EcoSapiens »Forum » cricket Comunitatea EcoSapiens » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

Incalzire, prin ,tubulatura, cu peleti

(6 posts)
  1. Saltare!are cineva s-au sunteti interesati sa faceti? la sere, solarii,ateliere s-au alte spatii. Nu din cele gata inventate de altii ci "home made" cu costuri mici in investitii.

Adăugat 3 luni în urmă #

2. Salut
    Ma intereseaza un sistem de incalzire pentru solar de legume .Ai vreo varianta ?
    Astept raspuns la stana_constantin@yahoo.co.uk.
    Multumesc

Adăugat 3 luni în urmă #
  3. Salut . Ma gandeam la o "soba" pe peleti cu arzator si apoi tubulatura din tabla refractara de 100 mm cu o carcasa semiexagon deasupra care sa reflecte caldura ,din tabla de inox s-au o tabla lucioasa .Soba poti s-o faci din tabla mai groasa si arzatorul tot asa sa-l faci singurel e mai complicat un pic dar nu rau. trebuie tot niste tabla refractara de 5-6mm cu alimentare directa dintrun buncar cam de 150 l.costa ceva dar nu ca cele din comert si-ti faci si treaba .mai i-ti trebuie un ventilator exhaustor in capatul de afara al burlanuluisi poti pune si niste recuperatoare de caldura din comert din cele emailate
    nu am vazut daca rezista tabla emailata ca sunt si burlane emailate si scapi mai ieftin decit cu tabla refractara .Depinde de marimea camerei de incalzire cat de mare trebuie facuta camera de ardere a arzatorului pe peleti ptr a face fata .Se poate face si automatizare cu un termostat de ambianta .Daca te intereseaza dami un semn si te contactez pe email.SPORURI

Adăugat 3 luni în urmă #

4. cataline acu am vazut ca esti din valea io stau in ploiesti am si io prieteni prin zona daca vrei pot trece sa vorbim dupa zapada

Adăugat 3 luni în urmă #
  5. Salut Octav Ma intereseaza o intalnire poate reusesc sa fac acel sistem .

Adăugat 3 luni în urmă #

6. saltare! dupa cum ti-am zis vin cind o sa treaca gerul si sa se poata merge octav_65@yahoo.com

Adăugat 3 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri