EcoSapiens »Forum » Energii regenerabile » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. sal. spuneti-mi si mie parerea voastra despre metoda asta de incalzire a casei folosind infrarosii.
    am cautat pe net si mi se pare interesant.
    problema este ca nu ma pot hotara si vine iarna.trebuie sa fac instalatia in casa si nu ma pot hotara intre centralele clasice si aceste dispozitive.multumesc.

Adăugat 2 ani în urmă #

2. User has not uploaded an avatar bezman
    Neinregistrat

Sint foarte economice si sanatoase. Eu am unul de 350 w si am fost foarte multumit iarna trecuta.Este foarte simplu de instalat si este programabil,pe o saptamina.

Adăugat 2 ani în urmă #
  3. Asa cum v-am spus sint foarte economice si rentabile cu o conditie camera sa fie foarte bine izolata si sa nu aiba iesire in afara direct.

img

Atasamente

1. img Picture_015.jpg (484.1 KB, 299 descarcari) acum 2 ani
    Adăugat 2 ani în urmă #

4. Incalzire cu infrarosu www.helvetic.ro

Adăugat 2 ani în urmă #
  5. Pentru cei care vor sa stie mai multe despre panourile de incalzire cu infrarosu informati-va la ...helvetic-sunjoy ...

Adăugat 2 ani în urmă #

6. Ca ultima metoda de rezerva ar fi ceva,dar taticu toot centrala cu peleti sau lemne te scoate...

Adăugat 2 ani în urmă #
  7. Daca iei in consideratie toate avantajele in ce priveste sanatatea nimic nu este putin,oriciti bani ai avea nu au nici o valoare.Pentru mine este crucial efectul.Cu respectul

Adăugat 2 ani în urmă #
  8. D-le tim a venit si vremea mea cu vint cit cuprinde tv-urile functioneaza cit e ziulica iar noaptea functioneza panourile care pe linga sanatate mentine temperatura in camera la 19-21 grade ca vorba ceea bate vintul.Nu mai spun ca consumul este zero acum fiindcaasa cum v-am zis alimentez ,2 tv.2 receptoare satelit,frigiderul clasa A, si calculatorul.www.helvetic-sunjoy

Adăugat 2 ani în urmă #
  9. User has not uploaded an avatar adrian
    Neinregistrat

Pt.bezman,am citit câte ceva despre aceste panouri și doresc să Vă întreb:câți mp sunt în încăperea unde aveți instalat SUNJOY,respectiv ce putere are aparatul și-n fine,dacă e capabil să mențină 20-22 grade!Vă mulțumesc anticipat

Adăugat 1 an în urmă #
  10. Camera are 3x3,5 m si aparatul are un consum de 350 w pe ora.Este prevazut cu un termostat electronic alimentat de la doua baterii de 1,5 v.Temperatura poate fi fixata individual in fiecare zi sau pe o saptamina.Poti fixa sa stai si la 30 grade daca vrei.In acest caz termostatul va cupla mai des la retea panoul.Daca,camera este bine izolata de curenti reci sau pereti in exterior neizolati termic va cupla mai des,daca temperatura se mentine in niste limite,el se va cupla numai atit cit sa ajunga la temperatura fixata.Principalul este conditia de sanatate care se simte imediat de la punerea in functiune.Cu respect

Adăugat 1 an în urmă #
  11. User has not uploaded an avatar pop
    Neinregistrat

PANOURI RADIANTE INFRAROSU BRASOV

PRETURI FARA TVA
    PANOU 300W – 84 EURO
    PANOU 600W – 127 EURO
    PANOU 700W – 155 EURO

Relatii suplimentare www.panouinfrarosubrasov.aaz.ro

Adăugat 1 an în urmă #
  12. Auzi, cica incalzire cu infrarosu..pai toate sistemele, incepand de la banala soba, incalzesc prin radiatie infrarosie..mare abureala (si aburii au "infrarosii"!). Mai oameni buni, nu mai aruncati cu banii pe tot felul de nazbatii; asta e un banal calorifer electric (Doamne, am vazut ca unu' il are spanzurat la vre-o 2 metri inaltime) care consuma, nu gluma.

Adăugat 1 an în urmă #
  13. Eu le folosesc de 2 ani si sint foarte multumit.Inainte aveam un calorifer cu ulei care are un consum de 2000 w acela da consuma nu gluma. Aceste panouri de 300 w si 500 w care le folosesc eu incalzesc uniform si mai sint si benefice si pentru sanatate.Ci nu este documentat poate spune orice.Cu respect

Adăugat 1 an în urmă #
  14. Pai, daca d-ta compari consumul de 2000Wh intr-o ora cu 400Wh in aceeasi ora, de ce nu-mi spuneti si cat de usor se face portofelu' in ambele cazuri. Daca se consuma cu acel calorifer timp de 12 min. pe treapta de 2000W este acelasi lucru (produce aceeasi cantitate de caldura) cu minunea aia care consuma energie intr-o ora. Asta e o adevarata comparatie de om informat, astea sunt argumente. Atentie la reputatie..!

Adăugat 1 an în urmă #
  15. Buna ziua,
    Consumul si performanta sunt relevante. Daca un panou de 500w costa circa 500 Euro pentru o singura incapere(8-12mp).Oare de cate panouri am nevoie sa incalzesc o casa? Ex.12x500=600OEuro.Un panou 500w/h pe timp de iarna(-10Grade) va functiona 24/24h. Insemnand un consum aprox. de 155 lei luna. Ca urmare:
    12x 155lei =1860 Lei.
    De mentionat este si performanta: iarna avem nevoie de minim temp.21°C, iar un panou nu va atinge o temp. mai mare de 18°C.
    Referitor de efectul terapeutic: sanatatea este legata in mare parte de modul de alimentatie si viata!
    Toate cele bune!

Adăugat 1 an în urmă #
  16. Pt. active HAUS. "Un panou 500w/h". Corect este 500Wh. Sunt convins ca e o scapare.

Adăugat 1 an în urmă #
  17. User has not uploaded an avatar
    Neinregistrat

pentru incalzirea intregii case puteti incerca incalzirea radianta in pardoseala cu folie de carbon, mai multe info pe http://lg-energy.ro

Adăugat 3 luni în urmă #
  18. User has not uploaded an avatar Georgeta Socatiu
    Neinregistrat

va recomand http://www.lg-energy.ro

Adăugat 3 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri