EcoSapiens »Forum » Protectia atmosferei » Deschide un Nou Subiect de Discutie »

1. User has not uploaded an avatar yanis
    Neinregistrat

In Ploiesti, in cartierul Mihai Bravu, aerul este foarte poluat incepand cu lasarea intunericului si pana dimineata. Am auzit de la cativa prieteni, ca s-au facut noaptea masuratori de catre cei de la mediu din Ploiesti, au emis amenzi catre Lukoil, iar dimineata au primit telefoane pentru a le anula.
    Acum, vara, este groaznic. Nu poti dormi cu geamul deschis.

S-ar putea face ceva in acest sens?

Adăugat 8 luni în urmă #

2. Salut, daca garda de mediu nu isi face treaba cum trebuie www.gnm.ro puteti sa raportati acest lucru mai departe, nu sunt singurii care pot rezolva situatia. www.anpm.ro www.mmediu.ro sau din partea ong-urilor poti sa apelezi al www.agentgreen.ro

Adăugat 8 luni în urmă #
  3. SAlut..am lucrat si eu acolo in rafinarie un an jumate si da e un miros ingrozitor dar din pacate nu o sa se rezolve nimik.... Patroni rusi nu au interese in a retehnologiza rafianaria astfel incat gradul de poluare sa fie redus, probabil pana cand nu va deveni rentabila si va fii inchisa mirosul va persista, puteti sa va certati si sa implicati garda de mediu cat doriti dar conducerea rafinariei este mult prea bine infipta unde trebuie ca sa plateasca amenzi sau sa primeasca sanctiuni ....

Adăugat 7 luni în urmă #
  4. User has not uploaded an avatar Adela Dumitrache
    Neinregistrat

Nu mai rezist!!! Ne-au facut gauri in plamani cu rafinariile lor mizerabile !!! Faceti ceva ...nu stiu ...schimbati filtrele ...Si voi cei casre lucrati acolo aveti copii care sufera din cauza poluarii din Ploiesti...Si voi cei de la mediu aveti copii care sufera din cauza poluarii !!! Ce-i de facut ???

Adăugat 7 luni în urmă #
  5. Dciziile sunt luate de catre conducerea Rafinariei sa retehnologizesi si sa aduci la standarde moderne O Rafinarie oricare din tara este ineficient financiar... In general daca o sa verificati pe hartie cu toti respecta standardele de mediu... asa ca nu va faceti iluzi pt ca nu se poate schimba mai nimik in urmatori ani..poate doar sa avem noroc sa le inchida dar apoi o sa apara problema somerilor si tot asa problema este foarte complicata si destul de larga daca doriti puteti sa discutati mult si bine insa rezultartele vor venii foarte greu

Adăugat 7 luni în urmă #
  6. User has not uploaded an avatar Dem
    Neinregistrat

Îmi vine să zâmbesc dacă mă gândesc la declaraţia şefei de la mediu din Primăria Ploieşti. D-sa a declarat la apelurile unui oficial de la Pancuantic, nici mai mult nici mai puţin că Ploieştiul nu mai este un oraş poluat deoarece au fost instalaţii(staţii) pentru monitorizarea calităţii aerului. Doamna are titlul doctor în ceva şi este una din şefele cele mai incompetente pe care niciun partid nu a lăsat-o pe drumuri deşi nu are nicio treabă cu protecţia mediului.
    În afară de consumarea banilor de la buget şi a fondurilor europene nu se vede o măsură concretă, cu atât mai mult cu cât în acest oraş funcţionează o firmă care oferit suport ştiinţific şi tehnologic.
    Mediul este o problemă pentru oameni capabili, nu pentru ageamii cu pile sau oamenii partidelor de orice culoare.

Efortul Rafinăriei Lukoil nu se simte, tocmai pentru că se simte nesimţirea celor care aruncă peste mai mult de jumătate de municipiu duhoarea infernală a compuşilor sulfului. Legile sunt făcute pentru oamenii de rând nu pentru companiile străine.

Adăugat 6 luni în urmă #

Fluxul în RSS pentru acest subiect

Răspunde

(obligatoriu)

(obligatoriu)

(required)

Inregistreaza-te pentru a putea beneficia de toate facilitatile puse la dispozitie de forum,
cum ar fi adaugarea atasamentelor, editarea mesajelor, profil de membru etc.

Pentru Inceput

Recomandari
Despre EcoSapiens
Ce subiecte va intereseaza?
Aditivi alimentari
Afaceri ecologice
Agricultura ecologica
Alimentatia
Autorizatii de mediu
Biodiversitate
Biosecuritate
Colectare deseuri