici(adn si arn). sinteza acidului uric reprezinta practic una din metodele organismului de a se debarasa de azotul de provenienta purinica in exces. prin urmare avem si o 'productie proprie' de acid uric, ca urmare a mortii celulare.
2. sinteza acidului uric are loc la nivel intestinal, cu ajutorul enzimei numita xantin oxidaza, de unde trece in sange, fiind ulterior eliminat pe cale urinara
3. acidul uric este o substanta usor oxidabila, avand asadar o capacitate mare de a capta radicali liberi. deci, acidul uric reprezinta unul din factorii protectori ai organismului impotriva stresului oxidativ la care sunt supuse majoritatea tesuturilor.
4. acidul uric este greu solubil in apa, asa ca circula in sange si celelalte lichide ale organismului sub forma de monourat de sodiu. excesul de acid uric conduce la depasirea pragului de solubilitate a acestuia si , prin urmare, la depunerea acestuia sub forma de cristale iin special la nivelul articulatiilor extremitatilor. acest lucru determina boala numita guta, iar reactia inflamatorie a articulatiilor (data de leucocitele ce fagociteaza cristalele de urat monosodic) se numeste artrita gutoasa. la nivel renal, excesul de acid uric conduce la formarea calculilor de urat.(post bazat pe informatia dintr-un manual de biochimie medicala)
Adăugat 5 luni în urmă # -
concluzia ar fi ca acidul uric nu este 'evil', ci ca excesul de acid uric este 'evil', ca orice alt exces pana la urma. incearca sa te informezi mai bine, rusen! toate cele bune!
bine spus whatthefuck o observatie pertinenta ...orice lucru in cantitate insuficienta sau in cantitate mai amre decat avem nevolie ne este daunatoare, indiferenta ca vb de apa sau de acid uric de CO2 sau de mancare.... totul trebuie pastrat intr-o anumita proportie pt ca noi sa functionam in parametri normali...adica sa fim sanatosi... si pe bune ca imi vine sa imi dau palme..eu unu nu mai inteleg nimik... ba crnea ba grasimile ba laptele ba numaistiu ce... daca faci o lista cuc tot ce se zice ca e nociv pt corp si ar trebuii sa ne omoare asa ca suntem sfatuiti sa nu mai consumam... dar uite ca noi o facem si nu moare lumea asa de simplu cu una cu doua... Vorba domnului Justin Capra dintr-un articol: "Domnu meu nu se poate, dar uite ca merge" ... asa si noi acum...
stai ca am uitat ceva! omul nu este carnivor, intr-adevar. el este omnivor. adica e facut sa manance de toate, inclusiv carne. argumente in favoarea acestei afirmatii sunt urmatoarele: muuultele aparate enzimatice pe care organismul uman le detine si care au rolul de a metaboliza nutrienti proveniti din toate categoriile de alimente(am ceva cu biochimia de la un timp, iiih) precum si amatomia si biomecanica articulatiei temporo-mandibulare, ce contin elemente provenind de la rozatoare, rumegatoare si carnivore.
si da, este perfect adevarat ca nu doar ce e prea mult strica, ci si ce e prea putin strica. toti parametrii organismului uman au o limita minima si o limita maxima, iar starea de sanatate presupune sa ne incadram in aceste limite.Adăugat 4 luni în urmă # -
Generatorul (filtrul) de Apa Vie produce instantaneu apa Vie
ce face diferenta !
Filtrul de apa vie o investitie ce se recupereaza intr-un 1 an si va serveste o viata !
Filtru de apa vie va aduce zeci de foloase sanatatii Dvs si sanatatii familiei Dvs !
Filtru de apa vie scade simtitor cheltuielile Dvs zilnice si creaza pentru Dvs mai mult timp liber !Filtrul de apa vie GAV transforma din apa de robinet in apa cu calitati energetice, structurale, informationale si antimicrobiene superioare multor tipuri de apa: apa imbuteliata, apa de la filtre de apa cu osmoza inversa, apa de la filtre de apa pe baza de saruri minerale, etc
Filtrul de apa vie (GAV) este un filtru de apa energetic ce are la baza functionarii sale 50.000 nanoelectrozi magnetici amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic hiperstructurat in spirala tripla.
Unicitatea geometrica a amplasarii nanoelectrozilor magnetici in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.
Filtrul de apa vie GAV transforma o apa relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs., sanatatea familiei dvs., intretinerea casei/apartamentului, intretinerea animalelor de productie, intretinerea animalelor de companie, intretinerea florilor, serelor, gradinilor, etc ...
Tot ce trebuie sa faceti e sa instalati Generatorul de Apa Vie ( Filtrul de apa vie ) pe teava principala de intrare a apei ca sa aveti in orice moment o Apa cu Calitati Extraordinare la Toate Robinetele Apartamentului Dvs sau a Casei Dvs !
Apa Vie GAV obtinuta cu ajutorului ( Filtrului de apa vie ), datorita calitatilor sale structurale, informationale si energetice se oxigeneaza natural, ceea ce sporeste si mai mult calitatile sale terapeutice si eficientizeaza in tratamentele naturiste.
Apa Vie GAV generata de Filtrul de apa vie, activeaza mecanismele naturale de auto-insanatosire si auto-curatire si improspateaza fluidele organismului uman.
Filtrul de apa vie (GAV) daca este instalat corect va serveste timp de 50-70 de ani fara ingrijiri suplimentare !
Apa imbuteliata ?! ...
95% din persoanele care folosesc Filtrul de apa vie (GAV), nu mai simt necesitatea de a procura apa imbuteliata decat ocazional.
Pentru fiecare, aceasta inseamna :
* Economie de timp personal si bani;
* Economisirea Rezervelor Naturale;
* Economisirea Spatiului Necesar pentru Depozitare;
* Mai Putine Deseuri Toxice Aruncate in Natura;Efecte directe ale Filtrului de apa vie (Generatorului de Apa Vie) asupra apei:
structureaza apa la nivel de microcluster si macrocluster;
energizeaza apa;
neutralizeaza informational apa;
inzestreaza apa cu proprietati antimicrobiene;
imbogateste natural continutul de oxigen in apa;
restabileste proprietatea naturala a apei de a se autocurati;
sporeste capacitatea apei de a sustine energia vietii de 3 - 7 ori mai mult (daca e 3, 4, 5, 6 sau 7 ori depinde de cat de distorsionata si lipsita de energie este apa initiala)
inzestreaza apa cu excelente calitati terapeutice de actiune fina fara efecte secundare negative;
Apa Vie GAV datorita capacitatilor sale structural-informationale activeaza si accelereaza mecanismele naturale de insanatosire si auto-curatire ale organismului uman si poate fi consumata, in dependenta de necesitate, pana la 3-5 litri / zilnic.
Contactati-ne acum pentru a afla cum puteti verifica ABSOLUT SIGUR si INCONTESTABIL ca banala Apa de Robinet trecuta prin Generatorul de Apa Vie are intr-adevar proprietati energetice superioare oricarui tip de apa pe care ati intalnit-o pana acum !Pretul unui GAV de 3/4": 200 Euro
Adăugat 1 lună în urmă # -
:)) Oare de ce se aude in lume abia acum de apa vie?? Asta e o descoperire destul de veche, cred ca de mai mult de 10 ani. Unii "impatimiti" mai in varsta si-au construit singuri generatoare si le folosesc fara probleme, de ani de zile... Nu stiu ce efect benefic o fi avand apa respectiva asupra lor, concret... insa principiul e foarte, foarte vechi.
Adăugat 1 lună în urmă # -
hei proshtilor sugetsi poola!
Adăugat 4 săptămâni în urmă #
Fluxul în RSS pentru acest subiect
Răspunde